2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bu arada çok sevindim güselim allah sonuna kadar tamamına erdirsin inşallah hep böyle mutlulukla geçsin günlerin

:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
hadı darısı basımıza ınsallah

teşekkür ederim canım ben smryna ya başladım ama hala tam karar verebilmiş değilim çok içime sinmemişti ondan sordum bilmiorum sen smrynada denedinmi ama verebileceğin tavsiyeler varsa çok sevinirim

orayı hiç bilmiyorum bana birkaç kişi irenbeyi tavsiye etmişti ama geçen seneki doktorum şifayla çalışıyordu orda denedim, bu sene doktor değiştirdim Fatih bey irenbeyle çalışıyor irenbe daha sıcak geldi bana bide ekip çok tatlı saolsunlar . Bence önemli olan doktoruna ısınmak benim sevmediiğimi başkası sevebilir.
Ama Rabbim yazdıysa neresi olursa olsun önemli diil. Umarım hepimiz meleklerimize eninde sonunda kavuşuruz.

Kızlar gecenin bu saatinde hala internetin başındayım bu sabah transferin 8.günü olacak. Meraktan ölmek üzereyim. Akşamları dua etmeden yatmıyorum Allah herkezin kucağını ikişer üçer doldurur da daha sonra bebeklerden nasıl büyüdüklerinden. geceleri uykusuzluklardan konuşuruz inşallah.

Aminnn
Çok teşekkür ederim kızlar ama bu gece nasıl uyuyacağımı bilemiyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

Benim belirtilere gelince kocaman olmuş kımıldamama bile izin vermeyen göğüsler, zaman zaman kasıklarımda tuhaf bir sızı, sadece iki dakkada gülerken ağlamaya başlayan muhtemelen tedavilerden de bozulmuş asab ve bu rüyadan uyanma korkusu. Bide herkes sabah diyor ama ben gece biraz bulantı çekiyorum ama onun için daha erken sanrıım, aldığım progesterondan (iğneler) olabilir yapıyormuş duyduğuma göre.

18 çile ip aldım battaniye örüyorum en güzel terapi bu dönemde ( 11 i bitti)
:hulya::hulya::hulya:

kız bende 10 yada 11. lifi yapıorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allahtan almışım o liflik ipleri :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

slm canım benimde ilk denemem bende irenbeyi araştırıp buldum.benim eşimin sperm sayısı 2 milyondu bizde bu ay tedaviye başladık.şaşırtıcı bir olayda eşimin sperm sayısının atması oldu şuan 8 milyon spermimiz var benim dr.umda dilek aslan bende bu hastaneden çok umutluyum hayırlısı olsun bakalım.senin durumun beni iyice ümüitlendirdi canım.sizde neden problem vardı.ilk denemen mi?:dance:

benim 23 şubat yani yarın cnm çok heyecanlıyım delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aferin bize kız ne becerikliyiz kayınvalidem dioki çocukların çeyizlerin doğana kadar bitirirsin dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:

benden senden bir gun sonra artık heyecan bastı cok fena...allah hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah

haklısın cnm doğru sölüosun olcaksa olacak ALLAH yazmadıysa dünyanın en ii doktoruda olsa olmaz..inşallah hepimiz kucaklarız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…