2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

baanadda edtrofem vermişlerdi. tüp bebek de östrojen eksikliginde veriyorlar benim endometrum ince die vermişlerdi kalınlasması için

arkadaşlar meraba ben temmuzda inşaallah tüp bebek yaptırcam heyet raporu için ne gerekiyo yazabilirmisiniz ben 24 yaşındayım 7yıllık evliyim 1 lez aşılama yaptırdım ama tutmadı cevabınızı bekliyorum hoşcakalın

yetercim hamileyim diye e mail göndermiyo değilim gönderdiğin adreslere gönderiyorum hala.

canım biz hala mail atyıyoruz
bende 20 si gibi tedaviye başlayacağım ama yinede gönderyorum bize kavuşmak değişilklik olsa bile ama arkadan gelen arkadaşlarımıda düşünmek zorundayım

T.C. Vatandaşı olmak,
Resmi nikahlı olmak,
Çiftin; nüfusuna kayıtlı bir çocuğu bulunmaması,
Bayan yaşı 23 ten küçük olmamalı, 39dan büyük olmamalı,
Son üç (3) yıl içinde, diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olmak
Dolayısıyla en az üç (3) yıllık evli olmak,
Toplam 900 iş günü(5 yıl) sosyal güvence prim gününe sahip olmak

Adetin 2. Günü yapılacak hormon tahlilleri,
Adetin 2. Günü yapılacak bazal ultrason değerlendirmesi,
Erkeğe ait toplam üç (3) adet spermiogam değerlendirmesi (en az bir tanesi raporun çıkarılacağı kurumdan olmalı ve spermiogram değerlendirmelerinin arasında en az 15’er gün zaman geçmiş olmalı)
Adetin 6-10 günleri arasında rahim filmi (HSG) çekilmeli, (son 6 ay içinde çekilmiş HSG varsa yeterli olabilecektir.)

canım tüp bebek raporu için gerekenler bunlar.ama 2 kez aşılama şartı da var diye biliyorum.kolay gelsin...

kızlar yaa tedavide adet kanaması devam eden varmı leke tarzındada olsa benim 9. gunum hala devam ediyor çokk endişeleniyorum

kızlar yaa tedavide adet kanaması devam eden varmı leke tarzındada olsa benim 9. gunum hala devam ediyor çokk endişeleniyorum

cnm bişey olucağını sanmıyorum kullandığın ilaçlar yapabilir. her insanaın bünyesi farklı senin vücudun tepki verebilir. ama sen yine de dr. la bi görüş derim. en azından için rahat eder. vücudunun tepkide geçebilir. biliyorsunki sters yaptığımızda sadece beynimiz etkilenmiyor bütün vücudumuz kendini kasıyor. dr.unu ara ve rahatla bence.

9 gibiydi ama saat 3 ogrenecegiz canim hala cok var stresle bekliyorum
senim yumurtalarin toplandimi

CANIM GÜZEL HABERLERLE DÖN
İİNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saat 3 demi öğreniceksin? 6 saat sonra yani. burda 1,5 saat sonra veriyorlar. evet cnm dün yumoşlarım toplandı? ya bişiy sorcam sana yumurtalarınla ilgili bilgiyi ne zaman verdiler yani kaliteli veya değil.

saat 3 demi öğreniceksin? 6 saat sonra yani. Burda 1,5 saat sonra veriyorlar. Evet cnm dün yumoşlarım toplandı? Ya bişiy sorcam sana yumurtalarınla ilgili bilgiyi ne zaman verdiler yani kaliteli veya değil.

canım gözün aydın olsun
yumoşlkarım kalite emb,iryolar olsun ve sana sımsıı tunusunlar
hayat boyu kuzum
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…