Arkadaşlar Allah hepiizin yüzünü güldürsün inşallah.
ayın 10 unda yani 12.gün bhcg 54 dü inanamıyorum yazmıştım çünki ikinci tüp denememde böle bi değerden düşük olmuştu. şimdi
12.gün 54
14 gün 264
17 gün 1138
19 gün 2043
21 gün 3421
yarın ultrasonda kese arıcaz hiç biyere sığamıyorum.progesteron çok düşüktü o da normal değerlere çıktı sayılır.
Arkadaşlar Allah hepiizin yüzünü güldürsün inşallah.
ayın 10 unda yani 12.gün bhcg 54 dü inanamıyorum yazmıştım çünki ikinci tüp denememde böle bi değerden düşük olmuştu. şimdi
12.gün 54
14 gün 264
17 gün 1138
19 gün 2043
21 gün 3421
yarın ultrasonda kese arıcaz hiç biyere sığamıyorum.progesteron çok düşüktü o da normal değerlere çıktı sayılır.
Bafo cum varmi bir gelisme?
teşekkür ederim canım ben smryna ya başladım ama hala tam karar verebilmiş değilim çok içime sinmemişti ondan sordum bilmiorum sen smrynada denedinmi ama verebileceğin tavsiyeler varsa çok sevinirim
sbilbo hayırlı haberler vermişsin. Allah kucağına almayı nasip etsin bizim için dua etmeyi unutma.
Aminnn
Çok teşekkür ederim kızlar ama bu gece nasıl uyuyacağımı bilemiyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.
Benim belirtilere gelince kocaman olmuş kımıldamama bile izin vermeyen göğüsler, zaman zaman kasıklarımda tuhaf bir sızı, sadece iki dakkada gülerken ağlamaya başlayan muhtemelen tedavilerden de bozulmuş asab ve bu rüyadan uyanma korkusu. Bide herkes sabah diyor ama ben gece biraz bulantı çekiyorum ama onun için daha erken sanrıım, aldığım progesterondan (iğneler) olabilir yapıyormuş duyduğuma göre.
18 çile ip aldım battaniye örüyorum en güzel terapi bu dönemde ( 11 i bitti)
:hulya::hulya::hulya:
kız bende 10 yada 11. lifi yapıorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahtan almışım o liflik ipleri :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
orayı hiç bilmiyorum bana birkaç kişi irenbeyi tavsiye etmişti ama geçen seneki doktorum şifayla çalışıyordu orda denedim, bu sene doktor değiştirdim Fatih bey irenbeyle çalışıyor irenbe daha sıcak geldi bana bide ekip çok tatlı saolsunlar . Bence önemli olan doktoruna ısınmak benim sevmediiğimi başkası sevebilir.
Ama Rabbim yazdıysa neresi olursa olsun önemli diil. Umarım hepimiz meleklerimize eninde sonunda kavuşuruz.
kız bende 10 yada 11. lifi yapıorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahtan almışım o liflik ipleri :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
Tatlım testi ne zaman yapacaksın. Ben 27 şubatta bakalım hayırlısı.eyvahedigeldismile
hahah bende hırkayı bıtırdım akşam yıne yun alıcam :)
benim 23 şubat yani yarın cnm çok heyecanlıyım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aferin bize kız ne becerikliyiz kayınvalidem dioki çocukların çeyizlerin doğana kadar bitirirsin dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
orayı hiç bilmiyorum bana birkaç kişi irenbeyi tavsiye etmişti ama geçen seneki doktorum şifayla çalışıyordu orda denedim, bu sene doktor değiştirdim Fatih bey irenbeyle çalışıyor irenbe daha sıcak geldi bana bide ekip çok tatlı saolsunlar . Bence önemli olan doktoruna ısınmak benim sevmediiğimi başkası sevebilir.
Ama Rabbim yazdıysa neresi olursa olsun önemli diil. Umarım hepimiz meleklerimize eninde sonunda kavuşuruz.
:roflol:
benden senden bir gun sonra artık heyecan bastı cok fena...allah hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?