2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

valla ben son haddeye kadar dayanıyorum en fazla 3 tane içiyorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bebeğim bebeklerim beni affedin mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Yanlış anlamadıysam hamilesin galiba Allah kucağına sağlıklı sıhhatli almanı da nasip etsin. Allaha çok dua ediyorum bir anda tiksinmek için. Aklıma gelince 3 İhlas 1 Elham okuyorum rahatlamaya çaılışıyorum. Birşey olmasından korkuyorum çünkü transferimin ilk günübayanssulusmile

selam hanımlar benim 4 gunum kaldı ve sabırsızlanıyorum hafif hafif adet sancısına benzer ağrılarım oluyo inş... tutunmuştur yumoşum bana rabbim yardımcımız olsun ya ne yapmalıyım acaba yarın gitsem tahlil falan yaptırsammı ne nerdesiniz çıkarmı:Saruboceq:

eminenisacım hayırlı olsun inşallah kuçağınada alırsın bebeğini. ben dün kontroldeydim yumişlerim büyümeye başlamış inşallah cumartesi günü toplanıcak. zaman geçmek bilmiyo. zor bi süreç. Allah yardımcımız olsun :)

kızlar bende hamileyim rabbime şukurler olsun
12.gün degerim 253.93 cıktı sizce nasıl
rabbim isteyn herkeze nasip etsin inş

hayırlı olsun eminenisa..inşallah 9 ayın sonunda sağlıcakla kucağına alırsın bebişini...
allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...

kızlar bu arada biraz önce embriyolog aradı...dün 13 yumurtam toplanmıştı,8 tanesi olgunmuş ve işleme alındı...bunlardan 7 tanesi döllenmiş..bakalım yarın ki durumları ne olacak :))

hamile değilim ama inş hamileyimdir

transferimin 6.günü bugün zemuszemus zemuszemus

allah söletti galiba inş inş hamileyimdir zemuszemus zemuszemus zemuszemus

cnm birsorun cıkmazsa yumurtalarla ilgili Allah izin verirse yarın transferim olacak bakalım hakkımızda hayırlısıı.. Allah hepimize bütün isteyenlere versin

cnm birsorun cıkmazsa yumurtalarla ilgili Allah izin verirse yarın transferim olacak bakalım hakkımızda hayırlısıı.. Allah hepimize bütün isteyenlere versin

Allah bahtını açık etsin o saatler yani bekleme saatleri hiç geçmiyor. Şİmdi ben 27 şubatı bekliyorum ne kadar zormuş inşallah Allah pozitif sonuçlar almamıza yardım eder. Tedavin hayırlı olsun artık beklemeye geçeceksin. Ben bir hafta rapor aldım transferi düşnmemeye çalışıyorum. Bu gün 2. günüm bakalım. Allah emeklerimizi boşa çkarmasında ikişer üçer isteyen herkeze versin Yüce Rabbim.:hulya:

Amin cnm emeklerimmiz inşallah boşa gitmez .... evet bu beklemeler baya zor vede önümüzede cok cıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…