sonuç negatif
sonuç negatif
insallah canim
nerede olacaksin tedavini?
sonuç negatif
sonuç negatif
6 yumurtamdan 1rini daha kaybetmişiz dün gece 5 tanesi embriyo olmuş yarın tansferim var baya heyecen yaptım bu kadar yol kat ettikten sonra bu çok başka bi heyecanmış Rabbim hepimizn dualarını kabul etsin inşallah benim gibi herkes çok sevindirsin inşallah
sonuç negatif
Üzülme diyecem ama insanın elinde değil benim de biraz evvel kanamam başladı doktoruma aradım. Ama ulaşamadım hastane test gününe kadar bekle dedi. İlaçlara devam bakalım umudum kalmadı.senağlama
ikisindede pek bişey değişmiyo canım takılma uzuna kısaya
daha başlamadım güzelim şu an doğum kont.hapı kullanıorum regl olur olmaz ilk iğne ile başlıcas sadece hemşire fsh nedeni ile kısa protokol yapıoruz dedi de o yüzden anlam veremedim şimdi bu kötü bişey mi acaba die bu yüzden sorma istedimşuan başlamadın dimi tedaviye daha sanırım yüksek değil ya tedavide değilsen
normal değer 6-24 arasıydı galiba kısa protokolle olsun canım değişen bişey yok takılma kısaya uzuna
Merhaba arkadaşlar
benim ismim şeyda
ben Iranliyim ve 5 yildir çocugum olmuyor ;-( bir kez laparaskopi ve bir kez zift ve bir kere de mikroinjeksion oldum ama olmadi
şimdi turkiyeye gelip ve orda tup bebek yaptirmak istiyorum
bir tanidigimiz erdem hastanesinde çalisiyor ve bana orayi tavsiye etti . sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim için parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum.
inşallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eğer turkcem çok iyi degilse çok üzgünüm:
arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum çok güzel bir duyguymuş anlatamam ve yedi haftalığın içindeymişiz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?