kızlar değerim 116 iyimi
deniz bir umudum vardı senle beraber bitti seninde çikolata kistiydi diymi kaçıncı denememdi
yumurta kalitesi neydi sana koyulan
canim RABBIM hazirana kadar INSALLAHHHH kendiliginden hamile kalmayi nasipeder tum kalbimle diliyorummmmm
Kızzzlarr! Benimle inanılmaz şeyler oluyor!... eylül ayında 6haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum! Ocağın 3.-de leke görüp doktora koştum,çünkü adetime daha 1 hafta vardı,bukadar verken daha hayatımda adet görmemiştim!Doktor ultrasonla bakıp burda bişey yok dedi..adetin gelecek bekle sen dedi!..hamile olduğuma hiç ihtimal vermemiş!.. biz üzülüp bi tüp bebek merkeze başvurduk,hormon testleri, şeker yükleme ve Histeroscopi yapıldı 13ocakta! Rahimin içinden 2 küçük polipi aldılar, eve gönderip adetimi beklememi söylediler,çünkü gelince tüp bebek tedaviye başliycaktık!Herşey yolunda gitti 1hafta boyu.. sonra gün boyu kusmalarım başladı!ne yediysem çıkardım senağlama! acilde serumlar takıldı sonra bi doktor mide enfeksiyonu gibi bi şeyin tehşisini koydu, ilaçlar verdi! tam bugün bir hafta oldu ilaçları alalı,ama kusma devam ediyor!kaynanam bi test yap dedi,ben istemedim çünkü hamilelik histeroscopide belli olurdu,ama yine de tamam yapim dedim! Ve testi yapar yapmaz çift çizgi çıktı!İnanamadım! biz ameliyattan sonra esimle beraber olmadımki!... hastaneye gidip ultrasona bakıp doktor şok oldu! 7hafta 4günlük hamileyim!! kalp atışları da çok güzel!..Hala anlıyamadım ki ameliyatta niye gözükmedi!?:uhm: şimdi dua ediyorum ki bu bebeğime sağlıcakla kavuşim diye! :CüvCüv: İnşallah hepinize bu duyguyu tattırır Allah!Hiçkimsenin kucağı boş kalmazsın! Lütfen siz de bana dua edin neolur!
esracimmmmm tebriklerrrrr cokkkk sevindim sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallahhh RABBIM kucagina almayi nasip etsin bizede dua et nolurrrrkızlar değerim 116 iyimi
kızlar değerim 116 iyimi
gülbebek slm ben de izmirde oturuyorum bende bu ay nasipse irenbe tüp bebek merkezinde yaptırıcam.çok ilgili güler yüzlü ve kimi tanıdıysam pozitif...benim dr um dilek aslan tek kelime ile harika smryna,kent,ege tüp bebek bunlara ugra araştır paran boşa gitmesin ama sakın irenbeye ugramayı unutma canım...unutmadan ssk anlaşmalı degil haberin olsun hayırlısı olsun kendine iyi bak yine denk gelirsek yazışırız canım HOŞÇAKAL...:sm_cool:
hadı hayırlısı olsun. allah yardımcın olsun arkadaşım
allah yardımcın olsun senınde arkadaşsım biz hepimiz hergun dua ediyoruz sende mujdenı alıcaksın ınsallah
:Saruboceq: allahım kucaklarımızı boş bırakma yarabbim:Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim ben smryna ya gittim ama içime sinmedi inanılmaz kalabalık ve çok ilgili değillerdi gelecek hafta izmire gelip irenbeye gidices tavsiyenle dilek hanımla görüşücem sen benden biraz ööndesiin sanırım tedavide ben bu ayın 16sında doğum kontrol hapına başlayıp martta iğnelere başlamayı düşünüorum eğer irenbede başlarsan hemen tedaviye alırlar mı acaba?öpüorum..bu arada gündüzleri giremiorum ama akşamları burdayım şekercim yazışırız müsait olduğunda
bende smyrnada yaptırdım ilgi konusunda sana katılmıyorum sen irenbeye gidince kalabalığı görürsün benim 2 defa randevum iptal edildi ve gidince 1 saatten fazla ön görüşme için bekledim ..yani anlatacağım her yer kalabalık malesef ..irenbe de çok iyiymiş methini duydum ben smyranın embriyoloğu yüzünden seçtim ama sonuç negatif..
hayırlısı inşallah merkezler aracı allahım ol derse inşallah olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?