2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:uhm: Bizde yok öyle bişey valla paşa paşa gittim aldım ben. Değişmelik öyle süslü bişey değilde günlük pike tarzı olan yatak örtüleri varya onlardan alıcam 1-2 tane . Yeter sanırım :uhm:

şark hanı biliyorum canım, sağol ben oraya bakayım. şimdi kutular küçük olur falan ben kalpten giderim :roflol:

yok öyle bizde:sm_confused:

yok canım sen yatak örtünü bitane al. mobilyana göre.al.işte..ama nevresim takımını uyku setini degişik degişik kullan..

bu arada kıslar ya annem sana döşek yorgan yapıpyım diyor..ben istemiyorum..
bir kaçtane kendime misafirem uyku setlerinden alsam olmaz mı???sositososito

:uhm: Bizde yok öyle bişey valla paşa paşa gittim aldım ben. Değişmelik öyle süslü bişey değilde günlük pike tarzı olan yatak örtüleri varya onlardan alıcam 1-2 tane . Yeter sanırım :uhm:

bana çok saçma geldi bu adet,yani sonuçta kayınvalidem hadi ben herşeyi hazırladım yatağıda ısıttım gerisi sizin işiniz der gibi :roflol: annemde sen istediğin gibi yap diyo:uhm:

Benim annem bana harika bir yatak örtüsü yaptırdı.
Kayınvalidem de aynı şekilde,o da çok güzelbir yatak örtüsü yaptırdı.
Ama ben anneminkini daha çok beğendiğim için onu kullanacağım ilk günbayanssulusmile

döşek yorgan ne ?yani yün yorganmı ?

Ben de istemedim ama annem yapmak lazım dedi yaptı.
Uyku setim de 4 tane 5 tane mi ne var,taçtan aldım onları.

Lindark cnm maşAllah Allah ağız tadıyla kullanabilmeni nasip etsin
Sizce nevresimler kaç adet olsa iyi?

ya tatlım şimdi yün yorganmı kaldı,kalabalıktan başka birşey değil, ben uyku seti bile almıycam normal yorgan alıcam çeşit çeşit nevresimle hergün birini kullanırım hihoyyyt

aynen ya....banane eski adetler olmaz olsun çeyizde diyor..harbi eski adet ya kaldımı şimdi....banane ya...
,
ablam diyoki yatamazsın döşek gerek diyor...
oo güselim yatagıma ne gerek döşek...:sm_confused:

ya tatlım şimdi yün yorganmı kaldı,kalabalıktan başka birşey değil, ben uyku seti bile almıycam normal yorgan alıcam çeşit çeşit nevresimle hergün birini kullanırım hihoyyyt

Uyku setini ben yorgan var diye almayı düşünmüştüm ama sonradan senin dediğin şekilde aklıma geldi vazgeçtim
Yorgan ve yastığı ayrı ayrı alabiliyormuşuz sonradan öğrendim bendekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…