2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar şu birmax diye siteyi kim önermişti ? ben ordan kına için minik kutular sipariş vericem ama resimlerdeki gibi birşey elime gelirmi gelmezmi şüpeliyim bilmiyorumkismile

Cnm senin dediğin kutuların aynısını eminönünde gördüm ben. Fiyatıda birmaxla aynı hemen hemen . Vaktin olursa bak oraya bi ama değişik bişey gelmez güzellerdi yakından kaydirigubbakcemile2

Peki boyutlarını nasıl ayarladın ? bana yardım edermisin ?şimdi orda nikah şekeri bölümünde bir tane kutucuk beğendim 5cm yazıyo ama buna kına minik poşetlerde sığarmı sığmazmı :uhm:

Cnm senin dediğin kutuların aynısını eminönünde gördüm ben. Fiyatıda birmaxla aynı hemen hemen . Vaktin olursa bak oraya bi ama değişik bişey gelmez güzellerdi yakından kaydirigubbakcemile2

eminönünde nerde gördün canım yer tarif edebilirmisin ? görerek dokunarak almayı herşeyde daha çok seviyorum. güvenmiyorum öyle internetten alışverişlere, bide boyut problemi düşündürüyo zaten :uhm:

Peki boyutlarını nasıl ayarladın ? bana yardım edermisin ?şimdi orda nikah şekeri bölümünde bir tane kutucuk beğendim 5cm yazıyo ama buna kına minik poşetlerde sığarmı sığmazmı :uhm:

Canım 5 cm yazıyorsa daha küçük gelmez.
Ayrıca ona da minik kına poşetleri sığar rahatlıkla bence.
Bu arada bi dipnot:
Ben tam olarak güvenmemiştim ne olur ne olmaz,internetten ilk alışverişim diye.
Bu nedenle ödemeyi ürünler elime ulaşınca yaptım.
Bir sorun da olmadı.

içime sinmiyo benim yaa CADIARZU

zaten bu birmax da 12.04 tarihine kadar sayım nedeniyle sipariş alamıyoruz diyo. bugün 13.04 oldu hala yoookkkk akannehir

Hangi kutuyu söylediğini hatırlamıyorum ama ben kendim nikah şekeri için araştırma yaparken gördüm . Fotoğrafını eklediğim kutular baya küçük içleri. Boyutları var ama yeride mefruşatçılar sokağındaydı şark hanı biliyosundur belki :uhm: Şark hana gitmek için çıkılan yokuşta hemen solda kalıyo bi dükkan var zaten kapıda görürsün hemen hint işi kutular sanırım. Karşısında çeyizciler bu salon örtüleri felan satan yerler var zaten görürsün mutlaka . Orda birmaxda olanların hepsi var nerdeyse kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $hd06.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
tatlım fiyatlar nasıl peki oo nerde...
dur bakım şimdi ilgin için sagol:1hug:

Home sweet home markasını ben burdan bi arkadaşımızdan duydum almış ve bayıldımm
İstersen resim ekleyebilirim
Bende netten baktım fiyatları da 400-500 civarı daha pahalılar da var
Nedemek cnm yardımcı olabildiysemkaydirigubbakcemile5

kızlarr bide şu konuyu sorayım bakayım, geçen bu yatak örtüsü muhabbetinde annem kaç tane alalım değişik değişik kullanırsın falan dedi, sonrada ama kayınvalidende alıcak falan dedi. bizde adet şöyleymiş, gelinle damadın ilk yatağının herşeyini kayınvalide serer öyle bırakırmış :uhm:
Sizlerdede böylemi ?

Bu arada kızlar benim yatak örtüsü fiyatları konusunda pek bi bilgim yokda verdiğim fiyat uçuksa kusura bakmayın acemiyimkaydirigubbakcemile3

bakıyorum canımda :bbo:

ben abiye gibi saten olanalrdan istiyorum kırmızı...
ee fiyatlar uçuk sanırım..brillante beim begendigmde 400 küsür zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…