2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

insallaah yeter bebeklerim bana guzel haber verecekler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

duygucum canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dört gözle bekliyoruz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebem
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:Saruboceq:
canım gözün aydın olsun
yumoşlkarım kalite emb,iryolar olsun ve sana sımsıı tunusunlar
hayat boyu kuzum
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnn. güzel dileklerin için sağol. Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldursun. :Saruboceq:
ya daha hiç bilgim yok nasıl ne durumdalar. iyimi kötümü. perşembe 13.00 transferim olcak ama hiç bilgim yok durumları hakkında.

attıgım emaillerden birisine cevap yazmıslar bugün....

bebek ölümlerindeki artış oranına etki etmesi açısından ve bu olunmsuz etkiye karşı önlem alınmasına gerek duyulması açısından Bakanlığımız tarafından bu şekilde bir uygulamaya gidilmiştir. Bildiğiniz gibi eski uygulamalarda çoğul gebelikler olmakta ve bu bebeklerin ileriye yönelik de bakımının küvöz koşullarında sağlanmasına gerek duyulması açısından bazı önlemlerin alınması gerekli görülmüştür. Ancak ilk işlemin negatif olması sonrasında 2. hakkınızda çift embriyo yapılması uygun görülerek gebelik şansını artırmak hedeflenmiştir. Ancak bu yöndeki talebiniz değerlendirilmek üzere Bakanlığımızın ilgili birimlerine iletilmiştir.

canımm seni arayıp bilgi vermelei gerekiyordu
ama inşşşşşşşşşşş
bölünmüşlerdir
inşş kalitelidirlar
veeeeeeeeeee
sen perşebe gün gittiğnde
anne bizi burada bırakma derler sana
sende alırve dönersin kuzunu
canım
iinşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ben anlamaıyorum burada 2. Denemede 2 embiryo diyor başka bir yerde 3 denemede 2 embiryo diyor başka bir yerde 3 denemeden sonra 2 embiryo diyor bu ne yyaaaaaaaaaaa ne dedkleirini kendilerid bilmiyor sanırım
ayrıca hep yetkli kişilere ilettik deniyorm ama kimseden ses çıkmıyorr nasıl iş bu yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar aynen dediğiniz gibi ne dediklerini kendileri de bilmiyor. Ben AKıM'e mail atmıştım, Turtem'e gelen mailin harfi harfine aynısı gelmişti. Ben de umutlandım acaba yönetmeliği yanlış mı yorumluyorum diye, sağlık bakanlığına başvurdum, sağlık bakanlığı oradan oraya attıktan sonra ırfan Şencan'ın adamlarından biriyle konuştum, yanlış gelmiş size cevap, 2. denemede 1 tane dedi.

Dondurulmuş embriyolar ile ilgili de tek bir madde yok. Doktorlar bu onuda şarşırmış durumdalar. Benim iki iki dondurulan embriyolarım yarın işlem için mecburen ikili olarak çözdürüle. ikisi birden çözülünce biri çöp olacak şimdi...

slm kilzar bende 2010 da ilk tup bebek yapacak olan sansiz kadinlardan biriyim
ben daha once hic tup bebek yapmadinm bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var beni de araniza alirsaniz sevinirim

ya cnm benim ben süleymaniye tüp bebekte yeni adıyla semiha şakir doğum evinde yaptırıyorum sende bilirsinki devlette arayıp şu kadar embriyo oluştu demezler. ben arayorum ama dr.uma ulaşamıyorum 2 den sonra gelicekmiş. hayırlısı bakalım.:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim şimdi gördüm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım böyle güzel haberleri alınca daha da ümitleniyorum ne güzel yaa delikafadulden

öncelikle tupus sonra duygu arkadaşım hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. transfer sonrası özel bir şeyler yaptınızmı kaç gün dinlendiniz hiç evde gezindinizmi merak ettim cevaplarsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…