kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ve adetimin 8. gunu ve hala kanamam azda olsa devam ediyo bugun doktoyuma söledim lekelenme tarzında olup olmadığını sordu bende normal kanama şeklinde olduğunu söleyince bana estrofem adlı ilaç verdi gunde 2 seferaslında sorun olsa ultrasyonda görürdü değilmi hatta ulturasyondan sonra herşey çok normal görünüyor dedi ben sonradan doktorun yanına gittim söledim kanamamın bitmediğini oda bu ilacı verdi benim gibi olan varmı çok kaygılandı ben yaa
yetercim hamileyim diye e mail göndermiyo değilim gönderdiğin adreslere gönderiyorum hala.
baanadda edtrofem vermişlerdi. tüp bebek de östrojen eksikliginde veriyorlar benim endometrum ince die vermişlerdi kalınlasması için
arkadaşlar meraba ben temmuzda inşaallah tüp bebek yaptırcam heyet raporu için ne gerekiyo yazabilirmisiniz ben 24 yaşındayım 7yıllık evliyim 1 lez aşılama yaptırdım ama tutmadı cevabınızı bekliyorum hoşcakalın
kızlar yaa tedavide adet kanaması devam eden varmı leke tarzındada olsa benim 9. gunum hala devam ediyor çokk endişeleniyorum
kızlar yaa tedavide adet kanaması devam eden varmı leke tarzındada olsa benim 9. gunum hala devam ediyor çokk endişeleniyorum
9 gibiydi ama saat 3 ogrenecegiz canim hala cok var stresle bekliyorum
senim yumurtalarin toplandimi
saat 3 demi öğreniceksin? 6 saat sonra yani. Burda 1,5 saat sonra veriyorlar. Evet cnm dün yumoşlarım toplandı? Ya bişiy sorcam sana yumurtalarınla ilgili bilgiyi ne zaman verdiler yani kaliteli veya değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?