canım ben sana bişey sorucam
çalışan bi bayan olarak semiha şakirde tedavini nasıl yaptırdın
bende düşündüm ama bi gittiğinde bütün gününü alır diye düşünüyorum kalabalık ta oluyo galiba işten izin alma derdi olmasa bende gitmeyi düşünüyorum.
ben daha önceden 2 kere aşılama fertijinde yaptırdım onlar tutmadı. sonra geçen sene bu zamanlardı semiha şakire başladım burdaki ilk aşılama haziranda oldu tuttu ama boş gebelik geçirdim. düşük yaptım 2. si tutmadı. 2 ay önce orda rahim içi polip varmış onu aldılar. şimdi ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. inşallah tutar. her gidişimde orda hamişler geliyor kontrole umut oluyor bizlere. ama dediğin gibi kalabalık herkesle yeterince ilgilenemiyorlar. dediğim gibi yumurtaların durumunu bile söylemiyorlar yarın öğrenicem.
kalabalık olmasına kalabalık ama sabah erken gidiyorum 8.30-9 gibi orda oluyorum işim bitip işe gelişim 10.30 -11.00 gibi oluyor.
ben daha önceden 2 kere aşılama fertijinde yaptırdım onlar tutmadı. sonra geçen sene bu zamanlardı semiha şakire başladım burdaki ilk aşılama haziranda oldu tuttu ama boş gebelik geçirdim. düşük yaptım 2. si tutmadı. 2 ay önce orda rahim içi polip varmış onu aldılar. şimdi ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. inşallah tutar. her gidişimde orda hamişler geliyor kontrole umut oluyor bizlere. ama dediğin gibi kalabalık herkesle yeterince ilgilenemiyorlar. dediğim gibi yumurtaların durumunu bile söylemiyorlar yarın öğrenicem.
kalabalık olmasına kalabalık ama sabah erken gidiyorum 8.30-9 gibi orda oluyorum işim bitip işe gelişim 10.30 -11.00 gibi oluyor.
Allah yardımcın olsun.emeklerin boşa çıkmasın inşallah.bende nisan ayında ankarada başlıycam tüp bebeğe..hayırlısı olur inşallahh.herkesin gönlüne göre olsun .benim ilk denemem olucakk..korkuyorumm..a.s.
inşallah canım tedavin olumlu sonuçlanır sende gelen hamile bayanlar gibi başkalarına umut olursun
işinin çabuk bitmesi güzel ben de önümüzdeki ay istanbul tüp bebekte tadaviye başlıyacam ama kimseye söylemeyi düşünmediğim için iş yerine bi bahane uydurmam lazım nedesem diye onu düşünüyorum ama heralde yarım gün izin almalar beni kurtarır yumurta takibinde hergün veya gün aşırı çağırıyorlarmış galiba yaşayarak görücez araştırmaya çalışıyorum nasıl olur nasıl biter diye aslında oluruna bırakmak en iyisi ama huy işte can çıkar huy çıkmaz misali
Allah yardımcın olsun.emeklerin boşa çıkmasın inşallah.bende nisan ayında ankarada başlıycam tüp bebeğe..hayırlısı olur inşallahh.herkesin gönlüne göre olsun .benim ilk denemem olucakk..korkuyorumm..a.s.
Beni ekleyin kızlar bahçecide başladım 18 mart lucrin e başlıyorum
gittim ama konturol etmedi daha erken dedi bidaha hafta
hepatit b kicmis melesef onun icin cagirmis dr ismi verdi randevu alip gidicen bakalin insallah kotu birsey soylemez
yok canim ilk denemem ama bizde dondurduk 2 tane
canim cok sagol birtek sizler biliyorsunuz kimse bilmiyor bir sure soylemeyi dusun muyorum
allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu aminnnnnnnnnnngamyoncuiremsu
Beni ekleyin kızlar bahçecide başladım 18 mart lucrin e başlıyorum
kizlar degerim 152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?