2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kartlar iki hafta öncesinden basılmış olack inş.bizde..
kına çerezide nebiliym.. o kolay degilmi..ya eminönüne git al gel..
onuda iki hafta kala alırz herhalde..:sm_confused:

davetiyeler 2 hafta kala az değilmi ? hangi ara hangi dere gelecekte davetiyeler dağıtılacak,postaya verilecek, insanlar gelip gelemiyeceğini haber verecek ?

Davetiyeler için modelini felan netleştir şimdiden istersen . Düğüne 3 hafta kala almayı düşünüyorum ben anca dağıtılır son dakikaya sıkışmasın. Şuna gitmişti buna gitmemişti durumu olmasın . Kına içinde düğün alışverişine çıkılıyo normalde tabi siiznkileri bilemem de fisfisfis Gelinin üstüne başına kıyafetler felan alınır günlük giyeceği badilere gömleklere kadar felan . Düğün alışverişinin içinde de kına malzemeleri çerezleri işte koyulacak keseleri kıyafeti felan kınalar alınır. Sen işini olura bırakma bence kına için keseler felan beğenmiştin onların siparişlerini felan yolla gelsin şimdiden çerez kına konmaz taze olması açısından. Gider alırsınız 1-2 gün önce doldurur içlerini biri o çok sorun değil. Zaten senin kınan çok kalabalık olmıcaktı halledersin. kaydirigubbakcemile5

davetiyeler 2 hafta kala az değilmi ? hangi ara hangi dere gelecekte davetiyeler dağıtılacak,postaya verilecek, insanlar gelip gelemiyeceğini haber verecek ?

yok canım
şöyle basılması degil..iki hafta önceden elimzde olması gerek...olucak anladın...

cnm biz 1 ay öncesinde bastırıcaz davetiyeleri anca dağıtırız zaten .nikah şekerlerinide aynı zamanda ısmrlatabiliriz.

kına içinde 1-2 hafta önceden kına paketlerini sipariş vericem bikaç gün öncede çerezler alınır.

cnm hayırlısı olsun son zamanlarda ilgilenirler inşallah

Evet bak bunu bende duymuştum şimdiden hazırlanıyorum bende kaydirigubbakcemile

çoookkk teşekkür ederim canım.
bizim davetiye modelimizde, şeker modelimizde belli.sadece sipariş vermeyi bekliyoruz.
kına için ne dersin ne zaman ? yani çalıştığımız için ve pazar günleri genellemede heryer kapalı olduğu için geriye sadece c.tesi kalıyo. ben akşamlarıda doluyum kursa gidiyorum.
son aydaki haftasonlarımı evle ilgilenerek işte yerleştirme düzeltme falan gibi geçer geliyo.o yüzden şimdi sipariş versem halletsemmi. haziran 27 de evleniyorum

bu ayın 20 sinde şekerlerinde davetiyelerinde siparişini vereyim diyorum, 1 haftada gelseler tamamdır. kına için kutulardada açıkçası boyuttan şüpeliyim.karar veremiyorum.onlarıda dediğin gibi sipariş vericemde.hani minik poşetlere koyuluyoya kına o poşetler bu kutulara sığarmı acaba ?
dur beğendiklerimi ekleyeyim

peki kıslar...
kınadan kaç gün önce izne çıkıcaksınız..veya çıkmamız gerek ?????

Canımcım eğer modellerin belliyse hiç durma ver siparişini. Aklından çıksın biran önce. Erken olması sorun değil ama geç olması hep sorun yaratır.
Geçen bir gelin geldi mesela bana. Düğüne bir hafta kalmış hem gelin çiçeği hem kına takımını (sepet, tepsi, keseler) hemde nikah şekerlerini istiyor. Aldım siparişini ama sırf gönlü kalmasın diye. Çok hevesliydi çünkü birde genç bir gelindi kıyamadım. Yoksa hayatta bu kadar kısa zamana almam ben sipariş. Kına siparişlerin için gezmene gerek de yok. Artık herşey netten hallediliyor.

O poşetler o kutulara sığıyor evet ama birde çerez koyacaksın o zaman sığmıyor. ayrı ayrı veiririm dersen sorun yok ama o da boşuna fazla masraf. Bir kutu olsun süslü püslü içinde hem kınan hem çerezin hemde mesela lavanta kesen olsun.

peki kıslar...
kınadan kaç gün önce izne çıkıcaksınız..veya çıkmamız gerek ?????

Bende bir dün öncesine kadar çalışmıştım kötükedihüso

[
Bende bir dün öncesine kadar çalışmıştım kötükedihüso[/QUOTE]

ya benim 5 haziran ama aşkıma 1 hazirandan itibaren izin vericeklermiş..
bu durumda 3 hziran kına..
e ikigün önce almış olucaz bende öyle alırsam ne yapmak gerek? acep..
15 gn toplam alıcaz..:uhm:

[
Bende bir dün öncesine kadar çalışmıştım kötükedihüso

15 gn toplam alıcaz..:uhm:[/QUOTE]

eğer öyle imkanın varsa tabiki önceden al iznini.
benim imkanım olmadığı için almıyorum :sm_confused:

15 gn toplam alıcaz..:uhm:

eğer öyle imkanın varsa tabiki önceden al iznini.
benim imkanım olmadığı için almıyorum :sm_confused:[/QUOTE]

iyi bakalım bende 1 ne alıyım o zamnboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…