2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Biz 500'e anlaştık hem stüdyo hem de dış.
Artık albümler,büyük resimler vs. dahil.
Bir tane de kocaman 1 metrelik resim hediye:)

İnanamıyorum yaaa hem stüdyo hem dış ayrıca seninki panaromikti yanlış hatırlamıyosam akannehirakannehir Yok yaa bende hiç şans yok

3 resim degil ykz albümüm aynısın tüm resimler küçük şeker halini vericeklerzemuszemus

İnanamıyorum yaaa hem stüdyo hem dış ayrıca seninki panaromikti yanlış hatırlamıyosam akannehirakannehir Yok yaa bende hiç şans yok

Evet tatlım panaromik.
Ailelere de büyük albüm veriyorlar üstelik.
o bir metrelik resim zaten hayalimdi hediye olunca harika oldu.
Enn kocaman düşünsene,yatak odasına,yatağımızın başucuna asacağız onu:kedi:

biizm albümde öyle
aynı zamanda biraz daha küçüğünü he iki aileye de veriyorlar 25 posluk resimlerle
ve ailelere de büyük çerçeveli resim ve 25x25 ebatlı albüm
başka yerlere göre bana hesaplı geldi

Stüdyo çekimi olup 25 baskı verip ailelerede çerçeve onlarada albüm felan çok iyiye gelmiş valla :1shok:

ben ciddi anlamda bayılıcam yaaa kafamçokkarıştı
benim sorduklarım stüdyo çekimine 700 den başlıyo dediler. içerik hemen hemen sizinkilerle hepsinde aynı delikafadulden

Panaromik aşk albümü canım onun adı .. Ya ben bi ara dış mekandan vazmı geçsem dedim normal stüdyo çekimleri ne kadar diye araştırdım birsürü 650den aşağı yok bizim buralarda offff alsanaalsanasmile Bi fotoğraf içinde ilçeden ilçeye dolanamamki yaa ne saçma bişeydir bu

Kanka sen dış çekimi kime yaptırıyosun nekadara ?CADIARZU

benim sorduklarım stüdyo çekimine 700 den başlıyo dediler. içerik hemen hemen sizinkilerle hepsinde aynı delikafadulden

700 baya bi tuzlu canım ya
birde dedilerki, dikkat edin çoğu fotoğrafçı başkalrının albümünü gösteriyor kendisi güzel yapamıyor
kendi çektiği resimlere bakın özellikle dediler bize

Valla böyle bulsaydım 25 karelik fotoğrafı 50 kare bile yaptırırdım akannehir Çok iyi olmuş yaaa seninkii .Ben sizin yerinizde olsam dış mekan yaptırırdım Allah bilir onada 500 derler bayılır giderdim burda akannehir

Seninle benim hiç bu konularda şansımız yok :teselli: Bende çok sordum 650den başlıyolar ve içinde 20 kare poz 1 tane çerçeve ve ailelere 3er fotoğraftan oluşan cep albümü gibi ufak boy bişe alsanaalsanasmile Bizde gidip dış mekan+ düğün hikayesi en uygunu bunla anlaştık diye 1350 veriyoruz :gitme:

hakkatten yaa nedir bu böyle kendimi intihar edicem mafoldumben
kazıklanmak bizim kaderimiz olmaya başladı.
sen nereye yaptırıyosun 1350 tl ?

ooo baya bi tutuyor canım ya
bizimki öyle olsa yaptırmazdı heralde :)
biz 1325 tl ye koltuk tk mını aldık :)

Kanka sen dış çekimi kime yaptırıyosun nekadara ?CADIARZU

Esra Pozanla görüştük olmadı malesef. Benim tarihte beşiktaşta çekimi varmış buraya gelme şansınız varsa ayarlarız dedi olmadı yani ... Daha sonra elediklerimin içinden biriyle anlaştık gibi çok kaliteli pozlar çekiyolar hemde fotoğraf stüdyolarıda var panaromik dış mekana ve düğün hikayesine nişanlım pazarlıkla 1000 tl'ye çekti + bide bizim nikah salonunda dışardan fotoğrafçı getirmek yasak olduğu için ordaki fotoğrafçıyla anlaştık oda 400 mü ne aldı nikahta ne fotoğrafı çekcekse 5 dakikalık olayda iş olsun işte .Anlıcağın toplamda 1400 gibi bişeye patlıyo cnm alsanaalsanasmile

aynen canım semte göre degişiyor sanırım:hulya:

panaromik aşk albümüopuyorumnanaktanyerimseniben

hakkatten yaa nedir bu böyle kendimi intihar edicem mafoldumben
kazıklanmak bizim kaderimiz olmaya başladı.
sen nereye yaptırıyosun 1350 tl ?

Zaten bi mobilyalardan yüzümüz güldü sanırım kaydirigubbakcemile5 Gerçi eminim onuda bizden daha uyguna bulan vardır hiç şaşırmam kalktık taa inegöllere gittik ama ... Stüdyo YAĞKUT cnm bakabilirsin netten ... Karşıda şubeleri varsa mutlaka git derim çok güzel çekiyolar garanti veririm yerimseniben

ooo baya bi tutuyor canım ya
bizimki öyle olsa yaptırmazdı heralde :)
biz 1325 tl ye koltuk tk mını aldık :)

Benimde öyle oturma odamdaki köşe koltuklar peşinde 1300'e geliyo düşün işte Aynı zamanda bulaşık makinemin fiyatıda aynı şans yokki işte mafoldumben

panaromik olmayan 250tl biizm orda ama napim ben onu

100 daha vererlim ondan olsun dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…