bende smynada tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ama ilaçlar hariç 3200 verdik ilaçlarda raporsuzdu 2800 ilaç kullandım 1000 tl lik ilacı smyrna numune paketinde parasız verdi durumu anlatın çok yardımcı oluyorlar hatta ilk önce 500 tl lik verdiler sonra doız yetmedi hemşireye anlattım durumu çok para gitti diye kimseye söylemeden gitti 500 tl lik ilaç getirdi.. ben memnundum ama kısmet olmadı..
irenbe de ilgisizlik gördüm ön görüşme de 5 dk görüşüldü o da bir çağırıyor doktor gidiyor geliyor doğru düzgün dinlemedi bile sen içine ne siniyorsa onu yap herkes her yerden memnun olacak diye birşey yok..
smyrnada aldığın ilçaları karta 6 ya böldürüyor eczacıya ve ilaçlar normal eczane fiyatından 50 lira aşağıda her 300 lük puregonda 50 lira kardasın..
iyi araştır ama raporlu olursa ne kadarlık ilaç gider bilmiyorum..
banada klomenle 2 aşılama yapıldı raporda kabul etmediler şimdi iğneyle 2 aşılama yapılacak ondan sonra tüp bebek raporu çıkıyor..
3 aşılama değil bildiğim kadarıyla 2 aşılama yetiyor tüpe geçmek için ama her hastane farklı uygulama yapıyorsa bilemem..
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
bende irenbede 4 kez tüp bebek denedim dr umdanda memnunum ama çevremdekiler bana kent i öneriyor israel aruh a git diyor ben smyrnayı ilk sizden duydum personeli ve başarı oranları nasıl acaba?
bende irenbede 4 kez tüp bebek denedim dr umdanda memnunum ama çevremdekiler bana kent i öneriyor israel aruh a git diyor ben smyrnayı ilk sizden duydum personeli ve başarı oranları nasıl acaba?
merhaba aranıza yeni katıldım
tüp bebek yaptıracagız ama ondan önce rahm kalılaşmasından dolayı histereskopi yaptırmam lazımış boyle sorunla karşılaşan varmı varsa bana cevap verebilirmi
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
:CüvCüv:cok sagolun kizlar allahim sizlerede versin
aminnnnnnnnnnn
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Canim tebrik ederim .. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahh ...
Allahim 29 mart ta bana da hamileyim diye cigliklar atmayi nasip eder insallahh ..
Transferin dün oldu ..
Dualariniz da beni de unutmayin kizlarr ...
gÜanydın kızlar
nasılızbakalım
Tedavinizi nerede yaptırdınız. Memnun kaldınızmı?
bana mı sordun?
semiha şakir doğum evinde yaptırıyorum şimdiye kadar memnundum ama son zamanlarda gördüm ki baştan savma yapıyorlar işlerini son olayımız yumurtalarım toplandı ama bilgi vermiyorlar yumurtalar hakkında kalite konusunda. transfer günü yani yarın öğrenicekmişim. yarın transfer için gittiğimde ya bütün yumurtalar kalitesizse olmadıysa ben o transfer ümidiyle gidicem hüsran olucam. böyle bi saçmalık olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?