2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aynen öyle :roflol:
ben kınada fön çektiricem galiba, yani abiye giymeyeceğim için gerek yok diye düşünüyorum.
super87 senin fiyat bence iyi pahalı değil,makyaj saç için az bile bence :sm_confused:

evet kuaförüne genel fiyatı oo..
bana iyi bir indirim yapar işte kesin..
ama kınayı sorcam onu merak ettim ya..
sen bındallımı giycende fön çektiryon

fön lmaz:

Sormadılarsa tabiki hiç sesini çıkarma boşver. Benim nişanlımda dediki hiç karıştırmayalım ablamlar benim yeğenler felan burda kendi oturdukları yerde giderler sen arkadşlarını al git dedi çok samimi olduğum çocukluk arkadaşlarım var bide kendi öz ablam var onlarla beraber gidicez ama onlarınkinide ben ödicem seni almaya geldiğimde hesap kapanmış olmasın bozuşuruz dedi bende yok felan dedim ama dinlemez büyük ihtimalle beni :uhm:

aynen öyle :roflol:
ben kınada fön çektiricem galiba, yani abiye giymeyeceğim için gerek yok diye düşünüyorum.
super87 senin fiyat bence iyi pahalı değil,makyaj saç için az bile bence :sm_confused:
Porselen makyaj yaptırıcam ben onun ücreti dahil değil bu fiyata demişlerdi gelin başı için. Sadece gelin başı bu civarda bişey diye biliyorum :uhm:

evet kuaförüne genel fiyatı oo..
bana iyi bir indirim yapar işte kesin..
ama kınayı sorcam onu merak ettim ya..
sen bındallımı giycende fön çektiryon

fön lmaz:

canım ben rahat bir elbise giyicem sonrada bindallı tarzı üçetek denen bir kıyafet var bizim teeee osmanlıdan kalma :roflol: onu giyicem :teytey:

canım ben rahat bir elbise giyicem sonrada bindallı tarzı üçetek denen bir kıyafet var bizim teeee osmanlıdan kalma :roflol: onu giyicem :teytey:

olsunn fön çekilirmi yAA..
Benim normal günde saclarım hergün fönlü kaydirigubbakcemile3
gel ben çekiyim sana:hulya:

benim kuzenim var,ufaklık dayımın kızı var,teyzem var bide 3 tane arkadaşım var.diğer aile fertleri ayrı gidecekler bizim aile kokoş ama hepsi benimle beraber gelmezler zaten.

olsunn fön çekilirmi yAA..
Benim normal günde saclarım hergün fönlü kaydirigubbakcemile3
gel ben çekiyim sana:hulya:

tatlım ben her türlü şekli verebiliyorum çok profesyonel olmasada ama onun için vaktim kalmayacak,ben kına günüde çalışıcam. makyajı falanda süper yaparım ama uğraşmam gerek, bende uğraşmayıp kuaföre gidicem oturucam halletsin. fön derken benim saçlarım uzun olduğu için ince fırçayla sararak fön çekiyo aynı maşa yapmış gibi oluyo, öyle birşey olabilir :sm_confused:

tamam o zamana.s

Kınada ben de maşa yaptırıp yarı toplu bir şey düşünüyorum.
Hoş oluyor,zaten diğer gün topuz olacak.
Kıyafeti almadık henüz,önce abiye sonra üstüne kaftan olur sanırım.
Kuaförle de bu ara gidip konuşacağım.
Off daha ne çok şey var ya..

aynen canım dügün topuz..
kınada maşalı yarım toplattırıcam :dance:

Bu arada kızlar,evin tadilatı bitti.
Hayalim...Kırmızı mutfak dolabım da bu hafta geliyorzemuszemusbayanssulusmile

kızlar şu birmax diye siteyi kim önermişti ? ben ordan kına için minik kutular sipariş vericem ama resimlerdeki gibi birşey elime gelirmi gelmezmi şüpeliyim bilmiyorumkismile

kızlar şu birmax diye siteyi kim önermişti ? ben ordan kına için minik kutular sipariş vericem ama resimlerdeki gibi birşey elime gelirmi gelmezmi şüpeliyim bilmiyorumkismile

Ben önermiştim tatlım,kendim alışveriş yaptım o siteden.
Magnet ve de nikah şekerlerim için çiçek aldım.
Parayı da havale ile gönderdim.
Orda ne gördüysem aynısı geldi ve hiç de sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…