2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım benim valla kandil günü yazdın ayy ağzın bal yesin işallahhhhh hepimiz hamiş olcas inşallahhh...evet kuzucum aynı aşamadayız ikimizde izmirde yapıoruz hadi bakalım hepimize kolay gelsin konuşalım bol bol bakalım neler olcak:)

sorma bi buluşamadık. ya sevindim senin adına ne zaman olacak transfer? ben regli öncesi iğnelerime başladım 6. iğneyi yapıcam akşama. ilk kez tüp deniyorum. 2 kez özelde aşılama denedim olmadı. 2 kez semiha şakirde denedim 1. aşılama tuttu ama boş kese idi. düşükle sonuçlandı. şimdi ilk kez tüp bebek deniyorum. hakkımızda hayırlısı.

sali günu olucak tranfer regli öncesi ben igne olmadin bilmiyorum neden igne oluyorsun ins. busefer olur canim ikinci msj anlamadim

Çok çok teşekkür ederimm Allah isteyen herkese zamanında versin.ben çok dua ettim Kandil gecesi şükürler olsunn.....

duygucum inşallah tutunurlar sana. benimki sebepsiz kısırlık seninkinin nedeni varmı?

bence seninkiler tutunur çünkü sperm probleminiz var sadece. tüp bebek yapıldığına göre tutunurlar inşallah kendine yediğine içtiğine dikkat et. transferde ananas, kabak çekirdeği, fındık, ceviz rahime iyi geliyormuş. aklında bulunsun. bende transferimde uygulayacağım.

sagol tavsiyen icin yaparim bende bende problem yok devamli dr giderim evlendigimden beri her 6 ayda bir rahmimde iyi ve gencim daha 22 yasindayin dr sansin yuksek diyor ama allah bilir tabiki

amin ben seninde sansinin yüksek oldugunu dusunuyorum tup bebek daha iyi bir yöntem asilamadan ve bu arada sen sitres yaparsan nornal yoldan olmazmis sitres yapma

evet benim tek derdim stres aslında oluruna bi bırakabilsem belkide normal yoldan bile olur. özeldeki dr.um demişti resmen inatlaşıyor rahim diye. unutmam lazım ilişkiyi çocuk yapmak için yapmasam olacak ama beynimden silemiyorum.

bende ilk baslarda cok sitres yaptim elime birsey gecmedi ozaman bukadar dusuk degildi siperm sayisi esimde bende mecburiyetten yapiyorduk gunu diye oldumu olmadimi diye dusunmekten olmuyordu ama benim sitresim buna baslayincaya kadardi basladiktan sonra olucagina inaniyorun allahimin izniyle tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…