2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

benimde kısmetse ilk denemem olucak inşallah son olur. bende decapeptyl iğnelere başladım 5. iğnemi yapıcam akşama. benim transferim martın ortalarına gelir çok heyacanlıyım. sizlerden gelen güzel haberlerle bende seviniyorum. liste yapıyorsanız benide yazın.

kız walla ben sana yazdım.ama nickin öle oldugunu farketmedim.canım hemde kandil günümü yazmışım sana walla olcak o zaman inşallah canıncım,bende regl bekliyorum ignelere başlıcam aynı kulvarda gidiyoruz şimdilik hayırlısı bakalım.......:Saruboceq:

ayred83 hadi canım sabırsızlıkla bakliyom walla......sonuç pozitif olur inşallah... geliyo mu kız yoksa....

merhaba arkadaslar

dougu jum nasilsin ?? yumurtalarini aldilar mi? incidin mi???
insallah iyisin simdi canim benim

dun aldir biliyorsun canim dun cok agrim vardi ve hareket edemiyordum butun gun yattim ama allaha sükür bugun iyim kendime geldin.kusa bakma sidi yaziyorum dun o saatlerde uyuyordum

çooook sevindim cnm Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah :Saruboceq:

55duygu iyi olmaya çalışıyorum. bu tüp bebek olayı insanı geriyor rahat olmaya çalışıyorum olmuyor. sen nasılsın?

canım ne yaparsan yap ama gerilme. Bu yumurta kaliteni çok etkileyecek birşey, eminim biliyorsundur.

Ben kendimi rahatlatmak için bir yöntem buldum, hala da uyguluyorum, doktorum şimdiye kadarki en rahat hastası olduğumu söylüyor. Ben analitik düşünmeye çalışıyorum. Aynen şöyle:

1) bebek istiyorum:))
2) bebeğim kendiliğinden olmuyor(
3) bebeğim olması için yardım alırsam bebeğim olur:))
4) bebeğim olması için tedavi alıyorsam amacım uğrunda birşey yapıyorumdur, demek ki amacıma en yakın olduğum zaman tedavimin devam ettiği zaman:)))
5) bebeğim olması için çabalıyorum, öyleyse bebeğim olacak:)))))))

herkese tavsiye ederim. Böyle basamak basamak açınca insan daha kolay kendine kabul ettirebiliyor:))

haymatlos inşallah uygulayabilirim yardımın için teşekkürler. tüp bebek denemen oldumu hiç?

benin yumurtalarim toplandi malesef 5 tane dr iyi diyor ama bence az yine yumurtalarim cok cok iyimis dr memnun kalitesinde az önce haber verdiler 4 tanesi dollenmis ve iyimis bende senein gibi dusunuyorun yardimla beisim olucak inaniyorum az kaldi bebisime kavusmama

sen geldiginde ben gidiyorum ben geldigimde sen yoksun kybele birde kendini sitses yapma yapman kötu bilirsin tedaviye basladinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…