SAGOL CANIM SEN NASILSIN İNŞALLAH İYİSİNDİR.WALLA BENİM EŞİMDE SPERM SORUNU VARDI.BU HAFTA NASİPSE İLK OLARAK EŞİMİN TAHLİLLERİ İLE BAŞLADIM.ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ EŞİMİN SPERM SAYISI 2 MİLYONDAN 20 MİLYONA ÇIKMIŞ ŞUAN ŞOK İÇARİSİNDEYİM VE BUNUN İÇİNDE 8 MİLYONU %45HAREKETLİ YANİ DR UMUZUN YÜZÜ GÜLDÜ.ŞİMDİ REGL DEN ÖNCE BENDE PAZTSİ KAN TAHLİLLARİM VAR DAHA SONRA REGL 2 .GÜNÜ RAND.ALIP GİDİCEM HERHALDE O ZAMAN START VERECEGİZ.İGNELERE BAŞLANACAK.ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞALLAH SPERMLER KADAR BENDEDE KALİTELİ YUMOŞLAR OLUR.ALLAHA SIGINDIM BAKALIMK.SEN NE DURUMDASIN CANIM....eyvahedigeldismile
bir de aradaşlar salı günü histereskopim var öncesinde bi taavsiyenız varmı acaba işlemden sonra ağrı çok oluormu bir de hemen çıkabilirmiyim hastaneden bilgilendirirseniz çok sevinirim
merhaba canım ben geçen ay oldum histereskopi hiç ağrım olmadı 2 saat sonrada hastaneden çıktım hiç anlamadım zor bi operasyon değil tek tavsiyem çok heyecen ve korku yapma ben çok korkmuştum ama boşa gerilmişim geçmiş olsun sana. benimde bugün yumurtalarım toplandı 9 tane çok iyi dediler gün yaklaştıkça biraz heyecanlanıyorum sanki....
umutl cum bu şahane bi haber bakarsın kendiiğinden bile olur bişey merak ettim bu sayıyı çıkarm<ak için özel bişey yaptınız mı acaba
merhaba benim dün yumurtalarım toplandı bu sabah aradılar 6 tanesi döllenmiş salı günü transfer dediler heyecan yaptım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
VALLA CANIM BENİM EŞİM ASLINDA SİGARADA İÇİYOR.SİGARADAN DOLAYI ÖKSÜRÜYORDU VE BALGAMI VARDI BİZDE BUNUN İÇİN GÖGÜSÜ RAHATLASIN DİYE HER AKŞAM SU BARDAGINA BAL,YARIM LİMON SICAK SU İLAVE EDİP İÇTİ İNANKİ NE KEÇİBOYNUZU NEDE BAŞKA BİŞEY HİÇBİRŞEY YAPMADIK.SADECE BUNUNLA SPERM SAYISI TAVANA VURMUŞ.BENDEDE ALIŞKANLIK OLMUŞ NASIL OLSA OLMUYO DİYE İLİŞKİDEN SONRA HEMEN KALKIYORUM ASLINDA NE OLUR NE OLMAZ BİLMİYORUM AMA TÜP BEBEGE NİYETLENDİM ARTIK NASİPSE BU AY YAPTIRICAM ALLAHTAN HAYIRLISI BAKALIM.DENEYİN BAKALIM NASIL OLACAK İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLAR ALIRSINIZ GÖRÜŞMEK ÜZERE...hihoyyyt
merhaba benim dün yumurtalarım toplandı bu sabah aradılar 6 tanesi döllenmiş salı günü transfer dediler heyecan yaptım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sbilbo merhaba canım yanlış hatırlamıorsam sende izmirde tedavi görüordun yani ben öyle hatırlıorum yanlışsa özür dilerim ama doğruysa hangi hastanede tedavidesin sorabilirmiyim acaba
Arkadaşlar Allah hepiizin yüzünü güldürsün inşallah.
ayın 10 unda yani 12.gün bhcg 54 dü inanamıyorum yazmıştım çünki ikinci tüp denememde böle bi değerden düşük olmuştu. şimdi
12.gün 54
14 gün 264
17 gün 1138
19 gün 2043
21 gün 3421
yarın ultrasonda kese arıcaz hiç biyere sığamıyorum.progesteron çok düşüktü o da normal değerlere çıktı sayılır.
Dğrusu İzmirdeyim daha önce başka yerlerde denedim bu 3. doktorum Fatih Şendağ uygulamalarım irembede oldu irembeyi sevdim tavsiye ederim doktorumda egeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?