arkadaslar
merhaba hepinize
tup bebek rapor icin evrak hazirlamaya calisiyorum birkac sorum var cevap verirseniz cok mutku olcam
1. ben hsg cektirmedim,histereskopi yapildi , illa cekilecem mi,ozelde cektirsem olur mu?
2.hormon tahlili fsh vs sadece kadina mi , esime de kan tahlili isteniyor mu?
3.butun bu tahlil ve film vs ozelde yapilsa oluyor mu
lutfen bilen arkadaslarim yardimci olun
sevgiler
Arkadaşlar ben bugün görüşmeye gittim :)) içim çok rahatladı.
Dr.eşimin sipermiogram sonucunun kötü olmadığı söyledi.Evet düşük dedi ama çok daha kötüler var dedi. 2 kere aşılama yapıp sonra tüp bebek tedavisine geçebiliriz dedi ama biz istemedik çünkü benim kendi kadın doğum doktorum para ve vakit kaybı olduğunu söyledi.Beni muayene etti yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Bundan bir kaç ay önce smear testi yaptırmıştım onu da temiz buldu.Bir takım tahliller istedi onları en geç salıya kadar yaptırıp getirmemi istedi. Tekrar değerlendirme yapılacak ve kısmet olursa temmuzda bizde bu zorlu maratonun içine girmiş olacağız :))aşılama ve tüp bebek arasında değerleme yaptı Tüp bebekte şansınız çok daha yüksek dedi (yeni yasaya göre ) %30 - %40
istediği testleri aşağıya yazıyım
hemogram-tit-kan şekeri-üre-kreatinin-sgot-sgpt-total bilirubin-direkt bilirubin-kanama zamanı-pıhtılaşma zamanı-HBsAg-HIV-HCV-TOXOPLASMA lgG-TOXOPLASMA lgM-rubella lgG-rubella lgM-TSH-SERBEST T3-SERBEST T4-INR-APTT
son olarakta rahim filmi ...
Merak edenler için Aret beye giidiyorum istanbul tüp bebek merkezi
allah hepimizin yardımcısı olsun...hihoyyyt
merhaba bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırcm ilk görüşmeye gittik benide muayene etti ama tahlil istemedi direk 3 gün gidicez ilaca başlıcaz benimde eşimin hareketi %10 spermioğram sonucu
canım bende aynı merkezde tedavi görüyorum dr kim...
suzan hanım erkek dr istemedim ben sizden tahlil istedilermi acaba
evet aynı tahlilleri bendende istedi benim dr ozan özolcay 2. tüp bebek denemem 5.gün transferi yapıldı blastosist döneminde cumartesi günü test günüm...hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah...:Saruboceq:
ne güzel inşaallah güzel sonuç alırsınız pozitif sonuç olur inşaallah...benden nie istemedi acaba dr.suzan hn heyet raporu çıkartıp yanıma gelin ilaçlarınızı yazayım üçüncü gün için hazır olsun dedi oofff kafam karıştı yaaa
sizin sorun neydi neden olmadı bebeğiniz benim yumurtalık sorunum vardı belkide o yüzden istedi sizin spermlerdeyse gerekmiyordur belki bilmiyorumkismile saol hepimiz için hayırlısı hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah...:Saruboceq:
tubbaby rumuzlu arkadaşında eşinden ama ondanda istemiş aret bey
siz bu merkezi nerden buldunuz edirnede oturuyomuşsunuz tavsiye üzerinemi acaba gelip gitme işini nasıl yapıyosunuz
ne güzel inşaallah güzel sonuç alırsınız pozitif sonuç olur inşaallah...benden nie istemedi acaba dr.suzan hn heyet raporu çıkartıp yanıma gelin ilaçlarınızı yazayım üçüncü gün için hazır olsun dedi oofff kafam karıştı yaaa
vasfiyecim hayırlı olsuun :)) umarım cumartesi günü güzel haberlerini allırız.İçim rahatladı birkaç kişinin aynı merkeze gittiğini görünce.Umarım birgün karşılaşırız.
Dilserserin merhaba :) panik yapma cnm senden de kesin iser dr. belki sen daha önce yaptırdın diye istememiştir.İlk kez mi tüp bebek deniyeceksiniz?Yada 2. gidişinde ister.eğer istemedi diyelim :) rica eder oradan başka doktorun kapısını çalar istenmemesi normal mi diye sorarsın:))
Bende bugün randevu alabilirsem fındıkzadede HSG çektiricem .
vasfiyeee ve tubbaby istanbul tüp bebek merkezine başvurduğunuz zaman elinizde tahlilleriniz varmıydı.benim elimde tahlillerim vardı ama eski idi .acaba ondan mı istemedi
vasfiyeee ve tubbaby istanbul tüp bebek merkezine başvurduğunuz zaman elinizde tahlilleriniz varmıydı.benim elimde tahlillerim vardı ama eski idi .acaba ondan mı istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?