kız esraakkaya nerelerdesin ya ses ver
htulek çok sevindim canım inş. güzel sonucunuda yazarsın
arkadaşlar bu gonalf beni mahvediyor ya bulantı terleme...bugün 4.gün hem böylemi devam edicek
kızlar bende hamileyim rabbime şukurler olsun
12.gün degerim 253.93 cıktı sizce nasıl
rabbim isteyn herkeze nasip etsin inş
nevin buralardayım yazdıklarınızı okuyorum genelde bende ayın 23 de kalp atışını duymaya gidicem inşallah bakalım
rabbim hepinizin yardımcısı olsunnn inş..
Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
esrasebahattin nerdesin kısssssssss
burdayım kısssssssssssssssssss çok sıkıcı ya beklemek aslında beklemek değil de sonucun negatif olmasından korkuyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
burdayım kısssssssssssssssssss çok sıkıcı ya beklemek aslında beklemek değil de sonucun negatif olmasından korkuyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
aynen bir belirtin varmı ben her saat başı aynaya gidip göğsüme bakıyorum dün eşime deimki göğsümdeki damarlar daha önce varmıydı dedim oda vardı dedi tabi iki tane geçirdim kafasınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adamın suçu ne kız ben de dedim bugün iğneye giderken test alalım dedim yok dedi kan tahliine kadar yok dio offfffffff :umursamaz:
çıkmıcak dedi sonra üzülcen dedi kanda baktırırız dedi bilmiyorumkismile
iş yerindeki hemşire demiş adet günü geçmeden israrda çıkmaz demiş salı gününü bekle dio bana uyuz şimdi işe gönderdim onu ben de kendimi dinliyorum göğüs uçlarım acıo
haaaaaaaa bu arada gece yattım sonra geri kalktım ekmeğin arasına turşu koydum yedim bana dio tuttumu acaba dio dedim ki bende tuttu veya tutmadı sonuçda 3 tane var karnımda onlar istio dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?