2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada bunda 1500 yazıo ama benimki bu değil örnek olsun diye koydum ...Tek böyle bi köşe pufu felan yok onuda ayrı 185 tl ye yaparız dediler

Bizimde öyle nikah dairesi başkasını kabul etmiyo, düğün yeride öyle,düğünde kamera onlardan 15 tane foto hediye edecekler, çektikleri fotolardanda istediğimizi alıp adet olarak ödeme yapıcaz.nikah dairesinde kamera artı foto 400 tl.
düğün hikayesi için daha anlaşmadık ama Başak gürbüz derman. Esra pozan ve Bülent uluçay arasında karar vericez

Sınırsız çekim derken,atıyorum 300 tane resim çekildiniz.Hepsini vermesi bu fiyata dahil mi yani?

1000- 1500 Kare poz çekiliyo canım bizimkinde tüm gün kuaförden itibaren yanındalar. Hepsi orjinal boyutlarında dvd de veriliyo sana ama içlerinden anlaştığın poz sayısına göre fiyat artıyo mesela bizimkinde 25 kare poz seçicem onunla aşk albümü yapıcaklar. Ama diğerleri dvdde hepsi orjinal boyutta ve işlenmiş baskıya hazır halde olduğu için sonra istediğin zaman gidip istediğin boyutta çıktı alabiliyosun yerimseniben

yok canım köşe degil benimki salon için koltuk takımıkaydirigubbakcemile2

Yüreğime incekti az kalsın rahatladım şimdi . Öyle salon takımım benimde 2700 mü 2900 mü ne peşin fiyatları tabi normalde 3000 küsür

Evet işte canım ben de böyle biliyorum.
Tamam sınırsız çekiyorlar ama hepsini de albüm yapıp vermiyorlar.
supercim sizin de öyledir,eğer onları da çıkartmak istersen ekstra ücret ödüyorsun.

3üde benim favorilerimden :) Ama günleri daha 3-4 ay önceden dolmuş bi an önce iletişime geç mesela esra pozan ağustosa kadar dolu şekercim yerimseniben

ya kıslar aman bir dahami evleniceksiniz...
paranın ne önemi bırakın gitsin ..
bugün gitmicekte ne zman gitcek sorarım size...:icecream:

Evet işte canım ben de böyle biliyorum.
Tamam sınırsız çekiyorlar ama hepsini de albüm yapıp vermiyorlar.
supercim sizin de öyledir,eğer onları da çıkartmak istersen ekstra ücret ödüyorsun.

yok canım ya ne yazdıysam ben hepsi 350 tl ekstra bişey yok...

panaromik albüm vericekler..
iki adet küçügünü ker iki aileye...
en büyük boy alıcaz duvara asmak için..çercevesiz..
birde tüm re:sm_confused:simlerin cdsi..

bunlarda kapak örneklerizemuszemus

Eklentiler

• $s09K.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $s10K.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 28
kızlar birde albümlerden üstten mıknatıslı olanları seçmek gerekiyormuş
yoksa yıllarca bakılınca yaprakları deforme olur dedi fotoğrafçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…