Canim almanyada tedavi yaptiripta sonucun pozitif olmasi cok nadir.Senin icin ne mutlu.Benim micro dan sonra 2.dondurulmus transferim olacak bu ay sonu.Ama yine olmuyacagini düsünüyorum.Cünkü dondurulmuslarla sans biraz düsük oluyormus.Kafamda karisti bir yandan cünkü buda olmazsa türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz.Bu tek embriyo transferi diye bir konu cikti.Ben 35 yasindayim.Acaba neye göre degisiyor bu tek embriyo.Herkesemi uygulaniyor
türkiyede 35 yaş üstü 2 tane emriyo konuluyor canım kendine sıkıntı yapma.inşallah olur da burdan kucagına alır götürürsün...
iyi sayılırım yumurta toplama günü yani p.tesi hafif kanamam oldu akşamına kalmamıştı. dün iş çıkışı eve zor düştüm karnım kasıldı. eve gittim hafif yine kanamam olmuş. şimdi lekelenme tarzında. ama karnım şiş birde hafif kasılma var. senin nasıl oldu. böyle şikayetlerin oldumu?
ikiz olabilir miki 152 degerle ne dersiniz
teşekkür ederim canım iyiyim bu arada meslektaş mışız :) gün sayıyorum yarın iğneler başlıyorum hayırlısı ile bakalım sen neler yapıyorsun sizde sorun neydi tatlım
12.03.2010 cuma günü transferim gerçekleşti artık bende gün sayıyorum yasa gereği tek emriyo transfer edildi. beni de listenize ekleyinnn hayırlısı olur inşallah.........dua edin ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?