- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.221
yaaa bizimkilerde şimdi aradılar ev bakıyolarmış, annem diyoki hiç güzel yok,babam diyoki varda biz beğenmiyoruz, bulucaz sen sıkma canını :a015:
anlayacağınız bunalımdayım :1ninca:
çok sevindimm canımm içine sinen bi ev bulabilmek çok zor bilirimmm :)))
güle güle oturunnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ooo iyi fiyatı ney??pki şu sıfırın..
lındark dügün temmızda ee ne kadar zaman önce tutuyorsun şimdi sen:bbo:
Ya biz aslında mayıs sonu gibi anahtar teslim alalım düşünüyoduk . 1,5 ay kala tutalım yavaş yavaş yerleştirelim diye .. Ama şimdiden de bakıyoruz ev böyle eğer kaçırılmıcak bişeyse tutarız belki demişti nişanlım . Ben gelir otururum ordan işe gider gelirim ev boş kalmaz demişti. Ama çok da erken olucak şimdi tutulursa bakalım napıcass bende kararsızım :uhm:
kızlar şaka falan ama nisan sonunda evin tutulmuş olması lazım bizim, başka türlü hayatta yetişmez mafoldumben
arse çeyizi ne zamn çıkartıcan kendi evinden ..ne zamn taşıyacaksınız
çeyiz çıkmasımı ? oda ne yaa ?odamı seramoniyle yapılıyo ? ev tutulunca aldığımızı götürüp koyucaz işte :uhm:
parça parça mı götürcen canım..
eşyalrını kurdeleyip evden çıkarmıcanmı:uhm:
yok artık daha neler CADIARZU
ciddimisin :uhm:
hayatta hiçbir kuvvet bana öyle birşey yaptıramazklava:
ben eve gittikçe alır götürürüm :sm_confused:
ciddiyim evwtkaydirigubbakcemile3
niye canım taze gelinsin amasositososito
yok tatlım ben sevmem öyle şeyleriklava:
olllddduuu bide davul zurna tutalım tam olsun :roflol: :sm_cool: delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bide şey var dimi çeyiz serme olayı . Kızın babasının evinde bi odada bütün çeyiz serilir herkes gezer hediyeler getirir bi arkadaşımda olmuştu çok değişik yatak bile açmışlardı yatak örtüsünü sermişlerdi yemekler felan yenilmişti evde :1rolleyes: Heee bana sorarsan öyle bişey yaparmıyım kesinlikle hayır kaydirigubbakcemile3 Alınanların teslimat adresini vermedik zaten ev belli olunca haber vericez hepsi oraya gelicek yemek takımlarım tencerelerim felan bile ev zaten almış başını gidiyo her köşede bi koli var annem çıldırmak üzere kaydirigubbakcemile3
yok canım bende öyle sermem görmeişler gibi ne öyle gelsin evimd görsünler..
Aynen öyle ..
Bu arada hasta oldum ağrıdan iki kat oturuyorum mafoldumben inşallah diner yoksa akşama daha çok varrr mafoldumbenmafoldumben
hadi gözün aydın..hemen bir abranax veya majezik iç..
çok iyyi geliyor....
:roflol::tomato:
yok canım o kadar da degil:tomato::tomato:
ee kına günü davul zurnaylada mı çıkmıcan sen yoksa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?