2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Amannnn nolcaksa olcak artık sıkıntı yapmamaya çalışyıorum Allah kolaylık wersin napıyım değcek bişey olsun herşey güzel olsun o gün gerisi önemli değil arseninde dediği gibi kaderimiz oldu artık kaydirigubbakcemile3 Sağlık olsunnnnnn

ay ben çok çekingenim
nasıl poz verecem bilmiyorum yaaaaaaaaa
beim zor geçecek çekimler :kedi:

O İŞ TAM BENLİK İŞTE kaydirigubbakcemile3 Kendimde çektiğim için fotoğrafçıları deli ediyorum ya bu açıdan da alsana felan diye müdahele ediyorum kaydirigubbakcemile3 Benim kendi fotoğraflarımdan bi kaç tane görseniz varyaaaa :lepi:

kızlar birde albümlerden üstten mıknatıslı olanları seçmek gerekiyormuş
yoksa yıllarca bakılınca yaprakları deforme olur dedi fotoğrafçı

mıknatıslı o nasıl yahu..

ay ne çekincem...bu işler tam benlik...

foto çekinmeye bayılırm hiç bıkmam:lepi:hihoyyyt

böyle günlerde kıyacaksın kardeşimklava:

ilerde sonu pişmanlık oluyor yoksasositososito

ALLAH kolaylık versin artık ne yapalım :)
biraz netten albümlere baktım da o pozları veremem ben asla :)

Kanka galiba Başak Gürbüz Derman la anlaşıcaz. diğerleri çok pahalı Esra Pozan dolu.
Başak 27 haziranı ayırmış şimdi tekrar mail attım p.tesiye kadar karar vermemiz için opsiyon tanıyın deedim okey problem değil dedi.
Cekimden 7 gun sonra uzerinde calistigim tum fotograflarin yuksek cozunurlukteki hallerini ve bir slide-show'u CD'de yazili olarak size gonderilmek uzere kargoya veriyorum. Ben sabahtan aksama kadar cekim yapiyorum, fakat her ciftin cekimi farklilik arzediyor. Fotograf sayisi; hava durumu, ciftlerin beklentileri ve performanslari gibi etkenlere bagli olarak degisebiliyor. Ama ne olursa olsun elinize uzerinde profesyonelce calisilmis 100 civari fotograf geciyor. Sayi, bunun cok cok ustunde de olabiliyor.

Hazirlik cekiminin karsiligi Ankara icin 1250 TL, Ankara disi-yurt ici icin 1500 TL'dir.

Hazirlik asamasina ek olarak, "acik havada" ve "gunes batmadan" gerceklesecek nikah/dugun cekiminin de bir kismini gerceklestirebilirim. Bu asamanin da eklenmesi ile rakam Ankara icin 1600 TL, Ankara disi icin-yurt ici 1850 TL olacaktir. "Bir kismini" diye belirtmemin nedeni, yapay isikta cekim yapmayi tercih etmiyor olmam. Gunes battiktan sonra genellikle cekim yapmiyorum. Tabii ki gerekli oldugu takdirde, fotograflarin kalitesi acisindan tercih etmememe ragmen, ilk dans gibi ozel anlari kacirmamak icin gerekli techizatlar ile de cekim yapıyorum. Bu asamayi dusunuyorsaniz, detaylarini konusmamiz gerekecektir.

:sm_confused:

Evet bana attığı mailide atmıştım sana aynısını sölemiş vereliniortak Ama işte bunda cd de veriyo basılı albümü felan yok bildiğim kadarıyla yani çektirip sonra kendin çıkartıcaksın o da benim işime gelmedi açıkcası . Çünkü kendi bastırdığınla panaromik albüm çok farklı . hayırlısı olur inş cnm başak hanım gerçekten güzel bi seçim yerimseniben

peki tatlım sen bilirsin diye soruyorum, cd veya dvd verdiğinde biz daha sonra onları panaromik albüm yapamazmıyız ?

peki tatlım sen bilirsin diye soruyorum, cd veya dvd verdiğinde biz daha sonra onları panaromik albüm yapamazmıyız ?

Yaparsın canm bende onu düşünmüştüm ama dışarıdan fotoğraf getirdiğin için stüdyolarında çektirsen aynı paraya geliyo yani sadece albüm için 400 450 daha alıyolar bildiğim kadarıyla o zamanda fiyatın noluyo bi düğün fotoğraflarına yaklaşık 2000 tl vermiş oluyosun o kadarı beni kasar açıkcası ... Onun yerine bi çok ihtiyacımız var öyle değerlendiririm diye düşündüm tabi yinede sen bilirsin ordaki fotoğrafçılara mail at istersen banada haber ver hatta uygun bişeyler diyolarsa kaydirigubbakcemile5

Doğru söylüyosun canım. Valla bizim buralardada pek ucuz olacağını sanmıyorum,galiba yavaş yavaş vazgeçiyorum. Senin yağkut foto nette bulamadım :uhm:

Doğru söylüyosun canım. Valla bizim buralardada pek ucuz olacağını sanmıyorum,galiba yavaş yavaş vazgeçiyorum. Senin yağkut foto nette bulamadım :uhm:

Yağkut.net felan sanırım ama netteki fotoları kötü canlısını yerinde gör varya bayıldım resmen tabi çeken şubeye görede değişiyo eleman önemli yerimseniben Baskı kaliteleri çok iyi dış mekanımızıda Hıdiv Kasrında çekicekler ama kartına baktım şimdi avrupa yakasında şube yokmuş

zaten bende şans olsa :sm_confused:

zaten bende şans olsa :sm_confused:

Öyle düşünme yaa çıkar elbet bi yerden :teselli:Hayat color mıydı bi yer demiştin orasıyla görüşsene tekrardan . Çünkü artık normal stüdyolarda dış mekan +hikaye yapıp panaromik albüm yapıyolar yerimseniben Sen ordan normal dış mekan fiyatı almıştın sanırım sorsana bi ayrıntılı cnm ne kadarmış

evet canım Foto Hayat, bizim düğün yeriyle anlaşması olan stüdynlarda yapıyolar sitesini inceledinmi güzel görünüyo,hikaye için onlarda1000 ile 1500 arası diyo ama içerik vermiyolar.gelin görüşelim sizin fikrinize göre değişiyor diyolar :sm_confused:
yarın gelinlik provasından sonra bizim ordaki fotoğrafçıları gezicez.Bakalım normal fotoğrafçılar ne kadar fiyat verecek

Güzelmiş evett bence bi görüş pazarlıkla felan düzgün bişe çıkabilir. Özel fotoğrafçıdansa stüdyo olması daha iyi .. Hikaye çekimleride gayet güzelmiş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…