Merhaba arkadaslar.Duygu insallah sonucun pozitif olur canim.Kendini nasil hissediyosun belirti felan varmi.Silam sen nasilsin canim.Umarim hic bir sorun yasanmadan transferin olur ve hersey yolunda gider
Merhaba arkadaslar.Duygu insallah sonucun pozitif olur canim.Kendini nasil hissediyosun belirti felan varmi.Silam sen nasilsin canim.Umarim hic bir sorun yasanmadan transferin olur ve hersey yolunda gider
amin
2 tane konuldu kalite emriyo dr cok kaliteli diye 3 taneden korktu cogul gebelik olur diye cogul riskli olurmus ama ben evlendigimden beridir hep ikiz istiyordum tabi o zaman normal yollardan olucak umuyorduk
cok anlayislisin bana kendimi kötu hissettirmiyorsun cok sagol canim
burda senimle birlikte hamileyiz diye baricayiz merak etme kendiminki kadar senimkide beni gercekten mutlu edicek hepimizinki gibi aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
amin canim benim icin dua edermisin bazan agrim var ama ilaclarmi yapiyor bilmiyorum goguslerinde buyudu yine bilmiyorum sadece dua edmeye calisiyorum tutunsunlar diye
canim allah yardimcin olsun guzel haberler alirsin yarin doktordan her bisey yolunda yitsin
yaza gelki inanirsin o zaman olur ilk once inanmak geliyor bence icini ferah tut
iyi geceler sana
yarin bize haber vermeyi unutma
Ben hepimiz icin dua ediyorum canim.Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.Benimde transfer sonrasi kasiklarimda cok agri olyordu.Hamile kalanlarda bunlari hissettiklerini söylüyorlar.Insallah seninde hamilelik belirtisidir canim.Insallah bebeklerin simsiki tutunurlar
Tamam canim insallah yarin son durum nedir yazarim ..
Hadi iyi gecelerr .. Misil misil uykularr .. Tatli rüyalar .. a.s.
Allaha sükür canim iyiyim .. Sen nasilsin ?
Cok sagol .. Insallah o güzel dualariniz hürmetine bu kez bebegim bana gelirr ..
Neler yapiyorsun ? Hangi asamadasin ?
Sana da Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat yollasin diliyorum ..
Amin canim insallahh ... ALLAHIn izniyle basaracagizz bu kezz ...
Acayip gaza geldim bak benn ...
Keske transferim olduktan sonra da sizlerle sohbet etme imkanim olsa ..
Siz de bana kendimi cok iyi hissettiriyorsunuzz ..
Dertlesmek cok rahatlatiyorr ..
Yarin görüsmek umuduyla ..Simdilik hoscakalin .. Allaha emanet olun ..
Öpüyorum ikinizi dee.. Şeniz
sanada guzelim
herkese gÜnaydınalr
kybele nasilsin
canim sonumda guzel habarler almisin sevindim senim adina deyerin yuksek bence benimkini bilmiyorum canim dr bana boyle seyleri soylemedi
guzelim aslinda okadar ihtiyacim varki morele anlatamam oldumu yoksa olmadimi diye kafayi yemek uzereyim
guzelim insallah hissettigin dogrudur ne olur dogrudur canim
senimde bebisin tutunur sanada birlikte hamilelik yasariz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?