2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar iyi akşamlar benimde yarın yumurta toplama işlemim var inşallah herşey yolunda gider benim ikinci denemem ama yinede heyecanlıyım alahım inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.sonuç bekleyenlerede kolay gelsin inşallah pozitif haberlerimizi de yazmak nasip olur

cnm çok güsel haberler bunlar heycanın 9 ay katlanarak artsın sevinç getirsin işallaaahhhhhopuyorumnanaktan

aleynacımm çokk üzüldüm cnm benimm, biliorum canın yanıo ama atma içine, iyiymiş gibi de yapma içinden ne geliosa öyle davran ki bi an önce biitsin üzüntün ve yeniden umudun ve heycanınla devam et kaldığın yerden...hepimiz her an aynı şeyleri yaşabiliriz yaşıoruzda ama mutlaka kavuşucaz bebeklerimize biraz nazlanıolar sadece...

Üzülme diyecem ama insanın elinde değil benim de biraz evvel kanamam başladı doktoruma aradım. Ama ulaşamadım hastane test gününe kadar bekle dedi. İlaçlara devam bakalım umudum kalmadı.senağlama

cnm benim umutsuzluğa kapılıp mutsuz olma lütfen, sabret ve umudunla devam et burda ne kadar çok örnek var kanaması olup hamile kalan hemen kötüsü gelmesin aklına

arkadaşlarrr hepnize birşey danışmak istiorum kafam ço karıştı da yardımcı olursanız çok sevinirim..bugün histereskopim yapıldı herşey normal çok şükür ama fsh 7.5 çıktı benim hemşireden sezinlediğim bunun biraz yüksek ve sanki hoş bir durum olmadığı...kısa protok uygulanacakmış acaba kısa protokol uzuna göre daha büyük sorunları olanlara mı uygulanıor ve uzun protokole göre şans daha mı düşük? bilgilendirirsneiz çok mtlu olucam

şuan başlamadın dimi tedaviye daha sanırım yüksek değil ya tedavide değilsen

şuan başlamadın dimi tedaviye daha sanırım yüksek değil ya tedavide değilsen
daha başlamadım güzelim şu an doğum kont.hapı kullanıorum regl olur olmaz ilk iğne ile başlıcas sadece hemşire fsh nedeni ile kısa protokol yapıoruz dedi de o yüzden anlam veremedim şimdi bu kötü bişey mi acaba die bu yüzden sorma istedim

normal değer 6-24 arasıydı galiba kısa protokolle olsun canım değişen bişey yok takılma kısaya uzuna

arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum çok güzel bir duyguymuş anlatamam ve yedi haftalığın içindeymişiz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

hoşgeldin canım ben hastane bilmiyorum ama yinede bi hoşgeldin deyim dedim ben kayseride yaptırdım ama dün negatif sonucumu aldım inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…