2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kız esraakkaya nerelerdesin ya ses ver
htulek çok sevindim canım inş. güzel sonucunuda yazarsın

kız esraakkaya nerelerdesin ya ses ver
htulek çok sevindim canım inş. güzel sonucunuda yazarsın

Çok sağol canım.Şimdi dua zamanı Allahın hazinesi büyük inşallah sıra bize gelmiştir. Hayatta hiçbirşeyi mücadele etmeden kazanamadım inşallah daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Bana dua edin hamilelerin ettiği dua kabul olurmuş. Allah sağlıklı sıhhatli hayrlı ve ahlaklı evlatlar versin vardır bunda da bir hayır. İnşallah bu yaşananlar da bize mutlu bir vesile olur.İsteyen herkeze versin yüce rabbim.boshayallersmile

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

bizde aynı sebepten yaptırdık bufun trasf.in 7.gunu
tedavı oncesınde %19 hareket ve 22 milyon sperm vardı. 1 ay oncesinden bal ve arısutu karısımı yedı hersabah ac karnına %60 dan 80 milyona çıkmıştı :)

arkadaşım hiç belirti arama kendimde sadece belirtim şu oldu benim eyvah dedim ben regli olucam 10.günümdü kafayı yersiniz ve olmadığı zaman sıkıntı oluyor bu benim 3 denemem ilkinde aradım regli oldum kafayı yedim 2 kimyasal olmuştu buda inşallah iyi olucak haftaya salı kalp atışınıa gidicem

burdayım kısssssssssssssssssss çok sıkıcı ya beklemek aslında beklemek değil de sonucun negatif olmasından korkuyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aynen bir belirtin varmı ben her saat başı aynaya gidip göğsüme bakıyorum dün eşime deimki göğsümdeki damarlar daha önce varmıydı dedim oda vardı dedi tabi iki tane geçirdim kafasınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bak kısss yine çişim geldi daha 10 dk oldu yapalıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam canim benim tedavim genartta sertac beyle basladim martin ilk haftasi lucrine baslicam histereskopi haric 4500 tl fiyat verdiler allah izin verirsE bu yoldayiz , insallah yuzumuz guler

adamın suçu ne kız ben de dedim bugün iğneye giderken test alalım dedim yok dedi kan tahliine kadar yok dio offfffffff :umursamaz:

çıkmıcak dedi sonra üzülcen dedi kanda baktırırız dedi bilmiyorumkismile

iş yerindeki hemşire demiş adet günü geçmeden israrda çıkmaz demiş salı gününü bekle dio bana uyuz şimdi işe gönderdim onu ben de kendimi dinliyorum göğüs uçlarım acıo

haaaaaaaa bu arada gece yattım sonra geri kalktım ekmeğin arasına turşu koydum yedim bana dio tuttumu acaba dio dedim ki bende tuttu veya tutmadı sonuçda 3 tane var karnımda onlar istio dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ye kıs ye benimde canım çekti dur gidiyimde turşu yiyimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…