2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

dualarım seninle cnm.hakkında hayırlısı olsun.stres yapma.inş yüzün güler.
inş güzel haberler verirsin bize..rabbim yüzünü güldürsün inş..
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:EVET HAMİLEYİMMMMMM:lepi::lepi::lepi:
ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ...
ayyy cnm ya çok sevindim..nasıl güzel bir heyecan bu.rabbim tamamını erdirsin inşşşş
slm, ben özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum kahramanlarda, memnunum cokda umutluyum veeeeeeeeeeeee sonuc hamilelik:teytey::teytey:

tebrikler cnm..gözün aydın..inş rabbim tamamını erdirir..

Hamile arkadaslar tebrik ediyorum, hayirli olsun. Bu yolda cabalayan herkesede iyi sanslar. Bende dort gundur tup bebek tedavisine basladim. Allah cumlemizin yardimcisi olsun.

banucann , sibel12 ve diğer hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Allah inş bize de böyle müjdeler vermeyi nasip eder.

Son düzenleme:
kızlar bir şey sormam lazım, ben şu an reglim. doktor benim 21. gün bir ilaç kullanmaya başlayacağımı söyledi--uzun protokol uygulanarak tüp bebek deneyeceğiz-- yalnız reglinin 2. günü gel bir bakalım dedi(benim yumurtlama sorunum yok) bize bu ay korunun mu diyecek ne diyecek? benim durumumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun.

Kızlar..isteyen herbirinize Allah bebiş nasip etsin..
Sizinle paylaşmak istedim..ınşallah destek olur..
Eşimin kuzeni, 7 yıllık evli ve çocuk istiyorlardı ,olmuyordu..aşılama vs.tedaviler denediler..
Tüp bebek te denediler..2 kez tüp bebek denediler..olumsuz oldu..ikincisini 2 yıl önce denemişlerdi..3.sünü de bu yıl sonbahar gibi düşünüyorlardı..
Bugün bizi aradı ve hamileymiş..Tedaviyi bıraktıktan 2 yıl sonra yani..Büyük Allahım nelere kadir..Sizlerde ümidinizi kırmayın..Dr.ona söylediği,bu hamilelik.. tedavilerin bir sonucu da olabilirmiş..eşi ve kendisi 33 yaşında..yaş faktörünün etkisi nedir bilmiyorum..35 ve sonrası için ihtimaller düşebilirmiş böylesi kendiliğinden hamilelikler için..sizler bu konun içinde biri olarak daha iyi bilirsiniz..
Allah herkesin gönlüne göre versin....

Son düzenleme:

ydm arkadaşım sanırım sen henüz herhangi bir tedaviye başlamadın. Bugün yarın doktora gideceksin doktorun yumurtalıklarına bakacak ve 21. gününde başlayacağın ilacını yazacak. Uzun protokol adetin 21. günü başlanan ve tedavinin sonuna kadar kullanılan lucrin adlı bir iğne ile yapılır. Bu iğneyi kullandıktan bir hafta sonra regl olursun. Bu iğne bir sonraki adet döneminde yumurtalıklarının normal düzeninde çalışmasına yani ayda bir yumurtayı öncü çıkarıp onu geliştirmesi prensibine engel olur. Bu sayede lucrin kullandıktan sonra göreceğin reglin arkasından gelişecek yumurtaların sayısı artırılır. o reglin 3. günü başlanacak yumurta geliştirici iğneler görevlerini yerine getirebilir.

Bu periyodunda yani bugünlerde sana doğum kontrol hapı verilebilir de verilmeyebilir de. Ben mesela polikistik overli olduğum için yumurtalıklarım yeni kistler yapmasın diye doğum kontrol hapı kullanmıştım. Bazı durumlarda doğum kontrol hapları pek çok jinekolojik tedavide rahmi ve yumurtalıkları hazırlamak için kullanılıyor. Doktorun senin durumuna göre buna gerek görebilir veya görmeyebilir. Ancak korunmaktan kastın kullanacağın iğnenin olası bir gebeliğe zarar vermesini engellemekse onu bilemeyeceğim. Ama eğer zarar verecek olsaydı mutlaka herkes lucrin'den önce korunurdu.

hım ozman ii öyleyse hayırlısı olsun canım
perşembeyi iple çekersin

nevin dikkat ettinmi arasında 52 oynuyor ikisinde aslında birinde 80 oynayıp işkincisinde 50 oymasa biraz sorun arayabşilirim ama bakalım görücez tabiki

düşmeden yükseliyor canım drun ne diyosa öyledir bekleyecez
inş. hiç bir sorun çıkmaz canım allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…