2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar rabbım hepımızın yardımcısı olsun
bu zorlu yolda
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
evlatlarımızı bızlere gÖndersın
kucaklarımzı boŞ bırakmasın
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

arkadaşım bende rapor için evrak hazırlıyorum.histero istiyolar son iki yıl içinde çekilmesi gerekiyomuş.özelde de olabiliyo.bayandan hormon tahlili istiyo.erkekden spermiogram istiyolar.bayan kan verdiği gün muayene oluyo yanı adetin ikinci veya üçüncü günü.tahlil sonuçlarını alıp dosyanı teslim ediyosun.bide vukuatlı nufus kayıt örneği istiyolar.benim elimde eşiminde benimde tahlillerimiz vardı ama yine istediler.rapor çıkarttığın hastaneden olacakmış.siz başvurun onlar yönlendiriyo zaten

Arkadaşlar ben bugün görüşmeye gittim :)) içim çok rahatladı.
Dr.eşimin sipermiogram sonucunun kötü olmadığı söyledi.Evet düşük dedi ama çok daha kötüler var dedi. 2 kere aşılama yapıp sonra tüp bebek tedavisine geçebiliriz dedi ama biz istemedik çünkü benim kendi kadın doğum doktorum para ve vakit kaybı olduğunu söyledi.Beni muayene etti yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Bundan bir kaç ay önce smear testi yaptırmıştım onu da temiz buldu.Bir takım tahliller istedi onları en geç salıya kadar yaptırıp getirmemi istedi. Tekrar değerlendirme yapılacak ve kısmet olursa temmuzda bizde bu zorlu maratonun içine girmiş olacağız :))aşılama ve tüp bebek arasında değerleme yaptı Tüp bebekte şansınız çok daha yüksek dedi (yeni yasaya göre ) %30 - %40
istediği testleri aşağıya yazıyım
hemogram-tit-kan şekeri-üre-kreatinin-sgot-sgpt-total bilirubin-direkt bilirubin-kanama zamanı-pıhtılaşma zamanı-HBsAg-HIV-HCV-TOXOPLASMA lgG-TOXOPLASMA lgM-rubella lgG-rubella lgM-TSH-SERBEST T3-SERBEST T4-INR-APTT
son olarakta rahim filmi ...
Merak edenler için Aret beye giidiyorum istanbul tüp bebek merkezi
allah hepimizin yardımcısı olsun...hihoyyyt

merhaba bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırcm ilk görüşmeye gittik benide muayene etti ama tahlil istemedi direk 3 gün gidicez ilaca başlıcaz benimde eşimin hareketi %10 spermioğram sonucu

suzan hanım erkek dr istemedim ben sizden tahlil istedilermi acaba

evet aynı tahlilleri bendende istedi benim dr ozan özolcay 2. tüp bebek denemem 5.gün transferi yapıldı blastosist döneminde cumartesi günü test günüm...hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah...:Saruboceq:

ne güzel inşaallah güzel sonuç alırsınız pozitif sonuç olur inşaallah...benden nie istemedi acaba dr.suzan hn heyet raporu çıkartıp yanıma gelin ilaçlarınızı yazayım üçüncü gün için hazır olsun dedi oofff kafam karıştı yaaa

sizin sorun neydi neden olmadı bebeğiniz benim yumurtalık sorunum vardı belkide o yüzden istedi sizin spermlerdeyse gerekmiyordur belki bilmiyorumkismile saol hepimiz için hayırlısı hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah...:Saruboceq:

tubbaby rumuzlu arkadaşında eşinden ama ondanda istemiş aret bey

siz bu merkezi nerden buldunuz edirnede oturuyomuşsunuz tavsiye üzerinemi acaba gelip gitme işini nasıl yapıyosunuz

ben ozan beyi tv de programda gördüm ameliyetta çekilmiş videolarını gösteriyodu bir taraftanda anlatıyordu kendisi konuşması ve anlatışındaki açıklayıcılığı çok hoşuma gitti her cümlesi mantıklı anlaşılır ve açıklayıcıydı hiç tereddütsüz arayıp randevu aldım ve tedavime onunla devam ettim sürekli gidip dönüyorum ist ablam var kalmam gerktiğindede onda kalıyorum ama dr çok memnunum çok ilgili istediğim her anda kafama takılan en ufak şeyde cebinden arayabiliyorum ve sabırla bana cvp veriyor açıklayarak sallamadan cevaplar değil kesinlikle eğer tedaviye başlamadıysan tavsiye ederim hatta görüşmek istersen benim adımı ver yada senin için bende konuşabilirim ilgilenicenden emin olabilirsin...

vasfiyecim hayırlı olsuun :)) umarım cumartesi günü güzel haberlerini allırız.ıçim rahatladı birkaç kişinin aynı merkeze gittiğini görünce.Umarım birgün karşılaşırız.

