2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

erken diyedir daha kucuk bebis.peki simdi dr lar nekadarlik diyorlar yani 2haftami diyor yoksa 1 aylikmi oluyor ikiside ayni ama

ARKADAŞLAR........benim tüp bebek stresi yüzünden 2 aydır reglimin günleri şaştı.ve şimdi fartural regl getirici kullanıyorum.acaba aranızda böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmı?yardımcı olun lütfen...TEŞEKKÜR EDERıM

neden o ilaclari kullaniyorsun umut

walla canım folbiol ilacını yumurtaların gelişimi için veriyorlar.bebe aspirininida kan pıhtılaşmasını engellemek için veriyorlar.bildigim kadarıyla daha önce ben bu ilaçları kullandım ve igneye gerek kalmadan yumurtalat sagda 12mm solda 14mm oluşmuştu...düşünki birde ignelerle ne kadar olacak....inşallah

Son düzenleme:
cok iyi yumurtalarin sana az dozda igne verirler canim sansini artiriyor yumurtalarinin iyi olmasi.bana dr femibion ilaci verdi vitamin 12 hafta icicem birde hormonumun biri yüksek onu duzenlemek icin aliyorum

Son düzenleme:
mrblar duygucum durumun nasıl belli oldumu transfer günün kaç yumrutan oldu kaçı döllendi

Merhaba arkadaslar, nasılsınız? Bugun benım 14.gunum ve degerım 696.26 cıktı sızce nasıl? 12.gun 318 cıkmıstı.

pazar gunu testı tekrar yaptır, pazartesi goruselım dedı. Yarını beklıycem ıns. ıyı seyler soyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…