dualarımız seninle
ben smryna da 2 saat 40 dakika bekledim 35 denizcim üstelik hiç bi açıklama yapılmadan aralık ayında başlanacak tedavi bugünlere kadar geldi sayelerinde belki de benim şanssızlığımdır bilemiorum tabi..benim için de güsel olan tek yanı embirilioğuydu ama o kadar.bi de ben aydında yaşıorum sürekli gelip gitmek işten izin almak zaten dert gidiorum bekliorum ne özlem hanıma ne de diğer hemşirelere telefonla kesinlikle ulaşamıorum geri dönmüolar gibi sorunlarım oldu..ama sonuçta dediğin doğru merkezler aracı allahım verecekse olacak ötesi yok..bu arada senin sonucuna çççook üzüldüm bilmiorum kaçıncı denemen ama mutlaka olacak sakın umutsuzluğa kapılıp mutsuz etme kendini, o minik melekler bizi bi gün anneleri olarak seçecek inanıorum...
canım tabiki sanssızlık olmuş beni negatif sonuçtan dolayı görüşmeye bile çağardılar bugün aradım 2 saat sonra özlem geri aradı ve neden olmadığına dair görüşmek için randevu aldım..
herkesin içine sinen yer olmalı tabiki ..benim ilk denememdi ama bundan sonra ege üniversitesinde devam edeceğim zaten orda da dosyam var yakın 3 sene doluyor rapor çıkarttıracağım..inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin...
anlıorum canım şans işte, şimdi ege üniversitesine gideceksin ya ordan memnunmusun bilgilendirirsen çok sevinirim..bi de sakıncası yoksa bir iki soru sorabilirmiyim..
öncelikle smryna da histeroskopi yapalım dediler bu ağrılı bi süreçmi acaba sanırım anestezi ile olacak ama sonrasında ağrı oluomu acaba hani ona göre orda kalacak yer ayarlayayım die sordum.
ikincisi tedavi kilo aldırıormu acaba bunu da aldırıorsa şimdi biraz kilo vereyem ki sonra daha çok problem olmasın die soruorum..
bilgilendirirsen çok sevinirim canım şimdiden teşekkürler
arkadaşlar benim kanda116 çıktı ama idrarda çıkmadı biliyormusunuz olbiliyormu
canım ben egede taedaviye başladım klomenle 2 aşılama oldum negatif oldu tüp bebekte dosyam açıldı bütün tahliller bağışıklık ,hepatitler smear testi,troid falan bir sürütest yapıldı benim histeroskopim egede kistim alınırken laparaskopi esnasında oldu ve smyrna bunu kabul etti ben smyrnada hiçbirşey yaptırmadım direk tedavi başladı çünkü eşime egede yapılmış 4 ad. sperm testi vardı bana hiçbir test yapılmadı smyrnada sadece hormon tahliliyle muayene yapıldı..
histeroskopi ameliyatla yapıldığı için yani anestezili hiçbirşey hissetmedim histeroskopi de bir günde çıkarsın diye tahmin ediyorum ama irenbeyle anlaşırsan bunları konuşursun nasıl olacağını...
kilo konusunda ilaçlar biraz aldırıyor olabilir ben 4 kilo aldım ama benim şöyle bir durumum var sigara kullanıyordum tedaviden az önce bırakınca yemeğe sardım birde çalışmıyorum evde de annem baktı sıfır hareketle o kadar kilo almam normal yani sen yemene dikkat edersen sorun olmaz olan arkadaşları da görmedim..
transfer bence işin zor kısmı şıkışık olduğun için kendini kasıyorsun birde muayene pozisyonunda ama korkma rahim filmi çektirdiysen onun yanında solda sıfır kalır çok daha kolay bir işlem..
inşallah sonucun olumlu olur canım ya...
ben maddi olarak smyrnada devam edemeyeceğim için egede devam edeceğim ege bu işte çok iyi ama ben kalabalık prosedür kodlama ıvır zıvırdan bıktığım için birde rapor hakkım olmadığı için smyrnayı tercih etmiştim ama kısa bir süre sonra rapor hakkım da olacak 3 yılım doluyor evlilikte umarım çabalarımız boşa çıkmaz...
bide arkadaşlar transfer ağrılı bir süreçmidir bilgilendirebilirmisiniz acaba
canım çok teşekkür ederim ben smryna ya gittim ama içime sinmedi inanılmaz kalabalık ve çok ilgili değillerdi gelecek hafta izmire gelip irenbeye gidices tavsiyenle dilek hanımla görüşücem sen benden biraz ööndesiin sanırım tedavide ben bu ayın 16sında doğum kontrol hapına başlayıp martta iğnelere başlamayı düşünüorum eğer irenbede başlarsan hemen tedaviye alırlar mı acaba?öpüorum..bu arada gündüzleri giremiorum ama akşamları burdayım şekercim yazışırız müsait olduğunda
canımmm çook teşekkür ederim tüm ilgin ve verdiğin bilgiler için hiçç sıkma canını birazcık sabret tatlım çok güzel olacak müthişş bir bebeğin olcak hemde kısa zaman sonra bak göreceksin..
inasallahhhh canim dua edin ne olurrrrrrrrrrrrderyacım canımmm transferin olmuşş demek bekleme sürecindesinn ne güzel tedavine başlamışsın bide sonuna gelmişsin...
ağrılara takılma deryacım bendede arada ağrı oluyorduu inşş seninde bu sefer pozitif olucakk canım benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?