- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.161
kızlarr bide şu konuyu sorayım bakayım, geçen bu yatak örtüsü muhabbetinde annem kaç tane alalım değişik değişik kullanırsın falan dedi, sonrada ama kayınvalidende alıcak falan dedi. bizde adet şöyleymiş, gelinle damadın ilk yatağının herşeyini kayınvalide serer öyle bırakırmış :uhm:
Sizlerdede böylemi ?
Hangi kutuyu söylediğini hatırlamıyorum ama ben kendim nikah şekeri için araştırma yaparken gördüm . Fotoğrafını eklediğim kutular baya küçük içleri. Boyutları var ama yeride mefruşatçılar sokağındaydı şark hanı biliyosundur belki :uhm: Şark hana gitmek için çıkılan yokuşta hemen solda kalıyo bi dükkan var zaten kapıda görürsün hemen hint işi kutular sanırım. Karşısında çeyizciler bu salon örtüleri felan satan yerler var zaten görürsün mutlaka . Orda birmaxda olanların hepsi var nerdeyse kaydirigubbakcemile5
Bu arada kızlar benim yatak örtüsü fiyatları konusunda pek bi bilgim yokda verdiğim fiyat uçuksa kusura bakmayın acemiyimkaydirigubbakcemile3
kızlarr bide şu konuyu sorayım bakayım, geçen bu yatak örtüsü muhabbetinde annem kaç tane alalım değişik değişik kullanırsın falan dedi, sonrada ama kayınvalidende alıcak falan dedi. bizde adet şöyleymiş, gelinle damadın ilk yatağının herşeyini kayınvalide serer öyle bırakırmış :uhm:
Sizlerdede böylemi ?
:uhm: Bizde yok öyle bişey valla paşa paşa gittim aldım ben. Değişmelik öyle süslü bişey değilde günlük pike tarzı olan yatak örtüleri varya onlardan alıcam 1-2 tane . Yeter sanırım :uhm:
Sizlerdede böylemi ?
yok öyle bizde:sm_confused:
yok canım sen yatak örtünü bitane al. mobilyana göre.al.işte..ama nevresim takımını uyku setini degişik degişik kullan..
bu arada kıslar ya annem sana döşek yorgan yapıpyım diyor..ben istemiyorum..
bir kaçtane kendime misafirem uyku setlerinden alsam olmaz mı???sositososito
yok öyle bizde:sm_confused:
yok canım sen yatak örtünü bitane al. mobilyana göre.al.işte..ama nevresim takımını uyku setini degişik degişik kullan..
bu arada kıslar ya annem sana döşek yorgan yapıpyım diyor..ben istemiyorum..
bir kaçtane kendime misafirem uyku setlerinden alsam olmaz mı???sositososito
kullanckmısın??Ben de istemedim ama annem yapmak lazım dedi yaptı.
Uyku setim de 4 tane 5 tane mi ne var,taçtan aldım onları.
döşek yorgan ne ?yani yün yorganmı ?
kullanckmısın??
eveta.s
Supercim sanmıyorum o döşeği kullanacağımı canım.
ya tatlım şimdi yün yorganmı kaldı,kalabalıktan başka birşey değil, ben uyku seti bile almıycam normal yorgan alıcam çeşit çeşit nevresimle hergün birini kullanırım hihoyyyt
ya tatlım şimdi yün yorganmı kaldı,kalabalıktan başka birşey değil, ben uyku seti bile almıycam normal yorgan alıcam çeşit çeşit nevresimle hergün birini kullanırım hihoyyyt
Lindark cnm maşAllah Allah ağız tadıyla kullanabilmeni nasip etsin
Sizce nevresimler kaç adet olsa iyi?
aynen ya....banane eski adetler olmaz olsun çeyizde diyor..harbi eski adet ya kaldımı şimdi....banane ya...
,
ablam diyoki yatamazsın döşek gerek diyor...
oo güselim yatagıma ne gerek döşek...:sm_confused:
misafire iki tane
kendine iki üçal işte degişik degişik kullanırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?