2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba kızlar,
sohbetlerinizi okuyorum ama bir türlü yazamıyorum :))
bende bugüün ilk puregonumu vuruldum lucrinle beraber...bende de hafiften heyecan başladı doğrusu...
melisesra yarın transferin varmış,hadi hayırlısı bakalım...dualarımız seninle :)) inşallah güzel sonuçlarını da alacağız :))

puregonu kaç doz vuruyorsun canım

ahhh kızlar tam bir sene önce şu günlerde test yaptırma günümün gelmesini bekliyordum. buradan bir çok arkadaşım dua ettiler benim için. iğneler çok yordu beni. hele hele beklemek daha da yordu. ama hiç umudumu kaybetmedim. ve şimdi tatlı kızımı piş pişliyorum bir yandan; size bunları yazarken. rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. hepinizin duaları kabl olsun sağlıklı sıhatli bebişlerinizi alın kollarınıza inşallah. <3<3<3<3

ayyy canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah tüp bebekmi oldu sorunun neydi çok soru sordum kusura bakma yaptırdıysan nerde yaptırdın bende cumartesi yumurtam toplanacak bakalım hayırlısı

evet tüp bebek bebeğim. tüplerim tıkalıydı eşimin spermlerindede problem vardı. ama rabbim ol dedi mi oluyor işte ilk seferde tuttu. altunizade ferticenterda yaptırdık dr. nuri delikara. çok becerikli ve işininin ehlidir kendisi. ama devlet hastanesi çıkışlı olduğu için ilgi noksan kalıyor. ama ben sonuca bakarım önemli olan o tabi:)

ilk mi bilmiyorum ama en zor yerlerini atlatmışsın çok şükür 15-20 gün sonra sonucunu alırsın eline umarım müjdeli haberler olur.

yok şükür ama içimde bir kuruntu var işte olmazmı diye:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
hiç endişelenme çok büyük bir sorun değilmiş doktorunu hiç duymadım rabbim ol demeden yaprak kıpırdamazmış. birazda olacağına bakar canım ya senin rahat olman çook önemli. hep olacak dedim doktorum bile bu kadar alıştırmayın kendinizi sonra çok üzülürsünüz tutma oranı &#37;60 dedi. ama ben hiç umudumu kaybetmedim. şöööyle derin bi nefes alll rahatlaaa şu rahat günlerinin tadını çıkar inanıyorum ki seneye bu zamanlar sende benim gibi uykuya hasret ama hala bilgisayar başında olacaksın sempatiksalakcinni

canım benim olsunda uykusuzluğa razıyım:hulya:

evet canım ilk eşimde sadece morfoloji sorunu var %6 bendede soltüp kapalı başkada sorunum yok şükür ama içimde bir kuruntu var işte olmazmı diye:çok üzgünüm:

aleynacım, lutfen kotu dusunme ne kadar kötü düşünürsen sonuc o kadar kötü olur....bosuna stres hormonu uretmesın vucudun... yarında gaz yapıcak seyler yemicekmişiz. bol sıvı tuketip hafif şeyler yicekmişiz. benim cmts sabah 8 30 da.o yuzden 10 dan sonra su bile içmicekmişim.

dikkat et cnm bu gunlerde gecıcek lerimizi sevicez allahn ıznıyleolumunekankayizsmile

tamam canım sen ekle ben davatinle seni eklerim dr.dilek hanım benimle hemen ilgilen di emin ol seninlede ilgilenir.lütfen irenbeye muakkak ugra ben bu hafta kan tahlillerine başlıyom hayırlısı bakalım....öpt görüşmek üzere byyy:teytey:

Allah kolaylık versin mutlu haberler alırız inşallah senden de

neden su içmiyorsun canım

merhaba hanımlar..
dün benim yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurta almışlar ve bunlardan 18 tanesi ii durumdaymış. ama yumurtalarımın fazla olmaından dolayı çok ağrım oldu. hatta hala devam ediyor ağrılarım.muhtemelende pazartesi transfer olacakmış... bana genel anestezi uygulandı alınırken....

puregonu kaç doz vuruyorsun canım

merhaba aleyna,
ben puregonu 225 doz vuruyorum,sende mi puregon vuruluyorsun?
bir de sakın olumsuz düşünme,devamlı pozitif ol.bu çok önemli,kendini mutlu,huzurlu hissetmen gerek.sen rahat ol ki,bu sonucuna da olumlu yansısın :)
bu arada benim eşimde kayserili :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…