2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım kasıklarda ağrı bide son iki gündür bulantı vardı.öle fazla bişi yok anlıcan.bünyeden bünyeye değişiyor canım

kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var.aşılama yapılacak bu ay.heyet raporu çıkartldı.gonal f450,pregnyl500.extraten,proluton deport yazıldı.ilaçlarımı aldım.şimdi dr 3.ü gün klomon kullan(3 gün) hamilelik oluşuncaya kadar da estraten kullanılacakmış.şimdi adetin 2 . günü 9.gün muay.gel dedi.eee bu iğneler nezaman olucak.bana keni gidişatınızı anlatırmısınız.kafam çok karışık

canim ben tup yaptim ama gonal f kullandim benim bildigim adetin 2 gunu kullaniliyor obur ilaclara birsey soyleyemem sen yinede dr sor derim

çok saçma hem klomen hem iğneler adetin 3. günü iğnelere başlaman lazım
doktorunla bir daha konuş karışıklık olmasın sonra ..

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ve adetimin 8. gunu ve hala kanamam azda olsa devam ediyo bugun doktoyuma söledim lekelenme tarzında olup olmadığını sordu bende normal kanama şeklinde olduğunu söleyince bana estrofem adlı ilaç verdi gunde 2 seferaslında sorun olsa ultrasyonda görürdü değilmi hatta ulturasyondan sonra herşey çok normal görünüyor dedi ben sonradan doktorun yanına gittim söledim kanamamın bitmediğini oda bu ilacı verdi benim gibi olan varmı çok kaygılandı ben yaa

merhaba kızlar ben bu hafta hsg çekindim ve tüp tıkalı çıktı bir tüpümde dış gebelikten sonra alınmıştı. tüp bebek için nereyi tavsiye edersiniz tabi istanbulda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…