15 tane yumurtam var iyimi
gayet iyi tabi. bana iyi kalitede 2 tane bir de iyi ile orta kalite arası toplam 3 embriyo transfer edilmişti.
nerde yaptırdın hastanenin iyi olması başarıyı artırıyormu ben kayseri sevgi hastanesinde yaptırıyorum bihter hanıma ankara adana ve kayseri üçü bir bu kadın daha önce ankarada çalışmış kayseriyede açılınca onu buraya göndermişler hiç duydunmu bu doktoru
canım araştırdımda kimi iyi şeyler söylüyor kimisi kötü bende kararsız kaldım ama artık iş işten geçti cumartesi yumurtalar toplanıyo
içini ferah tut sen. Allah kısmet ettiyse oluyor. bir komşumuz 40 yaşında aşılama ile
hamile kaldı geçen ay. her şey kısmet.
arkadaşlar beni bilgilendirin aldım ilki 116 dıydı şimdiki 170 olmuş nasıl
hayır en kolay işlem canım sadece idrara sıkışık olduğun için tutmak zor oluyo :))
alttan muayeneyle aynı
canım bende nasipse şubat regl başlıcam ama benim heyecandan dolayı reglim geç gelebiliyor.şubatta başlıcam nasipse.ama dilekten pişman olmazsın zaten adını araştır duymama gibi bir olanak yok kadın müthiş bir hatun güler yüzlü psikolojik ted.ile seni destekliyor emin ol muakkak git.benim marta kalmaz ama bellide olmaz allahtan hayırlısı diliyorum allah yüzümüze gülsün herkesin istedigi hayırlı eli ayagı düzgün bir evlattttt:) inşallah nasip etsin cnm benim msn adresim beni kayıt et özel yazışalım :gitmezos_35@hotmail.com öptüm byyy
gülbebek buralardamısın .....buralarda gözüküyorsunnnn
canimmmm cokkk sevindimmmm darisi basimiza banada dua et ne olurrrrrrr sali test gunum listemizin guzel hamisleri
iyi akşamlar kızlar
bugün gonal-f den sonraki ilk muayenem oldu
9 yumurta varmışş....tedavinin dozunu arttırmadı doktorum çok iyi cevap vermişsin dedi...11-12 mm olmuş boyutları çok iyi falan dedi..ama bana az geldi yumurta saysı...çünkü okuyorum da 28 olan falan varmışşş
arkadaşlar ne olursunuz fikir verin bana sizce iyiymi değerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?