2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cnm sen sonucunu ne zman alacaksın ... inşallah seninki tutmustur cnm benimki tutmadı ... 5 gün transferinin daha cok tutunma sansı oluyor seninkide kaliteliymiş cok güzel inşallah tutar cnm. benimd 5 gün transferi oldu ama benimki yumurtalar kalitesizdi.cnm buyüzden tutmadı.

uzme canini demekki allahim zamanini simdi yazmamis ama sende birgun anne olacaksin 16 tisinda ogrenecegim bakalim kalitelilerdi rahim problemide yasamadim insallah tutundular annelerine bebislerim
sen yenide baslamayi dusunuyormusun

merhaba arkadaşlar ilk denememiz olcak ve yarın ilk görüşmeye gidiyoruz eşimle çok heyecanlıyım neler olcak çok merak ediyorum .ama bu 3 yıl şartı olduğu için raporumuz önümüzdeki ay çıkacak .hayırlısı bakalım.

merhabalar,

ilk defa yaziyorum bu topige. kisaca tanitmak istiyorum kendimi size. 31 yasindayim , nette 3 senedir bebgimiz olmuyor. basarisiz bir asilamam var maalesef. Doktor yumurta rezervimin iyi olmadigini soyledigi icin tup bebege karar verdik. ben maddi manevi kendimi hazirlayana kadar yeni yasa cikti;((( Persembe ya da cuma adetimi bekliyorum. insallah haftasonu start vericez. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Cok bekledik, cok ozveride bulunduk hepimiz. insallah saglikla bebislerimize kucaklarimiza almak nasip olur. Yolun cok basindayim, baslayinca sizlere danisacagim bissuru sey olacagindan eminim.
guzel bir hafta diliyorum.

canım aramıza hoş geldin çıktıın yolu kolaylıkla aşmayı başarmayı nasip etsin rabbim sna
ilk tedavinde bebişinikucağına almayı nasip etsin

evet zor ve yorucu bir sürece başlıyorsun inşşş rabbim yardımcın olur
yeni yasa çıktı evet iyi olmadı hatta kötü oldu ama verecek olan rabbim tek embiryoylda veriri
yeterki rabim ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…