2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

benide alın listenize ilk iğnemi yaptım bu gün 3.denemem izmir şifa hastanesi inşallah tekrar hamişler listesinde olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benide alın listenize ilk iğnemi yaptım bu gün 3.denemem izmir şifa hastanesi inşallah tekrar hamişler listesinde olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH ŞİFASINI VERSİN CANIM BENDE İZMİRDE İRENBEDEYİM REGL OLMAYI BEKLİYORUM.İNŞALLAH BU KEZ SIMSIKI TUTUNURLAR. PROBLEM NEYDİ,YAŞ KAÇ BU ARAD....:Saruboceq:

sagol canim bende ögle umuyorum senim reglin ne zaman gelecek

3 yada 4 gün içinde bekliyorum bu arada eşim ve ben kan tahlillerimizi yaptırdık.herşey temiz herşey yolunda.bizimde sperm sayımız azdı 3 ay önce şimdi 2 hafta önce tahlil yaptırdık 8 milyon olmuş dr çok güzel herşey iyi olacak diyor ama bakalım.hayırlısıCADIARZU

dogru yoldasiniz bizimde ayni problemimiz en son 6 milyondu dunki kac bilmiyorum sali ögrenecegiz

dogru yoldasiniz bizimde ayni problemimiz en son 6 milyondu dunki kac bilmiyorum sali ögrenecegiz

evet canım senin yaşın kaç birde ilk denemen mi?hayırlısı olsun bakalım
aslında ben biraz umutluyum çünkü eşimin sperm hareketi %45 dr çok iyi mükemmel ödedi ama bilmiyorum ilkinde tutturmak istiyorum allahtan hayırlısı bakalım başka dicek söz yok.herşeyi olacagına bırakmak lazım demi ama....a.s

bende bekledigim email dun aldim ve bu geceden yasmin dogum kontrol happlarima basladim bakalim hayirlisi 1 ay sonra torkiyeye gidiyorum .
insallah hayirlisi neyse o olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…