- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.921
benim 1325 miiboshayallersmile üzülme canımkaydirigubbakcemile3
benimki 2.150 tl
hemde sınırsız çekim yapıcaz yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
Sadece böyle bi köşeye mi 2.150 verdin :uhm: Yoksa 3lü 2 li tekli felan oturma grubuna mı ? O zaman Seviniyim bari
Sınırsız çekim derken,atıyorum 300 tane resim çekildiniz.Hepsini vermesi bu fiyata dahil mi yani?
Valla böyle bulsaydım 25 karelik fotoğrafı 50 kare bile yaptırırdım akannehir Çok iyi olmuş yaaa seninkii .Ben sizin yerinizde olsam dış mekan yaptırırdım Allah bilir onada 500 derler bayılır giderdim burda akannehir
Seninle benim hiç bu konularda şansımız yok :teselli: Bende çok sordum 650den başlıyolar ve içinde 20 kare poz 1 tane çerçeve ve ailelere 3er fotoğraftan oluşan cep albümü gibi ufak boy bişe alsanaalsanasmile Bizde gidip dış mekan+ düğün hikayesi en uygunu bunla anlaştık diye 1350 veriyoruz :gitme:
Esra Pozanla görüştük olmadı malesef. Benim tarihte beşiktaşta çekimi varmış buraya gelme şansınız varsa ayarlarız dedi olmadı yani ... Daha sonra elediklerimin içinden biriyle anlaştık gibi çok kaliteli pozlar çekiyolar hemde fotoğraf stüdyolarıda var panaromik dış mekana ve düğün hikayesine nişanlım pazarlıkla 1000 tl'ye çekti + bide bizim nikah salonunda dışardan fotoğrafçı getirmek yasak olduğu için ordaki fotoğrafçıyla anlaştık oda 400 mü ne aldı nikahta ne fotoğrafı çekcekse 5 dakikalık olayda iş olsun işte .Anlıcağın toplamda 1400 gibi bişeye patlıyo cnm alsanaalsanasmile
Sınırsız çekim derken,atıyorum 300 tane resim çekildiniz.Hepsini vermesi bu fiyata dahil mi yani?
yok canım köşe degil benimki salon için koltuk takımıkaydirigubbakcemile2
1000- 1500 Kare poz çekiliyo canım bizimkinde tüm gün kuaförden itibaren yanındalar. Hepsi orjinal boyutlarında dvd de veriliyo sana ama içlerinden anlaştığın poz sayısına göre fiyat artıyo mesela bizimkinde 25 kare poz seçicem onunla aşk albümü yapıcaklar. Ama diğerleri dvdde hepsi orjinal boyutta ve işlenmiş baskıya hazır halde olduğu için sonra istediğin zaman gidip istediğin boyutta çıktı alabiliyosun yerimseniben
Yüreğime incekti az kalsın rahatladım şimdi . Öyle salon takımım benimde 2700 mü 2900 mü ne peşin fiyatları tabi normalde 3000 küsür
Bizimde öyle nikah dairesi başkasını kabul etmiyo, düğün yeride öyle,düğünde kamera onlardan 15 tane foto hediye edecekler, çektikleri fotolardanda istediğimizi alıp adet olarak ödeme yapıcaz.nikah dairesinde kamera artı foto 400 tl.
düğün hikayesi için daha anlaşmadık ama Başak gürbüz derman. Esra pozan ve Bülent uluçay arasında karar vericez
Evet işte canım ben de böyle biliyorum.
Tamam sınırsız çekiyorlar ama hepsini de albüm yapıp vermiyorlar.
supercim sizin de öyledir,eğer onları da çıkartmak istersen ekstra ücret ödüyorsun.
kıslar sustunuz yahu resimleri görünce hayalleremi daldınız..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?