2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bu hamilelik ne kadar komplex bir olaymış şimdi anlıyorum...
e2 in düşük fsh düşük olacak ilaçlara cevap verecek folikül sayısı fazla olcak büyüklükleri birbirine yakın olcak...endometrium kalınlığı 6 dan büyük olacak....e2 in folikül sayısı nın 150 katı olcak....vs vs bu ne ya...ne komplex bir olaymış vallahi bıktım..

canım bana 24 ocakta transfer yaptılar.4şubatta test yaptırdım pozitif çıktı ama düşürdüm

Selam arkadasim.Cok gecmis olsun.Insallah bir dahaki tedavin olumlu sonuclanir.Benimde transferim 21 ocakta yapildi.Test 4 subatta ve negatif.Benim ikinci denemeydi ve dondurulmuslardi.Martta tekrar basliyacagiz insallah.Sona kalan 2 dondurulmusum var onlar transfer edilecek.Senin kacinci denemeydi.

benim ilk denememdi.anatolia da yaptırdım.dr.bülent tıraş.bizim 2. için 6 ay beklememiz lazım eşime teseyaptılar.sen nerede yaptırdın

umutl nasılsın senin tedavi başladımı

SAGOL CANIM SEN NASILSIN İNŞALLAH İYİSİNDİR.WALLA BENİM EŞİMDE SPERM SORUNU VARDI.BU HAFTA NASİPSE İLK OLARAK EŞİMİN TAHLİLLERİ İLE BAŞLADIM.ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ EŞİMİN SPERM SAYISI 2 MİLYONDAN 20 MİLYONA ÇIKMIŞ ŞUAN ŞOK İÇARİSİNDEYİM VE BUNUN İÇİNDE 8 MİLYONU %45 HAREKETLİ YANİ DR UMUZUN YÜZÜ GÜLDÜ.ŞİMDİ REGL DEN ÖNCE BENDE PAZTSİ KAN TAHLİLLARİM VAR DAHA SONRA REGL 2 .GÜNÜ RAND.ALIP GİDİCEM HERHALDE O ZAMAN START VERECEGİZ.İGNELERE BAŞLANACAK.ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞALLAH SPERMLER KADAR BENDEDE KALİTELİ YUMOŞLAR OLUR.ALLAHA SIGINDIM BAKALIMK.SEN NE DURUMDASIN CANIM....eyvahedigeldismile

arkadaşlar tranferim 16 şubatta oldu 2 emriyo tarnfer edildi.. 28 şubat test günüm.. yani heyecanlı bekleyişteyim..allah hakımda hayırlısını nasip etsin..

allah isteyen herkesin ve benim göbüşümüze kelebeğimizi kondursun. AMİİİN

Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...

Öncelikle allah yadimcin olsun arkadasim.Ben almanyada yasiyorum ve avrupa kanallarinda haftada birkac gün sglik programlari oluyor.Ben hep takip ederim ve istanbulda fertijin tüp bebek merkezinin doktoru seval hanim hep cikiyor.Tedavi yöntemlerini ve basarilarini cok dinledim.Birde dayim gecen aralik ayinda ikiz bebek sahibi oldu.Ankarada maya tüp bebek merkezinde tedavi oldular.Oradan ve osman hocadan cok memnunlar.Ben martta 3 denememden sonra yine negatif sonuc alirsam bu iki merkezden birisini düsünüyorum.Umarim sende iyi bir yer bulursun ve bebeklerin olur.

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

çoğumuz aynı duyguları defalarca yaşadık, ancak umutlar sönmesin yeter.. moral vermek isterdim ama maalesef ben de senin gibi düşünüyorum- 0.1 sanki 5 olmazmış gibi geliyor bana da. o yüzden en mantıklısı senin yaptığın gibi durumu kabullenip bir an evvel toparlanmak bence canım. inş hepimizin bir gün sağlıklı bebişleri olacak, üzülmemeye çalışzemuszemus

arkadaşlar hürriyet gazetesinin 19.02.2010 yani dünkü gazetesinde nedensiz infertilite ile ilgili bana ilginç gelen yorumlar vardı (spermin içinde bulunduğu sıvının kadına alerji yapması vs vs). buraya linki yazmaya çalıştım ama başaramadım. belki bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Tecrubelı arkadaslar gebelık kesınlestıkten sonra haftalar nasıl hesaplanıyor? Bızımkıler tup bebek oldugu ıcın acaba son adet tarıhımı yoksa transfer tarıhınden ıtıbaren mı hafta hesablaması yapıyoruz? Aydınlatırsanız sevınırım.

hazelcim neden erken yapıp kendını hırpalıyorsun kuzenımde tup bebek yaptı son 2 gune kadar hep negatıf donuc aldı sadece test gununden 2 gun oonce degerı bıraz artmıs test gununde bellı olmustu hamıle oldugu ustelık ıkızdı..o yuzden 5 gunde degısıklık olabılır dua et ve kendını bırakma ne olur

sat a gore cnm

Kızlar ne olur dua edin yarın sabah pgt sonucu belli olacak ve transfer yapılıp yapılamayacağı belli olacak, tek umudum dualarınız Allah pepimizin yardımcısı olsun.
Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum, kendinize çok dikkat edin.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, bende bu üzüntüleri yaşadığım için tesellisi yok bunun sadece güç toplayıp mücadeleye devam. Unutmayın başımıza gelen herşeyin bir sebebi var, bu yüzden hep şükredip, güçleneceğiz. Hepinizi öptüm ne olur dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…