2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım trasfer gününden itibaren hamile sayılıyosun.yani tranferin 1.günü hamileliğin ilk günü olarak hesaplanıyoo

Ben de transferden 14 gün geriye gidiliyor diye biliyorum. Normal gebeliklerde hamileliğin başlangıcı son adet tarihidir, yine normal gebeliklerde döllenme adet tarihinden 14-15 gün sonra olur zaten. Eğer transferden geriye doğru gitmezseniz hamilelik süresi olan 280 gün = 40 haftayı tamamlayamazsınız.

internette hamilelik hesaplama yaptim 4 hafta 5 gunluk hamileyim allahima sukur

:CüvCüv:aminnnnnnnnnnnnn

gözün aydın arkadasım Allah kucagına almayıda nasip etsin. biliyordum tutunacagını cok sevindim.fazlada nete girip radyosana maruuz bırakma bebişi tüp bebek yapan bir yakınım demişti bana..

böyle düşünme kendini ümitslige kaptırma lütfen , herseye olumlu düşün.doktorlarının söylemesine göre hersey olumluymus bence olumlu düşün sen kendini ikiz bebege hep adepte ettigin için yıkıldın cnm hayırlısı buymus.kendini olumsuz yönlendirme

Son düzenleme:

walla turtemcim aslında ertelemek istiyorum ama bilmiyorum ilk önce bu yasa çıktı sonra yumurta kistim çıktı çaresizim yani ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun....

arkadaşlar ben listeyi yeni gördüm daha beni de ekler misiniz.22 martta lucrine başlıyorum bende...

Son düzenleme:
Amin cnm Allah yardımcın olsun , hepimizin yardımcısı olsun umutsuz olma sakın.stres yapma stres en büyük düşman bize benim tutmamasının sebebinin yarısından cogu strestenn kaynaklanıyor eşim beni cok üzmüştü.transfere gitmeden 1 gün önce bile beni aglattı cok laf söledi.sabah pişman oldu ama ne fayda edeer. normalde progestron normalde 0 olunması gerekirken öyleydi tarnsfer günü alınan kan sonuçlarına şimdi baktık bir gün içinde stres üzüntü sebebiyle 37 olmus.artık düşün stres cok kötü

evet canım hastaneye gidince pozitif oluyorum aslında şimdi gerçekten takmıyorum tüp bebegi düşünmüyorum aslında ama şimdide yumurta kisti kafama takılıyor.1 emriyo şansıda olsa umutluyum canım artık gerisi allaha kalmış yardımcımız olsun bakalım ne diyelim...

beci slm canım izmirde nerede başladın tedavine hayırlısı olur inşallah canım.birde ben seni daha yeni gördüm problem neydi birde yaş kaç....yerimseniben

merhaba canım.yaşım 30.ben tüp değil aşılama yaptırıyorum.aslında işlemlerimiz aynı sayılır.tek fark transferi.eşimde sorun var 2 kere ilaç kullanmadan klomen-pregnly ile aşılama yapıldı fakat sonuç negatif 2 yıldır eşimin sonuçlarında değişiklik yok.şimdi heyete girdik.3 kez gonalF kullanarak aşılama yapılması gerekiyomuş.tüpe geçmek için.diğerlerine gerek kalmaz inşallah.bu ilaçlarla ilk denememiz.olumsuz konuşmak istemiyorum ama.belki arada kendi imkanlarımızla tüp yaptırırız.smyrna art düşünüyoruz.dr orayı önerdi.tanıdık da varmış.sen nerede yaptırıyosun.senin durum nedir

bende 27 yaşındayım eşimde sperm sayısı düşüktü hareketide azdı ama 3 ay sonra canlı8 milyon oluken hızlı hareketli%45 oldu benimde ilk denemem olacak inşallah ben irenbeye başladım ama regl olmadım yumurta kisti çıktı yani bu ayda kaldı tüp bebek şuan ilaç alıyorum 38mm kist var sag overde bakalım hayırlısı olur inşallah.bende smrynaya gittim ama pek sıcaklık göremedim....

hayırlısı olsun.fiyatlat ne civarda.bizim gözümüzü korkuttular 7000-9000 gibi

hayırlısı olsun.fiyatlat ne civarda.bizim gözümüzü korkuttular 7000-9000 gibi

ben burada emriyo dondurma işlemi ile beraber 5500 verecegim.çünkü kesin sordum dr a ben daha sonra fazla çıkarsa tedavim yarıda kalır dedim.bana kesin fiyat verin dedim 5500_6000 ben gözden çıkardım.emriyo dondurdum çünkü ilk denemem tutmazsa ikinci 1500 tutacak dondurmada olmanın dez avantajıda bu canım.benim ark.smrynaya gitti 5500 milyarla mam 7000 milyarla oradan çıktı ilki tutmadı ikinci tuttu hayırlısı canım....irenbe ilede görüş bence derim....dr dilek aslan birde aral bey var o da mükemmelmiş....

sağol canım.arkadaşlar irenbede aşılama yaptırdılar ilk denemede tuttu.kısmet.dediğin gibi karşılaştırma yapmak istiyorum bende gidir görüşebilirim.ama inşallah bu aşılamam tutcak ve gerek kalmıycak.sen aşılama yaptırdınmı

internette hamilelik hesaplama yaptim 4 hafta 5 gunluk hamileyim allahima sukur

:cüvcüv:aminnnnnnnnnnnnn

gözün aydın canım
bahtı açık olsun
iinşşşşşşşşşşşşş
sağlıcakla gelsin

hayır canım ilk sperm sayımız yeterli olmadıgından olmadı.sizin ne kadar sper var.eşim artık tüp için hazırlandık vazgeçmeyelim diyor.bizde 3 ay eşim klomen ve vitaminlerin hepsini kullandı ama olmadı artma.bizim bal yemekten dolayı 8 mil.canlı oldu acaba bu sayı ile olurmu ne dersin...

slm beci bizdeheyet raporu alıp tüp bebeğe başvurcazdaheyet raporunda aşılamaiaç adı belirtmek doğrumu acaba bende klomen kullandım gonolf mi yazması gerekiyormuş

bende smynada tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ama ilaçlar hariç 3200 verdik ilaçlarda raporsuzdu 2800 ilaç kullandım 1000 tl lik ilacı smyrna numune paketinde parasız verdi durumu anlatın çok yardımcı oluyorlar hatta ilk önce 500 tl lik verdiler sonra doız yetmedi hemşireye anlattım durumu çok para gitti diye kimseye söylemeden gitti 500 tl lik ilaç getirdi.. ben memnundum ama kısmet olmadı..
irenbe de ilgisizlik gördüm ön görüşme de 5 dk görüşüldü o da bir çağırıyor doktor gidiyor geliyor doğru düzgün dinlemedi bile sen içine ne siniyorsa onu yap herkes her yerden memnun olacak diye birşey yok..
smyrnada aldığın ilçaları karta 6 ya böldürüyor eczacıya ve ilaçlar normal eczane fiyatından 50 lira aşağıda her 300 lük puregonda 50 lira kardasın..
iyi araştır ama raporlu olursa ne kadarlık ilaç gider bilmiyorum..
banada klomenle 2 aşılama yapıldı raporda kabul etmediler şimdi iğneyle 2 aşılama yapılacak ondan sonra tüp bebek raporu çıkıyor..
3 aşılama değil bildiğim kadarıyla 2 aşılama yetiyor tüpe geçmek için ama her hastane farklı uygulama yapıyorsa bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…