- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.901
Biz 500'e anlaştık hem stüdyo hem de dış.
Artık albümler,büyük resimler vs. dahil.
Bir tane de kocaman 1 metrelik resim hediye:)
Stüdyo çekimi olup 25 baskı verip ailelerede çerçeve onlarada albüm felan çok iyiye gelmiş valla :1shok:
İnanamıyorum yaaa hem stüdyo hem dış ayrıca seninki panaromikti yanlış hatırlamıyosam akannehirakannehir Yok yaa bende hiç şans yok
seninki pahalı canım ya.....
ne yokkii:hulya:
benimki normal albüm degil adını unuttum şimdi...
büyük dergi gibi sanki bize özel yapılan albüm oluyor..resimler dergiye albüme kaplanmış..herbir sayfası...parça parça resim degil...
hediye olarak ya orta boy iki resim
yada bir adet en büyük boy resim hangisini secersek...
birde bizim o yukarda anlatmış oldugum bize özel albümün aynısın küçük şekli ailelere vermek için iki adet vercekler...
birde o tüm resimlerin müzikli cd si canım......zemuszemuskaydirigubbakcemile2
Stüdyo çekimi olup 25 baskı verip ailelerede çerçeve onlarada albüm felan çok iyiye gelmiş valla :1shok:
seninki pahalı canım ya.....
ne yokkii:hulya:
benimki normal albüm degil adını unuttum şimdi...
büyük dergi gibi sanki bize özel yapılan albüm oluyor..resimler dergiye albüme kaplanmış..herbir sayfası...parça parça resim degil...
hediye olarak ya orta boy iki resim
yada bir adet en büyük boy resim hangisini secersek...
birde bizim o yukarda anlatmış oldugum bize özel albümün aynısın küçük şekli ailelere vermek için iki adet vercekler...
birde o tüm resimlerin müzikli cd si canım......zemuszemuskaydirigubbakcemile2
Panaromik aşk albümü canım onun adı .. Ya ben bi ara dış mekandan vazmı geçsem dedim normal stüdyo çekimleri ne kadar diye araştırdım birsürü 650den aşağı yok bizim buralarda offff alsanaalsanasmile Bi fotoğraf içinde ilçeden ilçeye dolanamamki yaa ne saçma bişeydir bu
ben ciddi anlamda bayılıcam yaaa kafamçokkarıştı
benim sorduklarım stüdyo çekimine 700 den başlıyo dediler. içerik hemen hemen sizinkilerle hepsinde aynı delikafadulden
biizm albümde öyle
aynı zamanda biraz daha küçüğünü he iki aileye de veriyorlar 25 posluk resimlerle
ve ailelere de büyük çerçeveli resim ve 25x25 ebatlı albüm
başka yerlere göre bana hesaplı geldi
ben ciddi anlamda bayılıcam yaaa kafamçokkarıştı
benim sorduklarım stüdyo çekimine 700 den başlıyo dediler. içerik hemen hemen sizinkilerle hepsinde aynı delikafadulden
Valla böyle bulsaydım 25 karelik fotoğrafı 50 kare bile yaptırırdım akannehir Çok iyi olmuş yaaa seninkii .Ben sizin yerinizde olsam dış mekan yaptırırdım Allah bilir onada 500 derler bayılır giderdim burda akannehir
Seninle benim hiç bu konularda şansımız yok :teselli: Bende çok sordum 650den başlıyolar ve içinde 20 kare poz 1 tane çerçeve ve ailelere 3er fotoğraftan oluşan cep albümü gibi ufak boy bişe alsanaalsanasmile Bizde gidip dış mekan+ düğün hikayesi en uygunu bunla anlaştık diye 1350 veriyoruz :gitme:
Seninle benim hiç bu konularda şansımız yok :teselli: Bende çok sordum 650den başlıyolar ve içinde 20 kare poz 1 tane çerçeve ve ailelere 3er fotoğraftan oluşan cep albümü gibi ufak boy bişe alsanaalsanasmile Bizde gidip dış mekan+ düğün hikayesi en uygunu bunla anlaştık diye 1350 veriyoruz :gitme:
Kanka sen dış çekimi kime yaptırıyosun nekadara ?CADIARZU
Panaromik aşk albümü canım onun adı .. Ya ben bi ara dış mekandan vazmı geçsem dedim normal stüdyo çekimleri ne kadar diye araştırdım birsürü 650den aşağı yok bizim buralarda offff alsanaalsanasmile Bi fotoğraf içinde ilçeden ilçeye dolanamamki yaa ne saçma bişeydir bu
hakkatten yaa nedir bu böyle kendimi intihar edicem mafoldumben
kazıklanmak bizim kaderimiz olmaya başladı.
sen nereye yaptırıyosun 1350 tl ?
ooo baya bi tutuyor canım ya
bizimki öyle olsa yaptırmazdı heralde :)
biz 1325 tl ye koltuk tk mını aldık :)
hemde sınırsız çekim yapıcaz yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
Aradaki farka bak işte bizimkide sınırsız çekim ...seninkide ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?