arkadaşlar benim kanda116 çıktı ama idrarda çıkmadı biliyormusunuz olbiliyormu
evet canim transferim oldu 9 subat test gunum dua edin neolur bu 4.denememderyam sen trans fer oldun diymi
insallahhh canimmmmmmmderyam transferin olmuş hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberlerinide alırız.
evet canim transferim oldu 9 subat test gunum dua edin neolur bu 4.denemem
Arkadaşlar moralim çok bozuk bu gün ultrasona gittim ve yumurtalıklarımın yavaş geliştiğini ve tedavinin iptal edilebileceğini söylediler. Yumurtaları geliştirmek için başka ben ne yapmalıyım. Çok üzüldüm. Daha denemeden iptal edilmesi hayal kırıklığına uğrattı. Cumartesi günü tekrar ultrasona gidecem. Ama hiç umudum yok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk bu gün ultrasona gittim ve yumurtalıklarımın yavaş geliştiğini ve tedavinin iptal edilebileceğini söylediler. Yumurtaları geliştirmek için başka ben ne yapmalıyım. Çok üzüldüm. Daha denemeden iptal edilmesi hayal kırıklığına uğrattı. Cumartesi günü tekrar ultrasona gidecem. Ama hiç umudum yok.
Hepinize çok teşekkür ederim. Desteklerinizden dolayı. İnsanın kendisini yalnız hissetmesi kadar kötü bir şey yok. Yanlız oldığımı hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz tarifleri yapacam ama ben yumurta geliştirme için menogon 75 kullanıyorum ve 6. günü bi etkisi olur mu.
arkadaşlar uzun protokol kısa protokol demişsiniz bunlar nedir? bana hiç böyle şeylerden bahsedilmedi
Doğru canım, en güzeli tevekküllü olmak. Öyle bile olsa sakın kendini üzme, tedavini yenileyince doktor baştan yüksek dozla başlar, ya da duruma daha uygun tedavilere yönlenir. İnşallah herşey en güzel şekilde gelişir.
canım bu protokol meselesi yaştan dolayı yapılan süreye deniliyor.30-40 arası oldumu uzun prot.uygulanıyor ama yaş20-30 arası oldumu kısa birde kadında olan problem de yine uzun prot.alıyorlar....yeterli olmuştor inşallah yaş kaç problem kimde acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?