2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

maşallah çok güzel yumurtalaın oluşmuş..şimdi inşallah hepsi çok güzel döllenir.9 ay sonrada bebiş yada bebişler olarak kucağına alırsın :)yumurta çok olunca ağrılarda oluyor.bol bol sıvı tüket,kendini çok yorma canım.tüm yumurta toplama işleminde genel anestezi uygulanıyor diye biliyorum ben.

bende 225 vurundum canım pazartesi toplanacakmış mumurtalar hayırlısı

selam aleyna tüp yaptırıyorsun demek hayırlı olsun ben de yaptırmayı düşünüyorum ama 3yılımızın dolmasını bekliyorum,nasıl gidiyor tedavi süreci

teşekkür ederim canım şimdilik iyi gidiyor sonumuz hayırlı olsun

hep kendiliğinden olur diye bekledik ama nasip böyleymiş arkadaşım yine de şükrediyorum ki böyle bir yol var bizler için,bizim 6ayımız kaldı olursa ne ala olmazsa bir an bile beklemeyi düşünmüyorum,inşallah sen de olumlu haberler verirsin bize sonuç ne zaman belli olacak

daha transverim olmadı canım pazartesi yumurtalar toplanacak inşallah

senin görevin bitti artık druna ve embriyologlara teslim edecen :)))
hayırlsıyla güzel olur inş..
aminn..sağolasın nevincim. bizde mujdemzi alırız inşallah

Arkadaşlar benim için dua edin. Çarşamba günü gittiğimde tedavi iptal edilebilir çünki yumurtalar henüz gelişmemi dewmişlerdi. Cumartesi tekrar gideceğim karar verilecek. Tekrar ultrasona bakılacak. Umarım herşey yolundadır da tedavi iptal edilmez. Çok sitresli bir iş. Kötüye hazırlıklıyım ama bir umut işte.

Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek tedavisi için yumurtalar geliştiriliyor ama yeterince gelişmediği için tedavi iptal edildiğinde normal yolla gebe kalma şansı var mı. Yani bu gelişmeyen yumurtalar daha sonraki günlerde gelişir ve döllenme olabilir mi.

salı günü transferim oldu, 3 çok iyi durumda yumoş ,

1. denemem 1 yıl önceydi ve sadece 1 yumurta transfer edilebilmiş, ve heyecanlı , aşırı panik ve stresliydim
2. denemem umarım bu sefer olacak, herşey çok iyi gitti, burada çok bilgi edindim, ve rahatladım 15 şubatta kan testi yapılacak

allah yardımcın olsun ama stres yaptıkca daha da kuculuyorlar başka seye konsantre olmaya calıssan belkı faydası olur

süper inş. seninledir. kaç yumurta transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…