canım benim karnımda şişlik oldu hafif öle .yarın görüşürüz inşallahh
canım trasfer gününden itibaren hamile sayılıyosun.yani tranferin 1.günü hamileliğin ilk günü olarak hesaplanıyoo
internette hamilelik hesaplama yaptim 4 hafta 5 gunluk hamileyim allahima sukur
:CüvCüv:aminnnnnnnnnnnnn
kızlar işte sonuç türkiyedede böyle olacaktı bizde duygu gibi tupus gibi olacakmıyız....benim ilk denemem olacaktı ama kursayımda kaldı ne olacak bu saglık bakanlıgı ile halimiz acaba bu yasa degişir mi?nedersiniz ben ertelesem mi acaba tüp bebegi?
tupus seni de tebrik ederim.allah sağlık versin
böyle düşünme kendini ümitslige kaptırma lütfen , herseye olumlu düşün.doktorlarının söylemesine göre hersey olumluymus bence olumlu düşün sen kendini ikiz bebege hep adepte ettigin için yıkıldın cnm hayırlısı buymus.kendini olumsuz yönlendirme
Amin cnm Allah yardımcın olsun , hepimizin yardımcısı olsun umutsuz olma sakın.stres yapma stres en büyük düşman bize benim tutmamasının sebebinin yarısından cogu strestenn kaynaklanıyor eşim beni cok üzmüştü.transfere gitmeden 1 gün önce bile beni aglattı cok laf söledi.sabah pişman oldu ama ne fayda edeer. normalde progestron normalde 0 olunması gerekirken öyleydi tarnsfer günü alınan kan sonuçlarına şimdi baktık bir gün içinde stres üzüntü sebebiyle 37 olmus.artık düşün stres cok kötü
beci slm canım izmirde nerede başladın tedavine hayırlısı olur inşallah canım.birde ben seni daha yeni gördüm problem neydi birde yaş kaç....yerimseniben
merhaba canım.yaşım 30.ben tüp değil aşılama yaptırıyorum.aslında işlemlerimiz aynı sayılır.tek fark transferi.eşimde sorun var 2 kere ilaç kullanmadan klomen-pregnly ile aşılama yapıldı fakat sonuç negatif 2 yıldır eşimin sonuçlarında değişiklik yok.şimdi heyete girdik.3 kez gonalF kullanarak aşılama yapılması gerekiyomuş.tüpe geçmek için.diğerlerine gerek kalmaz inşallah.bu ilaçlarla ilk denememiz.olumsuz konuşmak istemiyorum ama.belki arada kendi imkanlarımızla tüp yaptırırız.smyrna art düşünüyoruz.dr orayı önerdi.tanıdık da varmış.sen nerede yaptırıyosun.senin durum nedir
bende 27 yaşındayım eşimde sperm sayısı düşüktü hareketide azdı ama 3 ay sonra canlı8 milyon oluken hızlı hareketli%45 oldu benimde ilk denemem olacak inşallah ben irenbeye başladım ama regl olmadım yumurta kisti çıktı yani bu ayda kaldı tüp bebek şuan ilaç alıyorum 38mm kist var sag overde bakalım hayırlısı olur inşallah.bende smrynaya gittim ama pek sıcaklık göremedim....
hayırlısı olsun.fiyatlat ne civarda.bizim gözümüzü korkuttular 7000-9000 gibi
internette hamilelik hesaplama yaptim 4 hafta 5 gunluk hamileyim allahima sukur
:cüvcüv:aminnnnnnnnnnnnn
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
sağol canım.arkadaşlar irenbede aşılama yaptırdılar ilk denemede tuttu.kısmet.dediğin gibi karşılaştırma yapmak istiyorum bende gidir görüşebilirim.ama inşallah bu aşılamam tutcak ve gerek kalmıycak.sen aşılama yaptırdınmı
merhaba canım.yaşım 30.ben tüp değil aşılama yaptırıyorum.aslında işlemlerimiz aynı sayılır.tek fark transferi.eşimde sorun var 2 kere ilaç kullanmadan klomen-pregnly ile aşılama yapıldı fakat sonuç negatif 2 yıldır eşimin sonuçlarında değişiklik yok.şimdi heyete girdik.3 kez gonalF kullanarak aşılama yapılması gerekiyomuş.tüpe geçmek için.diğerlerine gerek kalmaz inşallah.bu ilaçlarla ilk denememiz.olumsuz konuşmak istemiyorum ama.belki arada kendi imkanlarımızla tüp yaptırırız.smyrna art düşünüyoruz.dr orayı önerdi.tanıdık da varmış.sen nerede yaptırıyosun.senin durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?