evet ben varım.
canım bana 24 ocakta transfer yaptılar.4şubatta test yaptırdım pozitif çıktı ama düşürdüm
Selam arkadasim.Cok gecmis olsun.Insallah bir dahaki tedavin olumlu sonuclanir.Benimde transferim 21 ocakta yapildi.Test 4 subatta ve negatif.Benim ikinci denemeydi ve dondurulmuslardi.Martta tekrar basliyacagiz insallah.Sona kalan 2 dondurulmusum var onlar transfer edilecek.Senin kacinci denemeydi.
umutl nasılsın senin tedavi başladımı
benim ilk denememdi.anatolia da yaptırdım.dr.bülent tıraş.bizim 2. için 6 ay beklememiz lazım eşime teseyaptılar.sen nerede yaptırdın
Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
erol bey senin
hazelcim neden erken yapıp kendını hırpalıyorsun kuzenımde tup bebek yaptı son 2 gune kadar hep negatıf donuc aldı sadece test gununden 2 gun oonce degerı bıraz artmıs test gununde bellı olmustu hamıle oldugu ustelık ıkızdı..o yuzden 5 gunde degısıklık olabılır dua et ve kendını bırakma ne olurArkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
sat a gore cnmTecrubelı arkadaslar gebelık kesınlestıkten sonra haftalar nasıl hesaplanıyor? Bızımkıler tup bebek oldugu ıcın acaba son adet tarıhımı yoksa transfer tarıhınden ıtıbaren mı hafta hesablaması yapıyoruz? Aydınlatırsanız sevınırım.
Pearl35 Erol beyecok güvenıyorum bugün testimde pozitif sonucu gördüm inşallah en yakin zamanda herkesten mutlu haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?