- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.241
tabiki hayır yaaaaa valla sen dalga geçiyosun benimle kanka :roflol:
tabiki hayır yaaaaa valla sen dalga geçiyosun benimle kanka :roflol:
kaydirigubbakcemile3:teytey::dance: Kapıda iki halay dönersin davul zurnayla
benim düğünüm de eylülde inşallah..Allah herkese kendi istediği gibi düğün yapmayı nasip etsin kızlarr :teytey:
benim düğünüm de eylülde inşallah..Allah herkese kendi istediği gibi düğün yapmayı nasip etsin kızlarr :teytey:
Saol canım .Benim mide problemim olduğu için apranax ve majezik çok nadir kullanabiliyorum. Direk Buscopan'ın iğnesini vurduruyorum benneyaptımki
:teytey:he tam gelinbaşı olur çeksin :teytey: :roflol::roflol:
lindadrk ve super87 teşekkürler, hoşbuldum opuyorumnanaktan
Gözün aydın canım ,işlere daldım vereliniortak
bende buscopan iğne vurduruyorum yoksa öyle haplar falan geçirmiyo :Saruboceq:
Ben kuaförden çıkınca direk salona giderim kına için büyük ihtimalle. Eve gelsemde öyle bişey yapılmaz bizde.Bende istemem. Zaten herşeyden önce siteye öyle davul zurna sokmazlar hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
Ben kuaförden çıkınca direk salona giderim kına için büyük ihtimalle. Eve gelsemde öyle bişey yapılmaz bizde.Bende istemem. Zaten herşeyden önce siteye öyle davul zurna sokmazlar hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
Bu yöndende aynıyız farkında mısın kaydirigubbakcemile3 Sen akrep burcuydun dimi kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3:roflol:hadi ya:1shok:ilginç..ne biliyim bizm semte hep öyle çoguda sivaslı..
ben kına günü ne yaparım hiç bilmiyorum :roflol:
sabah 9 da mesai başlar, 17.30 da biter ben uçarak eve giderim saat 6 da evde olurum.duşa girerim,çıkarım.18.30 da evden doğru kuaföre giderim,19.30 da kuaförden çıkarım büyük ihtimal orda giyinirim. doğruuu kına alanına girişş :teytey:
kaydirigubbakcemile3:roflol:hadi ya:1shok:ilginç..ne biliyim bizm semte hep öyle çoguda sivaslı..
Bizim siteyide erzincanlılar yapmış kaydirigubbakcemile3 Blokların yarısı sivaslı yarısı erzincanlı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?