2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hepimiz gibi sende bunu gerçekten çok istiosun o yüzden mutlaka olacak rabbim sevdiği kulunu bekletirmiş hem anne olmak için eğer gerçekten çok istiosak bence illa kendimizin doğurması şart değilki binlerce yetim kalan minicik çocuklar yurtlarda kötü şartlarda tamamen nüfüsuna almak zor olsa bile 18 yaşına gelene kadar koruma aile olabilior insan o yüzden hiç üzmeyelim kendimizi ama biliorum ki hiç gerek kalmıcak böyle şeylere sende çoook tatlı bi anne olacaksın en kısa zamanda

canım benim ya çok üzüldüm sözün bittiği yer burası işte emek veriyorsun ve sonuç negatif ama Allahın takdiri işte benimde ne olacağım meçhul Allah herkese yardım etsin seni çok iiyi anlıyorum ben 3 senedir her ay kan vermeye giderdim günüm geçince her seferinde negatif üzülme Allah verecek inşallah bi gün bizde anne olucaz bu seferde sıpaların yaramazlıklarını anlatıcaz birbirimize

arkadaşlar yarın keseyi görmeye gidicem değerimin kaçlarda olunca kese gözüküyor bilgi verirseniz sevinirim nevin nerelerdesinnnnn sen kaç aylık oldun keeyi ve kalp atışını duydunmu

arkadaşlar transfer günüyle birlikte bugün 8. günüm ve baş dönmesi var sadece birde sol bacağım ağrıyor normalmi sizce kızlar...

ilk denemem canım ama inşallah son olur. Bende bir sorun yok eşimde sperm sorunu var yok denecek kadar az bide hareketsiz yaşım 23 olduğu için bütün umutlar bende bakalım inşallah olur.

SLM CANIM AYNI SORUN BİZDEDE VAR BENİM YAŞIMDA 2+6 OLDUGU İÇİN %60-70 GARANTİ VERDİLER.SENİNDE MİKROENJEKSİYON OLCAK HERHALDE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN....RABBİM DUYSUN SESİMİZİ:Saruboceq:

amin inşallah güzel haberler veririm. Bizim yüzdemiz biraz %50ye 50 eşimden sanırım tese veya tesa denilen cerrahi teknikle alıcaklar spermleri onun için dr. kesin birşey söylemedi. Bakalım ne olucak

canım ya birşey sorucam senin ilk denemenmi yoksa daha önce denedinizmi. Birde puregon 300 verdi bana günde 225 doz yüksekmi acaba..

amin inşallah güzel haberler veririm. Bizim yüzdemiz biraz %50ye 50 eşimden sanırım tese veya tesa denilen cerrahi teknikle alıcaklar spermleri onun için dr. kesin birşey söylemedi. Bakalım ne olucak

olur inşallah canım hiç merak etme verecek olan Allah zamanı geldiyse bi taneyle bile olur

canım ya birşey sorucam senin ilk denemenmi yoksa daha önce denedinizmi. Birde puregon 300 verdi bana günde 225 doz yüksekmi acaba..

CANIM benimde ilk denemem ama ben ilk olarak regl 2. günü alttan muay.olcam ondan sonra herhalde igneye başlıcam...o yüzden ben birazdaha yabancıyım bende devamlı araştırıyorum cuma günü eşim sperm sayımı verecek,birde kan tah.başlıyoruz bakalım...hayırlısı hepimiz için....:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…