2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

teşekkür ederim canım iyiyim bu arada meslektaş mışız :) gün sayıyorum yarın iğneler başlıyorum hayırlısı ile bakalım sen neler yapıyorsun sizde sorun neydi tatlım

bilmem canim benim dr cok iyi ben memnunum benim gittigim kilinik ulm dan buraya yeldiler sansima yoksa ulm gitmek zorundaydim benim tanidiklarim bu hasteneye duyuyordum allahtan buruya geldiler
sen olucagina inan olur inannam cok onenli sakin olmaz deme senin kafanda bitiyor hersey

türkiyede 35 yaş üstü 2 tane emriyo konuluyor canım kendine sıkıntı yapma.inşallah olur da burdan kucagına alır götürürsün...

türkiyede 35 yaş üstü 2 tane emriyo konuluyor canım kendine sıkıntı yapma.inşallah olur da burdan kucagına alır götürürsün...

Canim cok tesekkür ederim.Insallah bu seferki deneme olumlu sonuclanirda türkiyeye gitmekte gerekmez.Allahim hepimize yardim etsin

iyi sayılırım yumurta toplama günü yani p.tesi hafif kanamam oldu akşamına kalmamıştı. dün iş çıkışı eve zor düştüm karnım kasıldı. eve gittim hafif yine kanamam olmuş. şimdi lekelenme tarzında. ama karnım şiş birde hafif kasılma var. senin nasıl oldu. böyle şikayetlerin oldumu?

benimde kanaman olmustu agrilar nornal sonucta emeliyat oldun ben otururken canim cok yaniyordu sislik ignelerden yumurtalar buyurken karnim su topluyor fitile onlar gidecek akintinda olur korkma birde kendini fazla yornaki rahim kendine gelsin bebekl sana tutuna bilsin

bana fitil vermedi progynex iğne verdi yumurta toplandıkları gün başladım. evet ya otururken karnım batıyo gibi.

ikiz olabilir miki 152 degerle ne dersiniz

belkide canım sağlıklı olsunlarda ikiz olsun ne güzel olur bir taşla iki kuş vurmuş olursun. evet bencede iki üç aylık oluncaya kadar söyleme. kaç embriyo verdiler sana ?almanyada tek embriyo diye bir zorunluluk yok herhalde.

iki emriyo koydular nazardan korkuyorun bir sure soylemeyi dunmuyorum
ben hep ikiz istedim ama saglikli olsunda baska ne isterim

teşekkür ederim canım iyiyim bu arada meslektaş mışız :) gün sayıyorum yarın iğneler başlıyorum hayırlısı ile bakalım sen neler yapıyorsun sizde sorun neydi tatlım

canım sana msj attım bizdeki sorun eşim hızlı hareketli sperm sayısı 0 yavaş ve yerinde sayan %40 morfolojide kötü öyle yani.

ben nisanda 40 yaşında olucam bu beni çok korkutuyor ileri yaş hamileliği zor olur diye düşünüyorum. bu ay olumsuz oldu tedavimin sonu benim yumurta sayım az haziran gibi yine denicez tüm arkadaşlara allah yardım etsin bende dualarınızı bekliyorum.

12.03.2010 cuma günü transferim gerçekleşti artık bende gün sayıyorum yasa gereği tek emriyo transfer edildi. beni de listenize ekleyinnn hayırlısı olur inşallah.........dua edin ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…