Dilserserin merhaba :) panik yapma cnm senden de kesin iser dr. belki sen daha önce yaptırdın diye istememiştir.ılk kez mi tüp bebek deniyeceksiniz?Yada 2. gidişinde ister.eğer istemedi diyelim :) rica eder oradan başka doktorun kapısını çalar istenmemesi normal mi diye sorarsın:))

Bende bugün randevu alabilirsem fındıkzadede HSG çektiricem .

ya eşimde diyo ister raporumuzu alıp bi gidelim diyo ilk denemem olcak benimde

vasfiyeee ve tubbaby istanbul tüp bebek merkezine başvurduğunuz zaman elinizde tahlilleriniz varmıydı.benim elimde tahlillerim vardı ama eski idi .acaba ondan mı istemedi

[hayırlı cumalar
rabbim dualrınızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin
emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

vasfiyeee ve tubbaby istanbul tüp bebek merkezine başvurduğunuz zaman elinizde tahlilleriniz varmıydı.benim elimde tahlillerim vardı ama eski idi .acaba ondan mı istemedi

Yanımda sadece eşimin sipermiogram sonucunu ve benim 3 ay önce yaptırdığım smear testi sonucum vardı .Fakat ben bundan 10 ay önce hamile kalmaya karar verdiğimde bu istediği bir çok testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Bunu söylediğimde tamam o zaman bunlara gerek yok dedi ama sonra wazgeçti biz çektirelim üstünden 10 ay geçmiş dedi.

Senin elinde var diye istememiştir doktor masraf olmasın diye bence ??Benden de başta istemedi ama sonra yapalım dedi.

Bugün randevumu aldım HSG için. Bu kan testleri içinde taksim ilk yardım hastanesinden randevu aldım. Özel hastaneleri aradım kan tahlilleri için 500 tl ve üstü rakam çıkarttılar. Bende devlette yaptırmaya karar verdim. Geçen sene özelde yaptırmıştım bu testleri 400 tl verdim. Şiimdi gözüme geldi nedense ...:1closedeyes:

Arkadaşlar ben HSG çektirdim :lepi::lepi:
Şunu size açıklamak istiyorum HSG çektiren bir çok arkadaşımın yazılarını okudum ve inanılmaz korktum hatta sabah randevumu bile iptal etmek istedim anestezi yapmıyorlar diye.Hatta sabah aradığımda bana hsg çekicek olan doktorla konuştum.Anestezi nedne yapmıyorsunuz dediğimde güldü doktor:dance: Siz gelin görüceksiniz dedi
Bende mecbur randevu aldığım anestezi yapmayan RADYOTOM-RADYOMAR a gitmek zorunda kaldım.Nasıl korktum anlatamam.Neyse uzatmayayım
Beni içeri aldılar Dr.Cevat BAYRAK (radiodiagnostik uzmanı) beni karşısına oturttu 15 dk sohbet ettik yapılacak işlemi özetledi.Ve işlem 2 dk sürdü adamcağız beni ikna etmek için 15 dk dill döktü ve işlem 2 dk sürdü.Kendi kendime çok kızdım ne bir acı hissettim ne bir sızı yattım ve kalktım.Hala şoklardayım yani
Kısacası HSG çekilacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Evet acı oluyor , kanama oluyor , 2 gün ilişki ve duş almak yasak oluyor amaaaaaaaaaaa bu eski sistem yöntem için geçerli. Radyotom-Radyomar Fındıkzade şubesinde son sistem acısız yöntem kullanılıyor ve anesteziyi bırakın ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor.Fiyatı ise 240 tl Şiddetle tavsiye ediyorum ve burdanda Dr. Cevat beye çok teşekkür ediyorum.Bıkmadan usanmadan bana işlem hakkında bilgi verdiği ve güler yüzünü eksik etmediği için.
Sonuçlarım çok iyi çıktı herşey yolunda çok şükür :dance:
herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…