merhaba hanımlar..
dün benim yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurta almışlar ve bunlardan 18 tanesi ii durumdaymış. ama yumurtalarımın fazla olmaından dolayı çok ağrım oldu. hatta hala devam ediyor ağrılarım.muhtemelende pazartesi transfer olacakmış... bana genel anestezi uygulandı alınırken....
merhaba aleyna,
ben puregonu 225 doz vuruyorum,sende mi puregon vuruluyorsun?
bir de sakın olumsuz düşünme,devamlı pozitif ol.bu çok önemli,kendini mutlu,huzurlu hissetmen gerek.sen rahat ol ki,bu sonucuna da olumlu yansısın :)
bu arada benim eşimde kayserili :))
bende 225 vurundum canım pazartesi toplanacakmış mumurtalar hayırlısı
selam aleyna tüp yaptırıyorsun demek hayırlı olsun ben de yaptırmayı düşünüyorum ama 3yılımızın dolmasını bekliyorum,nasıl gidiyor tedavi süreci
pazartesimiymiş..hadi hakkında hayırlısı olsuninşallah
panik olmamaya çalış....stres en onemlı dusmanımız unutma...allah yardımcın olsunolumunekankayizsmile
bu günlerde çok stersliyim canım 4 sefer kan verdim 1 hafta içinde kansızlıkta var bende ondan stresleniyorum elimde değil bugün göğüs uçlarım ağrımaya başladı
teşekkür ederim canım şimdilik iyi gidiyor sonumuz hayırlı olsun
hep kendiliğinden olur diye bekledik ama nasip böyleymiş arkadaşım yine de şükrediyorum ki böyle bir yol var bizler için,bizim 6ayımız kaldı olursa ne ala olmazsa bir an bile beklemeyi düşünmüyorum,inşallah sen de olumlu haberler verirsin bize sonuç ne zaman belli olacak
aminn..sağolasın nevincim. bizde mujdemzi alırız inşallahsenin görevin bitti artık druna ve embriyologlara teslim edecen :)))
hayırlsıyla güzel olur inş..
aynen bende kollar suzgece dondu. ama rutın seyler hormon degerlerıne bakıyorlarpazartesimiymiş..hadi hakkında hayırlısı olsuninşallah
panik olmamaya çalış....stres en onemlı dusmanımız unutma...allah yardımcın olsunolumunekankayizsmile
bu günlerde çok stersliyim canım 4 sefer kan verdim 1 hafta içinde kansızlıkta var bende ondan stresleniyorum elimde değil bugün göğüs uçlarım ağrımaya başladı
aynen benımde balon gıbı herseyım oturp kalkerken sızlıyor resmen
sen cmts mı catlatma ıgnesı vuracaksın acaba
aminn..sağolasın nevincim. bizde mujdemzi alırız inşallah
aynen bende kollar suzgece dondu. ama rutın seyler hormon degerlerıne bakıyorlar
aynen benımde balon gıbı herseyım oturp kalkerken sızlıyor resmen
sen cmts mı catlatma ıgnesı vuracaksın acaba
evet canım cumartesi akşam on buçukta vurucam pazartesi toplanacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah sanada yardım etsin yarın herhalde seninki artık anlatırsın bana olurmu
aminn..sağolasın nevincim. bizde mujdemzi alırız inşallah
evet canım cumartesi akşam on buçukta vurucam pazartesi toplanacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah sanada yardım etsin yarın herhalde seninki artık anlatırsın bana olurmu
tamam cnm benim ki lokal olacakmıs bakalım tırsıyorum biraz ama artık bunda da katlanıcaz nelere katlanmadık kiakannehir
tedavim başladı gün sayıyorum cok cok umutluyum herşey cok güzel olacak yakında <cüv cüv cüv o bir hamissss> yazılacak:)))))
allah yardımcın olsun ama stres yaptıkca daha da kuculuyorlar başka seye konsantre olmaya calıssan belkı faydası olurArkadaşlar benim için dua edin. Çarşamba günü gittiğimde tedavi iptal edilebilir çünki yumurtalar henüz gelişmemi dewmişlerdi. Cumartesi tekrar gideceğim karar verilecek. Tekrar ultrasona bakılacak. Umarım herşey yolundadır da tedavi iptal edilmez. Çok sitresli bir iş. Kötüye hazırlıklıyım ama bir umut işte.
süper inş.salı günü transferim oldu, 3 çok iyi durumda yumoş ,
1. denemem 1 yıl önceydi ve sadece 1 yumurta transfer edilebilmiş, ve heyecanlı , aşırı panik ve stresliydim
2. denemem umarım bu sefer olacak, herşey çok iyi gitti, burada çok bilgi edindim, ve rahatladım 15 şubatta kan testi yapılacak
slm canım sen nerde tedavi oluyorsun....bende şubat regl başlıcam da ted. o yüzden sordum..
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:EVET HAMİLEYİMMMMMM:lepi::lepi::lepi:
ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?