2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım tabiki sanssızlık olmuş beni negatif sonuçtan dolayı görüşmeye bile çağardılar bugün aradım 2 saat sonra özlem geri aradı ve neden olmadığına dair görüşmek için randevu aldım..
herkesin içine sinen yer olmalı tabiki ..benim ilk denememdi ama bundan sonra ege üniversitesinde devam edeceğim zaten orda da dosyam var yakın 3 sene doluyor rapor çıkarttıracağım..inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin...

deryacım canımmm transferin olmuşş demek bekleme sürecindesinn ne güzel tedavine başlamışsın bide sonuna gelmişsin...
ağrılara takılma deryacım bendede arada ağrı oluyorduu inşş seninde bu sefer pozitif olucakk canım benim.....

anlıorum canım şans işte, şimdi ege üniversitesine gideceksin ya ordan memnunmusun bilgilendirirsen çok sevinirim..bi de sakıncası yoksa bir iki soru sorabilirmiyim..
öncelikle smryna da histeroskopi yapalım dediler bu ağrılı bi süreçmi acaba sanırım anestezi ile olacak ama sonrasında ağrı oluomu acaba hani ona göre orda kalacak yer ayarlayayım die sordum.

ikincisi tedavi kilo aldırıormu acaba bunu da aldırıorsa şimdi biraz kilo vereyem ki sonra daha çok problem olmasın die soruorum..

bilgilendirirsen çok sevinirim canım şimdiden teşekkürler

esracım olabiliyor, benim ablamın kızı kanda çıkmasına ragmen haftalarca çıkmamıştı idrarda, şimdi 16 yaşında neredeyse gelin edicez:)

canım ben egede taedaviye başladım klomenle 2 aşılama oldum negatif oldu tüp bebekte dosyam açıldı bütün tahliller bağışıklık ,hepatitler smear testi,troid falan bir sürütest yapıldı benim histeroskopim egede kistim alınırken laparaskopi esnasında oldu ve smyrna bunu kabul etti ben smyrnada hiçbirşey yaptırmadım direk tedavi başladı çünkü eşime egede yapılmış 4 ad. sperm testi vardı bana hiçbir test yapılmadı smyrnada sadece hormon tahliliyle muayene yapıldı..
histeroskopi ameliyatla yapıldığı için yani anestezili hiçbirşey hissetmedim histeroskopi de bir günde çıkarsın diye tahmin ediyorum ama irenbeyle anlaşırsan bunları konuşursun nasıl olacağını...
kilo konusunda ilaçlar biraz aldırıyor olabilir ben 4 kilo aldım ama benim şöyle bir durumum var sigara kullanıyordum tedaviden az önce bırakınca yemeğe sardım birde çalışmıyorum evde de annem baktı sıfır hareketle o kadar kilo almam normal yani sen yemene dikkat edersen sorun olmaz olan arkadaşları da görmedim..
transfer bence işin zor kısmı şıkışık olduğun için kendini kasıyorsun birde muayene pozisyonunda ama korkma rahim filmi çektirdiysen onun yanında solda sıfır kalır çok daha kolay bir işlem..
inşallah sonucun olumlu olur canım ya...
ben maddi olarak smyrnada devam edemeyeceğim için egede devam edeceğim ege bu işte çok iyi ama ben kalabalık prosedür kodlama ıvır zıvırdan bıktığım için birde rapor hakkım olmadığı için smyrnayı tercih etmiştim ama kısa bir süre sonra rapor hakkım da olacak 3 yılım doluyor evlilikte umarım çabalarımız boşa çıkmaz...

canımmm çook teşekkür ederim tüm ilgin ve verdiğin bilgiler için hiçç sıkma canını birazcık sabret tatlım çok güzel olacak müthişş bir bebeğin olcak hemde kısa zaman sonra bak göreceksin..

arkadaşlar benim kanda116 çıktı ama idrarda çıkmadı biliyormusunuz olbiliyormu

arkadaşım ben hiç bilmiorum daha o kadar yol katedemedim ama bildiğim birşey var ki kan testin neyse doğru odur.kan çok daha güvenilir bir test hem idrarda çıkması için baya uzun bir süre geçmesi gerekior normal yolla kalınmış gebeliklerde bile böyle oluor hiç canını sıkma sen sakın en taze annecik herşey yolunda bebişin seninle:)

canım bende nasipse şubat regl başlıcam ama benim heyecandan dolayı reglim geç gelebiliyor.şubatta başlıcam nasipse.ama dilekten pişman olmazsın zaten adını araştır duymama gibi bir olanak yok kadın müthiş bir hatun güler yüzlü psikolojik ted.ile seni destekliyor emin ol muakkak git.benim marta kalmaz ama bellide olmaz allahtan hayırlısı diliyorum allah yüzümüze gülsün herkesin istedigi hayırlı eli ayagı düzgün bir evlattttt:) inşallah nasip etsin cnm benim msn adresim beni kayıt et özel yazışalım :gitmezos_35@hotmail.com öptüm byyy

inşallah çok sağol umarım seninde en kısa zamanda olur ve bebişine kavuşursun canım ya...

inasallahhhh canim dua edin ne olurrrrrrrrrrrr

esracığım seni ve diğer hamiş arkadaşlarımızıda tebrik ederim. inşallah rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.

arkadaşlar benim kanda116 çıktı ama idrarda çıkmadı biliyormusunuz olbiliyormu

canım benim tahlilim 25/01/2010 da 208 28/01/2010 da 917 çıkmıştı dr çoğul dedi ama benim idrar testim 01/02/2010 yaptığımda çıktı. (5,5 yılda o kadar idrar testi yapmıştım ki sonucum pozitif olursa hergün yapacam demiştim ama idrarda geç çoktı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…