2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bunge cim pardon ben seni dogo sandim siz erdem hastanesini biliyor musunuz canim ?? iyi mi orasi ?

evet istanbulda ama ben kendim iranliyim ve tup bebek icin turkiyeye gitmek istiyorum

ben bir sefer IUI ve bir kere zift yaptirdim ve bir defa Mikroinjection yaptim ama olmadi:umursamaz:

evet istanbulda ama ben kendim iranliyim ve tup bebek icin turkiyeye gitmek istiyorum

ben bir sefer IUI ve bir kere zift yaptirdim ve bir defa Mikroinjection yaptim ama olmadi:umursamaz:

Türkiyeye gitmekle en iyisini yapiyosun.Türkiyede basari orani cok yüksek.Insallah allahim bu defa yüzünü güldürsün.Benim 3. denmem olacak ve ben buradan memnun degilm.Tekrar negatif sonuc alirsam yaz tatilinde bizde türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz

insallah positive olur ve bebisinle turkiyeye gelirsin canim:ecrin_bebek:boshayallersmile

size cok tesekor ederim ve insallah allah da gonlune gore verir insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…