2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

inşallah bir sıkıntın olmaz benimde aynı şekilde oldu geçen ay muane olduk kan tahlilleri vb. yaptırdık 2.gün yani dün tekrar yumurtalara baktılar bugün ilaçlarıma başladım.

inşallah bir sıkıntın olmaz benimde aynı şekilde oldu geçen ay muane olduk kan tahlilleri vb. yaptırdık 2.gün yani dün tekrar yumurtalara baktılar bugün ilaçlarıma başladım.

peki geçen ayki, muayeneden sonra igne vermediler mi%neden bu aya kaldı.bana şimdilik folibol ecopirin verdiler ben 1 ay önce çok sancılı bir şekilde dogum hast.gittim ultrasonla alttan muay.sagda 12 solda14 yumurtam varmış o zamanda yine bu ilaçları kullanmıştım...istersen hemen tüp yapabilisin dediler ama devlet hastanesi oldugu için istemedim şimdi özeldeyim bu ilaçları regl olana kadar kullan dediler bu ilaçlar yumurta gelişimini saglıyormuş bakalım hayırlısı yani bu yüzden benim yumurtalarla aram iyi....alkisalkisalkis

canım biz aslında ilk aşılama yapmak istiyorduk bilmiyorduk durumun bu kadar vahim olduğunu dr. gittik aşılama olmaz dedi. Sonra tüp bebek merkezine gittik tabi bu arada geç kaldık adetimin 4 günü oldu stresten bide erken olmuştum gene alttan muane etti ama stresten dr. ne dediklerini hatırlamıyorum sadece gayet iyi dedi onu hatırlıyorum. İlaç falan vermediler bana o gün işte daha yeni puregona başladım.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.yaşım 27.bizimkide sebepsiz infertilite.2,5 yıllık evliyiz.1,5 yıldır çocuk istiyoruz.2 kez klomen le aşılama geçirdim.olmadı.tam bu ay tüp tedavisine başladım.gonal f ile günlük 100 ml vuruluyordum.3 günden sonra aşırı baş dönmesi ile doktoruma gittim.tansiyonum 8-5 e düşmüş.yan etki yapmış ilaç.ve tedaviyi bırakmak zorunda kaldım.ilk başta hiç kabullenemedim.ama daha sonra düşündüm.herşeyde vardır bi hayır.inşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum şimdi de.yaza kadar beklemeye karar verdik.bakalım.Rabbim ne derse o olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

inşallah yaza kadar kendiliğinden olur bu sıkıntıları çekmek zorunda kalmazsın. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

alah yardımcın olsun canım sıkma olur ne 14 ne 22 senelik olmayanlarıhn yüzü gülüyo rabbim hepimizi güldürsün inşallah:Saruboceq:

Arkadaslar benım yarın yumurta toplama ıslemım olacak, yumurta sayımda dusuk sadece dort yumurtam var ıns. ıyı cıkarlar, bana dua edın. Allah hepımızın yardımcısı olsun...

tamam canımda reglin kaçıncı günü verdin.(kan)

canım benim anladığım kadarıyla ilaca başladığın 4-5 gün sonra tekrar gidiyosun muane oluyosun kan değerlerine tekrar bakıyolar sonra 2 günde 1 sonra gün aşırıda olabilir regliyle ilgili değil yani ilaçla alakalı diye anladım bana öle dediler. Ama ben hangi protokoldeyim bilmiyorum bilmiyorumkismile

dualarımseninle canım allah yardımcın olsun inşallah...:Saruboceq:

Tesekkur ederım arkadasım, Allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın. Bırsey sormak ıstıyorum bu benım ılk tedavım tecrubesızım sızler ara sıra bazı hormon degerlerı verıyorsunuz, bunlar ne anlama gelıyor.

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

canım hayırlısı olsun bakalım.benim takiplerim sonucu ilk 72 saat çok önemliymiş yani ilk 3 gün muakkak yat sıvı tüket birde ananas mutlaka ye kabız olma .ben bu önerileri kimde duysam hamile kalmış bende aynı şeyleri uygulacgım nasip olursa tekrar hayırlı olsun tatlım melegin umarım sıkı sıkı tutunmuştur sana ve babasına...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…