2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bende irenbede 4 kez tüp bebek denedim dr umdanda memnunum ama çevremdekiler bana kent i öneriyor israel aruh a git diyor ben smyrnayı ilk sizden duydum personeli ve başarı oranları nasıl acaba?

merhaba aranıza yeni katıldım
tüp bebek yaptıracagız ama ondan önce rahm kalılaşmasından dolayı histereskopi yaptırmam lazımış boyle sorunla karşılaşan varmı varsa bana cevap verebilirmi

bende irenbede 4 kez tüp bebek denedim dr umdanda memnunum ama çevremdekiler bana kent i öneriyor israel aruh a git diyor ben smyrnayı ilk sizden duydum personeli ve başarı oranları nasıl acaba?

canım ya slm bende irenbede yaptıracagım ama senin 4 tane birden tutmayınca gerildim açıkcası.neden tutmadıgını araştırdılar mı?dr kimdi.birde problem ile yaşın neydi canım....

canım kent hastanesi çok pahalı ama istersen smryna ile görüş derim çünkü orası ssk anlaşmalı...

merhaba aranıza yeni katıldım
tüp bebek yaptıracagız ama ondan önce rahm kalılaşmasından dolayı histereskopi yaptırmam lazımış boyle sorunla karşılaşan varmı varsa bana cevap verebilirmi

iki adet var, tanısal olarak ofis histeroskopi yapılıyor kamera ile rahime bakılıyor bunda bir sorun cıkarsada ameliyat olarak kamera ile yapılıyor ama dikişsiz birsey , sanırım sana tanısal içeriye bakmak için yaparlar buda anestezi gerektirmeyecek kadar agrısız bir işlem ben yaptırdım.bir sorun olursa bunu ameliyat olanı yapılıyor yani yine aynı sekilde kamer ile rahme girilip lazerle alınması gerekenler alınıyor hiç dikiş felan yok anestezi altında korkulacak birsey de yok

:CüvCüv:cok sagolun kizlar allahim sizlerede versin
aminnnnnnnnnnn

duygucum inan çok sevindim bugün çamaşır asarken bi an aklıma geldin hemen bilg.açtım baktım sende sonuç bekliyodun.sonucuna çok sevindim bence istirahat etmeni tercih ederim....bilg.biraz uzak dur şimdi daha o kan pıhtısı kadar zarar gelmesin.kendine bundan sonra çok önem vermen lazım ayaklarına ilk önce çorap sonra patik giy ve sımsıcak oldugunu hissettir.hadi hayırlısı olsun sanada şimdi büyük bi görev daha düşüyo bizlere dua et olurmu canım bizim türkiyede işimiz daha zor.allahım hepimize yardım etsin rabbimmm:Saruboceq:

canım 1. si bu iş ksmet işi
2.si irenbe evet çok iyi bende kötü demiyorum sadece çok pahalı ve de bu paraya göreceğim muamele daha baştan beni gerdi ve devam etmedim..
geçen gün bir arkadaşım bahsetti yakını orda tedavi görmüş sorun erkek te ve oluşturulan çok az spermle bayan şu anda hamile smyrna da olmuş..
tabiki para ödeniyor ve araştırmak alzım benim iğnelere başladığım gün bir bayan sonuç için bekliyordu sordum sorun ne diye yumurta oluşmuyormuş ve zar zor bir embriyo transfer edilmiş ve yanımızda aldı sonucu hamileydi..o gün bana çok umut olmuştu ama dediğim gibi önce allah sonra onlar sayesinde..sen içine ne siniyorsa oraya git.

gÜanydın kızlar
nasılızbakalım

benim de transferim yarın birlikte gün sayıcaz inş. olumunekankayizsmile

Tedavinizi nerede yaptırdınız. Memnun kaldınızmı?

bana mı sordun?
semiha şakir doğum evinde yaptırıyorum şimdiye kadar memnundum ama son zamanlarda gördüm ki baştan savma yapıyorlar işlerini son olayımız yumurtalarım toplandı ama bilgi vermiyorlar yumurtalar hakkında kalite konusunda. transfer günü yani yarın öğrenicekmişim. yarın transfer için gittiğimde ya bütün yumurtalar kalitesizse olmadıysa ben o transfer ümidiyle gidicem hüsran olucam. böyle bi saçmalık olmaz.

canım ben sana bişey sorucam
çalışan bi bayan olarak semiha şakirde tedavini nasıl yaptırdın
bende düşündüm ama bi gittiğinde bütün gününü alır diye düşünüyorum kalabalık ta oluyo galiba işten izin alma derdi olmasa bende gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…