- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.421
kartlar iki hafta öncesinden basılmış olack inş.bizde..
kına çerezide nebiliym.. o kolay degilmi..ya eminönüne git al gel..
onuda iki hafta kala alırz herhalde..:sm_confused:
evet kızlar bilmiyorumkismile
şimddiiiii
1- nikah şekerlerini ve davetiyeleri ne zaman siparişini vereceksiniz ve davetiyelerin dağıtımına başlayacaksınız ?
2- kına için ne zaman alışverişe çıkılıyo ?yani bizim erkek tarafının durumunu biliyosunuz onlardan bir tepki olmadığı için ben kendi işimi kendimmi göreyim ?
davetiyeler 2 hafta kala az değilmi ? hangi ara hangi dere gelecekte davetiyeler dağıtılacak,postaya verilecek, insanlar gelip gelemiyeceğini haber verecek ?
evet kızlar bilmiyorumkismile
şimddiiiii
1- nikah şekerlerini ve davetiyeleri ne zaman siparişini vereceksiniz ve davetiyelerin dağıtımına başlayacaksınız ?
2- kına için ne zaman alışverişe çıkılıyo ?yani bizim erkek tarafının durumunu biliyosunuz onlardan bir tepki olmadığı için ben kendi işimi kendimmi göreyim ?
Canımcım ben o işlerle ilgilendiğim için sana yardımcı olmak adına cvp yazıyorum. :) Genelde davteyi ve şeker işleri sona bırakılır ve aceleye geldiği için hemen seçmek durumunda kalır gelin adayları. Damatlar için angarya işler arasında davetiye şeker çiçek vs çünkü.
Kına çerezleri bikaçgün önce alın bayatlamasın. Hazır poşetleyen yerlere yaptırın. Fiyata dahildir çünkü poşetleme.
Kına sepeti kına tepsisi kına keseleri içinde aynı yerle görüşün ve yaptırın. Üçü de aynı model olsun mümkünse.
Tavsiyem 1 ay önce şeker siparişinizi vermiş olun. Hem yapan layıkıyla yapar hem siz aceleye getirmediğiniz için içinize sineni almış olursunuz.
Birde bu aylar tüm dükkanlar daha ucuzdur. Bir ay sonra düğün sezonundan dolayı fiyatlar artabilir. kaydirigubbakcemile5
Canımcım ben o işlerle ilgilendiğim için sana yardımcı olmak adına cvp yazıyorum. :) Genelde davteyi ve şeker işleri sona bırakılır ve aceleye geldiği için hemen seçmek durumunda kalır gelin adayları. Damatlar için angarya işler arasında davetiye şeker çiçek vs çünkü.
Kına çerezleri bikaçgün önce alın bayatlamasın. Hazır poşetleyen yerlere yaptırın. Fiyata dahildir çünkü poşetleme.
Kına sepeti kına tepsisi kına keseleri içinde aynı yerle görüşün ve yaptırın. Üçü de aynı model olsun mümkünse.
Tavsiyem 1 ay önce şeker siparişinizi vermiş olun. Hem yapan layıkıyla yapar hem siz aceleye getirmediğiniz için içinize sineni almış olursunuz.
Birde bu aylar tüm dükkanlar daha ucuzdur. Bir ay sonra düğün sezonundan dolayı fiyatlar artabilir. kaydirigubbakcemile5
Davetiyeler için modelini felan netleştir şimdiden istersen . Düğüne 3 hafta kala almayı düşünüyorum ben anca dağıtılır son dakikaya sıkışmasın. Şuna gitmişti buna gitmemişti durumu olmasın . Kına içinde düğün alışverişine çıkılıyo normalde tabi siiznkileri bilemem de fisfisfis Gelinin üstüne başına kıyafetler felan alınır günlük giyeceği badilere gömleklere kadar felan . Düğün alışverişinin içinde de kına malzemeleri çerezleri işte koyulacak keseleri kıyafeti felan kınalar alınır. Sen işini olura bırakma bence kına için keseler felan beğenmiştin onların siparişlerini felan yolla gelsin şimdiden çerez kına konmaz taze olması açısından. Gider alırsınız 1-2 gün önce doldurur içlerini biri o çok sorun değil. Zaten senin kınan çok kalabalık olmıcaktı halledersin. kaydirigubbakcemile5
peki kıslar...
kınadan kaç gün önce izne çıkıcaksınız..veya çıkmamız gerek ?????
ben kına gününe kadar çalışıcam :hulya:
kına günü biraz erken çıkarım okadar
arse3772
cnm çok güzelmiş nikah şekerleri bende kutu gibi istiyorum
wooowwwwwww çalışkan kıs:hulya::hulya:
iznim boşuna gitmesin dedim ondan.bizim buranın çok yoğun olduğu dönem zaten problem olurdu.temmuz sonunda tekrar izne çıkıcam o zaman kullanıcam birazda :çok üzgünüm:
çoookkk teşekkür ederim canım.
bizim davetiye modelimizde, şeker modelimizde belli.sadece sipariş vermeyi bekliyoruz.
kına için ne dersin ne zaman ? yani çalıştığımız için ve pazar günleri genellemede heryer kapalı olduğu için geriye sadece c.tesi kalıyo. ben akşamlarıda doluyum kursa gidiyorum.
son aydaki haftasonlarımı evle ilgilenerek işte yerleştirme düzeltme falan gibi geçer geliyo.o yüzden şimdi sipariş versem halletsemmi. haziran 27 de evleniyorum
bu ayın 20 sinde şekerlerinde davetiyelerinde siparişini vereyim diyorum, 1 haftada gelseler tamamdır. kına için kutulardada açıkçası boyuttan şüpeliyim.karar veremiyorum.onlarıda dediğin gibi sipariş vericemde.hani minik poşetlere koyuluyoya kına o poşetler bu kutulara sığarmı acaba ?
dur beğendiklerimi ekleyeyim
peki kıslar...
kınadan kaç gün önce izne çıkıcaksınız..veya çıkmamız gerek ?????
tatlım teşekkürler ama onlar benim kına kutum nikah şekerim değil bayanssulusmile
nikah şekerim karikatür şeklinde biblo hihoyyyt
[
Bende bir dün öncesine kadar çalışmıştım kötükedihüso
ya benim 5 haziran ama aşkıma 1 hazirandan itibaren izin vericeklermiş..
bu durumda 3 hziran kına..
e ikigün önce almış olucaz bende öyle alırsam ne yapmak gerek? acep..
15 gn toplam alıcaz..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?