2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

gayet iyi tabi. bana iyi kalitede 2 tane bir de iyi ile orta kalite arası toplam 3 embriyo transfer edilmişti.

nerde yaptırdın hastanenin iyi olması başarıyı artırıyormu ben kayseri sevgi hastanesinde yaptırıyorum bihter hanıma ankara adana ve kayseri üçü bir bu kadın daha önce ankarada çalışmış kayseriyede açılınca onu buraya göndermişler hiç duydunmu bu doktoru

Son düzenleme:

ben İsatnbuldayım ama. medikalparkta yaptırdım ben. hastane ve ekip çok önemli diyorlar. yani hastane derken laboratuar ve embriyolog çok önemliymiş. Bihter hn ı hiç duymadım ama farklı şehirlerdeyiz ondan duymamış olabilirim. internetten tecrübesini iyice araştır bence.

canım araştırdımda kimi iyi şeyler söylüyor kimisi kötü bende kararsız kaldım ama artık iş işten geçti cumartesi yumurtalar toplanıyo

canım araştırdımda kimi iyi şeyler söylüyor kimisi kötü bende kararsız kaldım ama artık iş işten geçti cumartesi yumurtalar toplanıyo

içini ferah tut sen. Allah kısmet ettiyse oluyor. bir komşumuz 40 yaşında aşılama ile
hamile kaldı geçen ay. her şey kısmet.

ya evet bizde duyunca çok şaşırmıştık. aşılama yaptıracağını söylediğinde hiç şans vermemiştik
ama oldu işte. kısmet.

esracım ikiye katlamamış ama yüksek sonuçta hamilesin.Lütfen hamileliğin tadını çıkarmaya bak. dr un bişe demedimi değerine

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

bakıcam güzeşi dilek hanıma yalnız irenbede kalabalık oluomuş ben gitsem hemen tedaviye başlarlar mı ki bu arada msn eklicem kuzucum ama kendi bilg. haftaya salı gelicek şimdilik eşiminkini kullanıorum geceden geceye eklesem de giremem sanırım ama salıdan sonra rahatıııımmm:)

canimmmm cokkk sevindimmmm darisi basimiza banada dua et ne olurrrrrrr sali test gunum listemizin guzel hamisleri

canımmm transferinolmuş süper bi annemiz daha oldu demekki inşalah olacak kendinehep böle söle ben zaten hamileyim de, ay hamileyim canım şunu istedi falan de sen öyle hissettikki öyle olsun:)

iyi akşamlar kızlar
bugün gonal-f den sonraki ilk muayenem oldu
9 yumurta varmışş....tedavinin dozunu arttırmadı doktorum çok iyi cevap vermişsin dedi...11-12 mm olmuş boyutları çok iyi falan dedi..ama bana az geldi yumurta saysı...çünkü okuyorum da 28 olan falan varmışşş

sayı çok olunca boşta çok çıkıyor
önemli olan sayı değil canım takma bunları kafana

arkadaşlar ne olursunuz fikir verin bana sizce iyiymi değerlerim

200 den fazla olması gerekiyor sanırım
ama sen genede druna sor
her ne olursa önce drumuza danışalım...
bidahakine ne çıkacak bakalım benimde sonuncu çok yüksek çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…