2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

umutl cum bu şahane bi haber bakarsın kendiiğinden bile olur bişey merak ettim bu sayıyı çıkarm<ak için özel bişey yaptınız mı acaba

bir de aradaşlar salı günü histereskopim var öncesinde bi taavsiyenız varmı acaba işlemden sonra ağrı çok oluormu bir de hemen çıkabilirmiyim hastaneden bilgilendirirseniz çok sevinirim

bir de aradaşlar salı günü histereskopim var öncesinde bi taavsiyenız varmı acaba işlemden sonra ağrı çok oluormu bir de hemen çıkabilirmiyim hastaneden bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba canım ben geçen ay oldum histereskopi hiç ağrım olmadı 2 saat sonrada hastaneden çıktım hiç anlamadım zor bi operasyon değil tek tavsiyem çok heyecen ve korku yapma ben çok korkmuştum ama boşa gerilmişim geçmiş olsun sana. benimde bugün yumurtalarım toplandı 9 tane çok iyi dediler gün yaklaştıkça biraz heyecanlanıyorum sanki....

süper canım ya ne güsel zoru gitmiş senin hemde şahane yumurtalarında olmuş inşallah sonu da çok güsel olur , teşekkür ederim bilgiler için bu arada nerde tedavi oluosun sorabilirmiyim

slm kızlar bende tedavi için erzurum tüp bebeğe gittim
öncekidr.un dedikleri yanlış çıktı
rahim filmi,sperm testi yapıldı
şükürler olsun temiz çıktı
rahim filmi sonrası 3 ay kadar hamilelik kendiliğinden olabilir dedi prof
adete1 hafta kala yumurta için test yapacak
bir dr inanmayın en iyi drları araştırın
ben erzurum şifada tetkikleri yaptırdım
prof.sedat kadanalı drumdu
çok ilgili idi
doğuda olanlar tavsiye ederim

Herkese merhaba..

2010 da tup bebek deneyecekler arasinda ben de varim;-) Ilk deneme dis gebelikle sonuclanmisti. Bu ikinci deneme olacak. Ama be seferde yumurtalar biraz nazli;-)) Bir ay daha ertelemek durumda kalabiliriz normalde bu ay icin planlanan dondurulmus embryo transferini.

Sevgiler herkese

umutl cum bu şahane bi haber bakarsın kendiiğinden bile olur bişey merak ettim bu sayıyı çıkarm<ak için özel bişey yaptınız mı acaba

VALLA CANIM BENİM EŞİM ASLINDA SİGARADA İÇİYOR.SİGARADAN DOLAYI ÖKSÜRÜYORDU VE BALGAMI VARDI BİZDE BUNUN İÇİN GÖGÜSÜ RAHATLASIN DİYE HER AKŞAM SU BARDAGINA BAL,YARIM LİMON SICAK SU İLAVE EDİP İÇTİ İNANKİ NE KEÇİBOYNUZU NEDE BAŞKA BİŞEY HİÇBİRŞEY YAPMADIK.SADECE BUNUNLA SPERM SAYISI TAVANA VURMUŞ.BENDEDE ALIŞKANLIK OLMUŞ NASIL OLSA OLMUYO DİYE İLİŞKİDEN SONRA HEMEN KALKIYORUM ASLINDA NE OLUR NE OLMAZ BİLMİYORUM AMA TÜP BEBEGE NİYETLENDİM ARTIK NASİPSE BU AY YAPTIRICAM ALLAHTAN HAYIRLISI BAKALIM.DENEYİN BAKALIM NASIL OLACAK İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLAR ALIRSINIZ GÖRÜŞMEK ÜZERE...hihoyyyt

merhaba benim dün yumurtalarım toplandı bu sabah aradılar 6 tanesi döllenmiş salı günü transfer dediler heyecan yaptım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi

merhaba benim dün yumurtalarım toplandı bu sabah aradılar 6 tanesi döllenmiş salı günü transfer dediler heyecan yaptım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hadı hayırlı olur ınsallah

oh oh masallah tutunuyor annee minişkaydirigubbakcemile5

CANIM GEBELİK TESTİNİ BENCE ERKEN YAPTIRMIŞSIN BENİM DR.UM TRANSFERİN OLUMLU OLURSA BETA-HCG 11.GÜN SALGILANMAYA BAŞLAR DEMİŞTİ. BENİMDE 9.GÜN NEGATİFTİ 12.GÜN 208 VE ÜÇÜZLERİM VAR ŞİMDİ 8+1 HAFTALIK emir_bebek:)
RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

sbilbo merhaba canım yanlış hatırlamıorsam sende izmirde tedavi görüordun yani ben öyle hatırlıorum yanlışsa özür dilerim ama doğruysa hangi hastanede tedavidesin sorabilirmiyim acaba

teşekkür ederim canım cevap için bizde artık tedaviye başladık şimdi ba la başlasak bende takıntı olacak acaba yapmasakmı beklesek mi kendiliğinden olur mu die en iiyisi şimdi başlamayalım da allah korusun bu ilk denemede olmazsa başlayalım artık ama senin adına çok sevindim umarım bu güzel gelişme hep böle devam eder canım

Arkadaşlar Allah hepiizin yüzünü güldürsün inşallah.

ayın 10 unda yani 12.gün bhcg 54 dü inanamıyorum yazmıştım çünki ikinci tüp denememde böle bi değerden düşük olmuştu. şimdi
12.gün 54
14 gün 264
17 gün 1138
19 gün 2043
21 gün 3421
yarın ultrasonda kese arıcaz hiç biyere sığamıyorum.progesteron çok düşüktü o da normal değerlere çıktı sayılır.

sbilbo merhaba canım yanlış hatırlamıorsam sende izmirde tedavi görüordun yani ben öyle hatırlıorum yanlışsa özür dilerim ama doğruysa hangi hastanede tedavidesin sorabilirmiyim acaba

Dğrusu İzmirdeyim daha önce başka yerlerde denedim bu 3. doktorum Fatih Şendağ uygulamalarım irembede oldu irembeyi sevdim tavsiye ederim doktorumda egeden.

gözün aydın şekerim allah bizede nasip etsin belirtilerin nelerdi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Dğrusu İzmirdeyim daha önce başka yerlerde denedim bu 3. doktorum Fatih Şendağ uygulamalarım irembede oldu irembeyi sevdim tavsiye ederim doktorumda egeden.

teşekkür ederim canım ben smryna ya başladım ama hala tam karar verebilmiş değilim çok içime sinmemişti ondan sordum bilmiorum sen smrynada denedinmi ama verebileceğin tavsiyeler varsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…