2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar ben bırsey merak edıyorum bu sayfa kendını yenılemıyor mu? Her seferınde cıkıp tekrar gırmek mı gerek?

banada aynisini yapiyor sayfa yazdigini gormedin yazdiktan sonro godum.suan hamileydim dimi dun test yaptin dimi yanlis hatirlamiyorum kusura bakma

ayred83 kardeşim ben geçenlerde Bahçeci'nin Kuzey Irak'ta bir merkez açtığını ve ekibindeki aynı doktorları haftanın belirli günlerde oraya götürdüğünü okudum. Hatta bir hikayesi vardı, adamın birinin üç karısı varmış, sorun kendinde olduğu için üçünden de çocuğu olmamış. Adam üç karısını da getirmiş, üçü için de tüp bebek yaptırmak istemiş. Hatta Bahçeci "en gencine yapalım ne gerek var" demiş. Adam üçü de benim karım canım ciğerim, üçünün de çocuğu olsun isterim demiş. Şimdi üçünün de çocuğu varmış.

Eğer çevrende tüp bebek niyetinde olan varsa Bahçeci'nin kliniğini bulmalarını önerebilirsin.

evet canim dun test yaptım 12.gunumdu ve degerim 318 cıktı doktor aradi ve tebrik etti,hamilesin dedi.

bunu yeni ogrendim nerde oldugunu arastırayım cevremde boyle sorunu olanları yonlendiririm, cok sagol

insallah dualarimiz öyle yolu yariladik ama hala yolumuz var sonu güzel olsa bari tek istegin o aslinda

Hamile oldugunu ogrenmekle endiseler bitmiyor bundan sonra onlari ultrasonda gormek istiyorsun, kalp atislarini duymak istiyorsun ve en son olarak kucagina almayi istiyorsun. Allah herkese bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

cok mutluyum ama daha yeni oldugu icin hicbir belirti yok birsey hissetmiyorum o yuzden inanamiyorum, sanirim birkac hafta sonra belirtiler baslayınca onun icimde yasadıgına daha da emin olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…