2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba arkadaslar.Duygu insallah sonucun pozitif olur canim.Kendini nasil hissediyosun belirti felan varmi.Silam sen nasilsin canim.Umarim hic bir sorun yasanmadan transferin olur ve hersey yolunda gider

amin canim benim icin dua edermisin bazan agrim var ama ilaclarmi yapiyor bilmiyorum goguslerinde buyudu yine bilmiyorum sadece dua edmeye calisiyorum tutunsunlar diye

Merhaba arkadaslar.Duygu insallah sonucun pozitif olur canim.Kendini nasil hissediyosun belirti felan varmi.Silam sen nasilsin canim.Umarim hic bir sorun yasanmadan transferin olur ve hersey yolunda gider

Allaha sükür canim iyiyim .. Sen nasilsin ?

Cok sagol .. Insallah o güzel dualariniz hürmetine bu kez bebegim bana gelirr ..

Neler yapiyorsun ? Hangi asamadasin ?

Sana da Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat yollasin diliyorum ..

Amin canim insallahh ... ALLAHIn izniyle basaracagizz bu kezz ...

Acayip gaza geldim bak benn ...

Keske transferim olduktan sonra da sizlerle sohbet etme imkanim olsa ..

Siz de bana kendimi cok iyi hissettiriyorsunuzz ..

Dertlesmek cok rahatlatiyorr ..

Yarin görüsmek umuduyla ..Simdilik hoscakalin .. Allaha emanet olun ..

Öpüyorum ikinizi dee.. Şeniz

canim allah yardimcin olsun guzel haberler alirsin yarin doktordan her bisey yolunda yitsin
gaza gelki inanirsin o zaman olur ilk once inanmak geliyor bence icini ferah tut
iyi geceler sana
yarin bize haber vermeyi unutma

Son düzenleme:
amin canim benim icin dua edermisin bazan agrim var ama ilaclarmi yapiyor bilmiyorum goguslerinde buyudu yine bilmiyorum sadece dua edmeye calisiyorum tutunsunlar diye

Ben hepimiz icin dua ediyorum canim.Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.Benimde transfer sonrasi kasiklarimda cok agri olyordu.Hamile kalanlarda bunlari hissettiklerini söylüyorlar.Insallah seninde hamilelik belirtisidir canim.Insallah bebeklerin simsiki tutunurlar

canim allah yardimcin olsun guzel haberler alirsin yarin doktordan her bisey yolunda yitsin
yaza gelki inanirsin o zaman olur ilk once inanmak geliyor bence icini ferah tut
iyi geceler sana
yarin bize haber vermeyi unutma

Tamam canim insallah yarin son durum nedir yazarim ..

Hadi iyi gecelerr .. Misil misil uykularr .. Tatli rüyalar .. a.s.

allah razi olsun senden
bende oyle umuyorum bebeklerim beni birakmadilar diye her gun onlarla konusuyorum beni sakin birakmayin diye birde benim rekli gunum dundu bu iyemi isaret acaba nedersin

Dualarin icin cok sagol canim.Iyi olmana sevindim.Benim bugün adetimin 3. günü ve flaster yapistirmaya devam ediyorum.Bugün aradik termin icin ama kimsa yoktu.Yarin tekrar arayacgiz.Biliyosun 13-16 gün arasi ultrason ve hormon kontrolü oluyor.Senin yazdiklarindan sonra doktoru aradik ve testlerin yapilmasini istedik.Doktor bizim genetik analizi testini yapmis ve bir problem olmadigini söyledi.Yapmis ama bizim haberimiz yok.Kan pihtilasmasi icinde cok seyrek rastlaniyor dedi.Bu denemeden sonrada eger negatif olursa sigorta kan pihtilasmasi testini yapma hakki taniyormus.Umarim hersey yolunda giderde türkiyeye gidip deneme gerekmez.görüsmek üzere canim kendine iyi bak

iğneleri 3 daha kullanıcam galiba. bugün dr. a gittim yumoşlar güzel dedi. E2 Sonucun kaç çıktı? benim 418 di. bugün yine bugün kan verdim E2 için. pazertesi yumoşlarımı toplıcak galiba. perşembe transfer olur büyük ihtimal.
cnm sana ümit vermek istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor.
söylemeden edemicem ya benim içime sanki seninkiler tuttu gibi geliyor çok istiyorum belki ondandır. ama çok yoğun hissediyorum.

canim sonumda guzel habarler almisin sevindim senim adina deyerin yuksek bence benimkini bilmiyorum canim dr bana boyle seyleri soylemedi
guzelim aslinda okadar ihtiyacim varki morele anlatamam oldumu yoksa olmadimi diye kafayi yemek uzereyim
guzelim insallah hissettigin dogrudur ne olur dogrudur canim
senimde bebisin tutunur sanada birlikte hamilelik yasariz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…