- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
dualarım seninle cnm.hakkında hayırlısı olsun.stres yapma.inş yüzün güler.Arkadaşlar benim için dua edin. Çarşamba günü gittiğimde tedavi iptal edilebilir çünki yumurtalar henüz gelişmemi dewmişlerdi. Cumartesi tekrar gideceğim karar verilecek. Tekrar ultrasona bakılacak. Umarım herşey yolundadır da tedavi iptal edilmez. Çok sitresli bir iş. Kötüye hazırlıklıyım ama bir umut işte.
inş güzel haberler verirsin bize..rabbim yüzünü güldürsün inş..salı günü transferim oldu, 3 çok iyi durumda yumoş ,
1. denemem 1 yıl önceydi ve sadece 1 yumurta transfer edilebilmiş, ve heyecanlı , aşırı panik ve stresliydim
2. denemem umarım bu sefer olacak, herşey çok iyi gitti, burada çok bilgi edindim, ve rahatladım 15 şubatta kan testi yapılacak
ayyy cnm ya çok sevindim..nasıl güzel bir heyecan bu.rabbim tamamını erdirsin inşşşş:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:EVET HAMİLEYİMMMMMM:lepi::lepi::lepi:
ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ...
slm, ben özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum kahramanlarda, memnunum cokda umutluyumveeeeeeeeeeeee sonuc hamilelik:teytey::teytey:
gözün aydın arkadaşım allah saglıgıyla kucagına almakda nasip eder inşallah.
cok sevindim darısı bizlere:)))
canimmmm tebriklerrrrr banada dua et ne olurrrr sali test gunum:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:EVET HAMİLEYİMMMMMM:lepi::lepi::lepi:
ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ...
canimmmmm tebrikerrrrrrr bizlerede RABBIM nasibeder insallahslm, ben özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum kahramanlarda, memnunum cokda umutluyumveeeeeeeeeeeee sonuc hamilelik:teytey::teytey:
canimmmm tebriklerrrrr banada dua et ne olurrrr sali test gunum
canimmmmm tebrikerrrrrrr bizlerede RABBIM nasibeder insallah
kızlar bir şey sormam lazım, ben şu an reglim. doktor benim 21. gün bir ilaç kullanmaya başlayacağımı söyledi--uzun protokol uygulanarak tüp bebek deneyeceğiz-- yalnız reglinin 2. günü gel bir bakalım dedi(benim yumurtlama sorunum yok) bize bu ay korunun mu diyecek ne diyecek? benim durumumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun.
slm, ben özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum kahramanlarda, memnunum cokda umutluyumveeeeeeeeeeeee sonuc hamilelik:teytey::teytey:
arkadaşlar değerimi aldım 116 ve170 ve 292 değerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?