bana destek olan tum DOSTLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN aslinda kendimi negatife hazirlamistin ama yinede bir umit diyor insan belki tutmustur diyede dusunuyordum yirmili yaslarda olsam hic dert etmem olmuyor diye fakat yas ilerleyince insan anne olmak istiyor ama RABBIM nasipetmeyincede olmuyor
bana destek olan tum DOSTLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN aslinda kendimi negatife hazirlamistin ama yinede bir umit diyor insan belki tutmustur diyede dusunuyordum yirmili yaslarda olsam hic dert etmem olmuyor diye fakat yas ilerleyince insan anne olmak istiyor ama RABBIM nasipetmeyincede olmuyor
bende bugün ilaçlara başlıyorum. Allah herkezin hakkında hayırlısını nasip etsin.
ilk denemenmi canım Allah kolaylık versin zor bir sürece giriyorsun sorunun nedir
ilk denemem canım ama inşallah son olur. Bende bir sorun yok eşimde sperm sorunu var yok denecek kadar az bide hareketsiz yaşım 23 olduğu için bütün umutlar bende bakalım inşallah olur.
bende bugün ilaçlara başlıyorum. Allah herkezin hakkında hayırlısını nasip etsin.
SLM CANIM AYNI SORUN BİZDEDE VAR BENİM YAŞIMDA 2+6 OLDUGU İÇİN %60-70 GARANTİ VERDİLER.SENİNDE MİKROENJEKSİYON OLCAK HERHALDE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN....RABBİM DUYSUN SESİMİZİ:Saruboceq:
amin inşallah güzel haberler veririm. Bizim yüzdemiz biraz %50ye 50 eşimden sanırım tese veya tesa denilen cerrahi teknikle alıcaklar spermleri onun için dr. kesin birşey söylemedi. Bakalım ne olucak
canım ya birşey sorucam senin ilk denemenmi yoksa daha önce denedinizmi. Birde puregon 300 verdi bana günde 225 doz yüksekmi acaba..
canım ya birşey sorucam senin ilk denemenmi yoksa daha önce denedinizmi. Birde puregon 300 verdi bana günde 225 doz yüksekmi acaba..
inşallah umutlarımız boşa çıkmaz canım benim yaşımda 22 %65 şans verdiler
aleynacım sen hangi aşamadısın tatlım...daha önce yazıştık ama herkesin derdi birbirine benzedigi için kimin ne oldugunu unutuyorum açıkcası....
bende aynı dozda kullandım canım biraz ağır geldiama neyse bende 21 yumurta oluştuğu için karnım su topladı bol su iç şimdiden
yarın transverim var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?