morfoloji bozukluğuyla acıbademde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?
peki bu başarısızlıklar nelerden kaynaklanıyor... bölünemiyorlar diyorsun ?? neden bölünemiyor... tutunamıyor neden tutunamıyor. ?? bunları açıklıyorlarmı ??? yoksa sadece söyleniyormu ...
bir sağlıkçı olarak çok ilginç sorular sormuşsun.hemşire olarak senin bizi aydınlatman daha doğru olmaz mı?bu işte bir tuhaflık yok mu?zemuszemusbayanssulusmile:dance::uhm:
canım valla benim hiç bilğim yok yani bizim burada (adanada )acıbadem tüp bebk yapılmıyor
sende adanada tedavi oluyorsun galiba hangi merkeze gidiyorsun. Neresi iyi banada yol göster canım lütfennnn
günaydın arkadaşlar bende tüp bebeğe bu ay başladım pazartesi yumurta toplama işlemim olacak..ama şöyle bir sıkıntı var benim endometrium inceliğim var....bu yüzden transfer işlemim büyük ihtimalle ertelenecek..çok üzülüyorum tam herşey düzelecek derken birde bu çıktı
Kızlaaaar acil cevap yazar mısınız ? Bugün benim ön görüşmem var acaba muayene yapar mı doktor Usg falan ??
herkese merhaba kısmet olursa bizde temmuzda tedaviye başlayacağız. bende herşey normal çıktı eşimde hareketllik 0 çıktı. temmuzda başlıcaz diyoruz ama daha hiç birşey belli değil. doğuda çalışıyoruz yaz tatilinde adanada olacağız hangi merkez iyi hangi doktor iyi hiç bilmiyoruz. netten araştırıyorum habire ama bütün merkezler iyi gibi gözüküyor tanıtımlar süper eee tabi kimse yoğurdum ekşi demez. şimdiden uykularım kaçmaya başladı. adanada tedavi gören bilgisi olanlar lütfen bana da yol gösterin. zamanım çok kısıtlı olacak sadece iki ay sonra yine doğu ve burda imkan yok. artık daha fazla beklemek istemiyorum. ilk deneme de başarı şansıda çok düşük. eğer olmazsa 1 yıl daha beklemek zorunda kalacağız çok korkuyorum. lütfen yardımmmmmm((
arzuuu cnmm merhabaaa ben bu topıkee ılk defaa gırıyorumm ama lıstede adımıı gorucuncee sasırdımm ve sevındımm cnm bendee temmuzdaa b aslıyacagımmm tup bebekee ve acıbadem cem beyde dusunuyorummmm hayırlısıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?