2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim düğünüm de eylülde inşallah..Allah herkese kendi istediği gibi düğün yapmayı nasip etsin kızlarr :teytey:

Saol canım .Benim mide problemim olduğu için apranax ve majezik çok nadir kullanabiliyorum. Direk Buscopan'ın iğnesini vurduruyorum benneyaptımki

Gözün aydın canım ,işlere daldım vereliniortak
bende buscopan iğne vurduruyorum yoksa öyle haplar falan geçirmiyo :Saruboceq:

:teytey:he tam gelinbaşı olur çeksin :teytey: :roflol::roflol:

Ben kuaförden çıkınca direk salona giderim kına için büyük ihtimalle. Eve gelsemde öyle bişey yapılmaz bizde.Bende istemem. Zaten herşeyden önce siteye öyle davul zurna sokmazlar hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol:hadi ya:1shok:ilginç..ne biliyim bizm semte hep öyle çoguda sivaslı..

ben kına günü ne yaparım hiç bilmiyorum :roflol:
sabah 9 da mesai başlar, 17.30 da biter ben uçarak eve giderim saat 6 da evde olurum.duşa girerim,çıkarım.18.30 da evden doğru kuaföre giderim,19.30 da kuaförden çıkarım büyük ihtimal orda giyinirim. doğruuu kına alanına girişş :teytey:

hazırlığımız var heyecan da var tabi:) ben düğünden 1 ay 1 hafta öncesindeki heyecanımı düşünemiyorum bile.elim ayağıma dolasır kesin bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 o günleri de görelim de hele :Saruboceq:

başkasının kına gecesine gider gibi olcak seninkii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…