- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.181
sevgilim yanımda olsun öyle bir yatarımkiiiii :kedi:
bana çok saçma geldi bu adet,yani sonuçta kayınvalidem hadi ben herşeyi hazırladım yatağıda ısıttım gerisi sizin işiniz der gibi :roflol: annemde sen istediğin gibi yap diyo:uhm:
Lindark cnm maşAllah Allah ağız tadıyla kullanabilmeni nasip etsin
Sizce nevresimler kaç adet olsa iyi?
aynen ya....banane eski adetler olmaz olsun çeyizde diyor..harbi eski adet ya kaldımı şimdi....banane ya...
,
ablam diyoki yatamazsın döşek gerek diyor...
oo güselim yatagıma ne gerek döşek...:sm_confused:
normal yorganı ne kadara aldın cnm
Ama insanın nevresimlere baktıkça bakası aldıkça da alası geliyor
Renkler desenler süperzemuszemus
evet ama abartma bence
sen bilirsin cnm
daha almadım, geçen anlattımya avcılara giderken taçın fabrikası var diye oraya gittim, ama zaman kısıtlıydı bakamadım tam. bizim tanıdık var taç ta o ben hallederim dedi bakalım yorgan 35 tl ye falan geliyomuş galiba kendi indiriminimi ne kullanacak :uhm:
bana çok ucuz geldi. uyku setleride 90 tl ye geliyomuş. bende dedimki uyku seti alacağıma bissürü yorgan alırım.bu c.tesi onları halledicemvereliniortak
Yok cnm yaa bencede git kendin beğen al sorarlarsada ben hallettim gerek yok dersin
aynen bunlar başımın etini yiyicek...hiç düşünmzler paraya yazık ne gerk var diye of anam of...lmaz:
fiyatıda çok iyi bende bakım iyi fikir çok sagol cnmŞeniz
Saol cnm. Benim şimdilik 5 tane çift kişilik 3 tane tek kişilik nevresim takımım var . Annem hediyede getiren çok olur bizde o yüzden daha alma dedi :uhm: Uzun bi süre yeter sanırım bana .
Yok cnm yaa ne gerek var sonra nereye kaldırcaksın onu mis gibi pufidik yorganlar var vakumlu poşetede sığıyolar hem kaldırmak istediğinde kaydirigubbakcemile5 Onlardan aldım bende çift kişilik tek kişilik her nevresimi geçir kullan yerimseniben Zaten artık tüm yataklar ortopedik
daha almadım, geçen anlattımya avcılara giderken taçın fabrikası var diye oraya gittim, ama zaman kısıtlıydı bakamadım tam. bizim tanıdık var taç ta o ben hallederim dedi bakalım yorgan 35 tl ye falan geliyomuş galiba kendi indiriminimi ne kullanacak :uhm:
bana çok ucuz geldi. uyku setleride 90 tl ye geliyomuş. bende dedimki uyku seti alacağıma bissürü yorgan alırım.bu c.tesi onları halledicemvereliniortak
30 muuuuuuuu akannehir Süpermişş sakın kaçırmaTaçtan aldım bende tek kişiliği 68 tl çiftler normal olanlar 85ten başlıyo kaz tüyü olan 270 tl :bbo:
banada çok hesaplı geldi, iki tane çift kişilik bizim için, 2 tane çift kişilik misafir için 2 tane de tek kişilik misafir için alayım diyorum. 10-15 tanede nevresim alırım değişik değişik tak çıkar :dance:
anam 200 170 uyku setleri...guclubacismile
kızlarrrr hepinizeee merhabaaa :))
2010 yaz gelini olarak aranıza katılayım dedimm ama o kadar çok kaynatmışsınızz kii nerdenn dalıcağımı şaşırdımmmm
bizimde şansımızın güldüğü zamanlar var tabi, sağolsun babannemin yeğeni taç fabrikasında mühendis, hem fabrika fiyatından hemde personel indiriminden faydalandıracak :dance: :hooray:
2010 yaz gelini olarak aranıza katılayım dedimm ama o kadar çok kaynatmışsınızz kii nerdenn dalıcağımı şaşırdımmmm
Hoşgeldin tatlım sende
Nasılsın bakalım
Gündemde uyku setleri nevresimler yatak örtüleri varbayanssulusmile
Kızlaaaaaaaar şafak kaç diye sormuştumm kimse görmediii sanırım:umursamaz:
Hoşgeldin tatlım sende
Nasılsın bakalım
Hoşgeldin tatlım sende
Nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?