2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar benim kanda116 çıktı ama idrarda çıkmadı biliyormusunuz olbiliyormu

öncelikle tebrik ediyorum ve darısı başımıza diyorum.arkadaşımın da öle olmuştu hatta 2 aylık falandı bi daha yaptığında o da hatıra olsun die onu saklıo ama ilk dönemde çıkmamıştı idrarda telaş yama yani amaç değerinin katlanması dinlenmen lazım bol bol beslenmene de dikkat et.umarım sağlıklı br şekilde kucağına alırsın.

esracım adaşım sen transfer sonrası klinikte ne kadar kaldın kaç saat bir de yumurtaların toplandıında kaç santim di bunu sorcam

Arkadaşlar moralim çok bozuk bu gün ultrasona gittim ve yumurtalıklarımın yavaş geliştiğini ve tedavinin iptal edilebileceğini söylediler. Yumurtaları geliştirmek için başka ben ne yapmalıyım. Çok üzüldüm. Daha denemeden iptal edilmesi hayal kırıklığına uğrattı. Cumartesi günü tekrar ultrasona gidecem. Ama hiç umudum yok.

öncelikle arkadaşım moralini bozba benim de yumurtalarım 2. ve 3. denememde biraz yavaş gelişmişti hatta 3. denememde her defasında ilaçımın dozunu doktor artırdıkça sinir oluyordum ama 4. de tedaviyle birlikte bal, çörek otu ve tarçın karışımı yedim ve herşeyden önemlisi moralimi yüksek tutmaya çalıştım ve çok şükür sonucumuz iyi oldu inşallah seninde iyi olacak şimdiden pes etme her gecenin bir sabahı vardır

elvanzeynep sana tarif vermiş ama nette sen de araştır ibrahim saraçoğlunun, ahmet marankinin kesin konu ile alakalı tavsiyeleri vardır. kim bilir durumlarımızın altından nasıl hayırlar çıkacak canım. ben de çok üzülüyorum ama napalım allahtan

Canım hiç üzülme, benim de aynı şekilde olmuştu, bana da tedavinin iptal edilebileceğini söylemişti doktorum ama dozu artırıp vereceğim cevabı denedi, son 3-4 günde yumurtalarım yetişti. Hatta bir gün de uzatmıştı tedaviyi. Netice olarak 14 yumurtadan 11 tanesi kullanılabilir kalitede çıktı, bunlardan da 10 tanesi döllendi ve kaliteli embriyolar oldu.
Doktorlar hep ilk önce en kötüyü ortaya koyarlar, hazırlıklı ol diye. Evet tedavinin iptali bir ihtimal ama o da senin kadar sonuç almak isteyecektir, merak etme.

Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama bir de ben doktor yavaş gelişiyor diyince hayıt suyu ve bal+tarçın+çörekotu karışımına başlamıştım. PCO'lu olduğum için baştan başlarsam OHSS olurum diye korkmuştum, az geliştiklerini görünce belki faydası olur diye bunları kullandım.

Hepinize çok teşekkür ederim. Desteklerinizden dolayı. ınsanın kendisini yalnız hissetmesi kadar kötü bir şey yok. Yanlız oldığımı hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz tarifleri yapacam ama ben yumurta geliştirme için menogon 75 kullanıyorum ve 6. günü bi etkisi olur mu.

Olur canım, asıl atak bu günlerden sonra zaten. Ama en önemli etki moralden, bunu unutma. Sen moralini yüksek tutarsan stres hormonları salgılamazsın, yumurtaların da rahat büyür. Önünde daha neredeyse bir hafta var, hem doktor süreyi de uzatabiliyor. Yumurtaların gelişimini uğraşmaya değer bulursa hem dozu hem de süreyi artırıp sonuca gidecektir. Ben tüm tüp bebek tedavisi sırasında gün gün bir tablo tuttum, benim de tam altıncı günümde doktor iptal edebiliriz demiş. En yüksek dozu da devam ettirmiş. 10. günümde iğneyi kesip çatlatma iğnesi olmuşum. Gerekseydi uzatacaktı da. Senin de aynen böyle olacaktır, hiç merak etme.

ınşallah öyle olur. Kendimi bırakmak istemiyorum. Cumartesi günü ya da kötü şeyler duyarsam diyorum, buna da hazır olmam gerekiyor.

Doğru canım, en güzeli tevekküllü olmak. Öyle bile olsa sakın kendini üzme, tedavini yenileyince doktor baştan yüksek dozla başlar, ya da duruma daha uygun tedavilere yönlenir. ınşallah herşey en güzel şekilde gelişir.

Banada ayni seyi soyledi dr iptal edebiliriz dedi. Tedavim ilk gun den cok yuksek dozla basladi gunde 600 luk igneler oldum. ilk 6 gun 4 yumurtam vardi b ugun 9. gunum ve arkadan 4 tane daha geldi (7mm ) toplam 8 yumurta oldu ...Tecrubeli arkadaslara soruyorum 3-4 gunde onlarda buyur mu?

esraakkay7 slm arkadaşım hamişlik ne durumda birdaha tahlil yaptırdın mı?kan degerin ne durumda canım....

arkadaşlar uzun protokol kısa protokol demişsiniz bunlar nedir? bana hiç böyle şeylerden bahsedilmedi

arkadaşlar uzun protokol kısa protokol demişsiniz bunlar nedir? bana hiç böyle şeylerden bahsedilmedi

canım bu protokol meselesi yaştan dolayı yapılan süreye deniliyor.30-40 arası oldumu uzun prot.uygulanıyor ama yaş20-30 arası oldumu kısa birde kadında olan problem de yine uzun prot.alıyorlar....yeterli olmuştor inşallah yaş kaç problem kimde acaba....

Desteğin için çok teşekkür ederim. Sabırla cumartesi günün bekliyorum.Kısmet.Allah herkezin gönlüne göre versin.:a015:

bu protokoller yastan dolayı uygulanmıyorlar . kişinin yumurtalıklarına göre uygulanıyor angoist yani kısa protokoller ., kişide kis olusmasın vede yumurtalıklar kendiliginden catlamasın die bu protokol kısa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…