2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yaaa bizimkilerde şimdi aradılar ev bakıyolarmış, annem diyoki hiç güzel yok,babam diyoki varda biz beğenmiyoruz, bulucaz sen sıkma canını :a015:
anlayacağınız bunalımdayım :1ninca:

:teselli: Bulunur mutlaka canım üzülme. Belki dört dörtlük istediğine göre olmaz ama sonuçta kiralık diyip avutursun kendini. Tabiki kullanışlı olsun senin için önemli olan detayları genişliği olsun yeter

çok sevindimm canımm içine sinen bi ev bulabilmek çok zor bilirimmm :)))

güle güle oturunnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Teşekkürler ama daha tutmadık çok kısa vakitti zaten tekrar gidip görüşülcek annemleride götürürüm

ooo iyi fiyatı ney??pki şu sıfırın..

850 dedi acil kiracı bulmaları gerekiyomuş 1500 tl de depozit sanırım. Ama nişanlım inşaat mühendisi ve değerleme uzmanı zaten böyle evlerin fiyat değerlemesini yapıyo neresi ne kadar para eder diye rapor yazıyo o yüzden adam ooo o zaman anlaşırız sizinle dedi güldü kaydirigubbakcemile3 Bakalım nolcakk

lındark dügün temmızda ee ne kadar zaman önce tutuyorsun şimdi sen:bbo:

Ya biz aslında mayıs sonu gibi anahtar teslim alalım düşünüyoduk . 1,5 ay kala tutalım yavaş yavaş yerleştirelim diye .. Ama şimdiden de bakıyoruz ev böyle eğer kaçırılmıcak bişeyse tutarız belki demişti nişanlım . Ben gelir otururum ordan işe gider gelirim ev boş kalmaz demişti. Ama çok da erken olucak şimdi tutulursa bakalım napıcass bende kararsızım :uhm:

aynen öyle çok erken olucak..
benimkide ben kalırım diyor..ama benden önce kalmasına izin vermiyorum ben tadını birlikte alalım istiryrmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bide şey var dimi çeyiz serme olayı . Kızın babasının evinde bi odada bütün çeyiz serilir herkes gezer hediyeler getirir bi arkadaşımda olmuştu çok değişik yatak bile açmışlardı yatak örtüsünü sermişlerdi yemekler felan yenilmişti evde :1rolleyes: Heee bana sorarsan öyle bişey yaparmıyım kesinlikle hayır kaydirigubbakcemile3 Alınanların teslimat adresini vermedik zaten ev belli olunca haber vericez hepsi oraya gelicek yemek takımlarım tencerelerim felan bile ev zaten almış başını gidiyo her köşede bi koli var annem çıldırmak üzere kaydirigubbakcemile3

yok canım bende öyle sermem görmeişler gibi ne öyle gelsin evimd görsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…