herkese günaydın sanada yetercim:))nasılsın tedavin nasıl gidiyor..
arkadaşlar kimse yok mu?
hoşgeldın aramıza canım tedavıye yenimi başladın??
slm canım iyi
tedavim doğukontrol hapıyla başladım dün
adetin 21 günü lucrin kulanmaya başlayacağım
evet ilk denemem ve şuan işte olduğumdan geç geri dönüş yapabilirim.
benim merak ettiğim yumurtalar toplandıktan sonra ne kadar sürede içlerinde yumurta olup olmadığını bize bildiriyorlar. bileniniz varmı?[/QUOT
yumurtaları toplayıp spermle döllüyolar ve ertesi gün embriyolog doktoru arayıp bilgilendiriyor eger kaliteli iseler 5 güne kadar bekletiyolar benımkıler kalıtesızdı 2.gün 1 embrıyomu transfer ettıler oda tutmadı dıgerlerınıde donduramadık onlarda çöpe(inş.senınkıler kalıtelı olur...
GOP' ta ama cerrahi işlemler için gidiyorum. dr. mua gidiyorum.
aynı gün sorduğumuzda cevap veremiyorlarmı ??? yumurta olup olmadığını ?? bana mikro enj yapacaklarını söylediler. yani kendileri dölleyeceklermiş.. peki buna rağmen bölünmeyebiliyorlarmı ???
banada mıkroenjeksıyon yöntemi uygulandı.opu işlemi sonrasında kaç yumurta toplandıgını söyluyorlar.24 saat bekletılmesı gerekıyormuş..olumsuz düşünme bölünüyorlar ama bazıları çok kalıtelı noluyor bazılarıda kalıtesız.kalıtesızler bölünüp ölebiliyorlar dışarda oyüzden erkenden anne rahmıne transfer işlemi yapılıyor..ama kalitelilerde 5 güne kadar dışarda bölünmesını bekliyebiliyorlar...
Bu güne kadar oldukça rahattım ama gün yaklaştıkça heyecanmı ?? korkumu ?? tarifedemediğim farklı bir duygu bu??
Galiba adı heyecan bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Ve Cuma sabahı st 08:00 hastanede olacağım esas start o zaman verilecek şimdiye kada sadece iğneni yap usg girden ibaretti...
Alahıma dua ediyorum... hepimize yardım etsin...
farklı tedavi sanırım allah kolaylık versın umudunu hiç yitirmemen çok hoşuma gıdıyor:))inş.bu sefer tedavin başarılı olur
peki bu başarısızlıklar nelerden kaynaklanıyor... Bölünemiyorlar diyorsun ?? Neden bölünemiyor... Tutunamıyor neden tutunamıyor. ?? Bunları açıklıyorlarmı ??? Yoksa sadece söyleniyormu ...
morfoloji bozukluğuyla acıbademde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?