kızlar ovitrelle vurdum sımdıopuyorumnanaktan
merhaba kızlar,
sohbetlerinizi okuyorum ama bir türlü yazamıyorum :))
bende bugüün ilk puregonumu vuruldum lucrinle beraber...bende de hafiften heyecan başladı doğrusu...
melisesra yarın transferin varmış,hadi hayırlısı bakalım...dualarımız seninle :)) inşallah güzel sonuçlarını da alacağız :))
ahhh kızlar tam bir sene önce şu günlerde test yaptırma günümün gelmesini bekliyordum. buradan bir çok arkadaşım dua ettiler benim için. iğneler çok yordu beni. hele hele beklemek daha da yordu. ama hiç umudumu kaybetmedim. ve şimdi tatlı kızımı piş pişliyorum bir yandan; size bunları yazarken. rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. hepinizin duaları kabl olsun sağlıklı sıhatli bebişlerinizi alın kollarınıza inşallah. <3<3<3<3
hiç endişelenme çok büyük bir sorun değilmiş doktorunu hiç duymadım rabbim ol demeden yaprak kıpırdamazmış. birazda olacağına bakar canım ya senin rahat olman çook önemli. hep olacak dedim doktorum bile bu kadar alıştırmayın kendinizi sonra çok üzülürsünüz tutma oranı %60 dedi. ama ben hiç umudumu kaybetmedim. şöööyle derin bi nefes alll rahatlaaa şu rahat günlerinin tadını çıkar inanıyorum ki seneye bu zamanlar sende benim gibi uykuya hasret ama hala bilgisayar başında olacaksın sempatiksalakcinni
evet canım ilk eşimde sadece morfoloji sorunu var %6 bendede soltüp kapalı başkada sorunum yok şükür ama içimde bir kuruntu var işte olmazmı diye:çok üzgünüm:
bakıcam güzeşi dilek hanıma yalnız irenbede kalabalık oluomuş ben gitsem hemen tedaviye başlarlar mı ki bu arada msn eklicem kuzucum ama kendi bilg. haftaya salı gelicek şimdilik eşiminkini kullanıorum geceden geceye eklesem de giremem sanırım ama salıdan sonra rahatıııımmm:)
aleynacım, lutfen kotu dusunme ne kadar kötü düşünürsen sonuc o kadar kötü olur....bosuna stres hormonu uretmesın vucudun... yarında gaz yapıcak seyler yemicekmişiz. bol sıvı tuketip hafif şeyler yicekmişiz. benim cmts sabah 8 30 da.o yuzden 10 dan sonra su bile içmicekmişim.
dikkat et cnm bu gunlerde gecıceklerimizi sevicez allahn ıznıyleolumunekankayizsmile
aleynacım, lutfen kotu dusunme ne kadar kötü düşünürsen sonuc o kadar kötü olur....bosuna stres hormonu uretmesın vucudun... yarında gaz yapıcak seyler yemicekmişiz. bol sıvı tuketip hafif şeyler yicekmişiz. benim cmts sabah 8 30 da.o yuzden 10 dan sonra su bile içmicekmişim.
dikkat et cnm bu gunlerde gecıceklerimizi sevicez allahn ıznıyleolumunekankayizsmile
puregonu kaç doz vuruyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?