2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar biri bana cevap verebilirmi rapor nekadr sürede çıkar şubat 10da reglle tedaviye başlıcam inşallah. lütfen cevap verin

tedavim başladı gün sayıyorum cok cok umutluyum herşey cok güzel olacak yakında <cüv cüv cüv o bir hamissss> yazılacak:)))))

tedavim başladı gün sayıyorum cok cok umutluyum herşey cok güzel olacak yakında <cüv cüv cüv o bir hamissss> yazılacak:)))))

hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah tedavin çok güzel gider,sağlıklı yumurtaların gelişir ve güzel döllenerek 9 ay sonrada kucağına bebiş yada bebişler olarak geri döner :)

bizimki sebepsiz infertilite. yaşım 28. araştırmalarıma göre geçen sefer bize uygulanan kısa, bu sefer uygulanacak olan uzun protokol olcakmış. cevabın için teşekkürler umutl

arkadaşlar kan tahlilini verdim gene inşallahyükselmiştir bu arada ben daha rüyada gibiyim unutuyorum hamile olduğummmm dua edin bu son tahlilim iyi çıkar ilki 116 dıydı şimdi kaçlarda olması gerekiyor

200 den fazla çıkmalı canım
evet inanamıyorsun ben bebişi gördüğüm halde inanamıyorum halen :)))

kızlar ikinci tüp bebek tedavisine kaç ay sonra başlıyor doktorlar

Aleynacığım en doğrusunu doktorun senin durumuna bakarak söyleyecektir

ama genellikle dondurulmuşlar için transferden sonraki ikinci adette başlanıyor.

Eğer yine tam tüp bebek tedavisi (yumurta büyüten iğnelerin de tekrar yapılacağı) yapılacaksa ve tedavi uzun protokol olacaksa ikinci adetin 21. günü,

kısa protokol uygulanacaksa üçüncü adetin üçüncü günü başlanıyor.

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…