2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet ilk denemem ve şuan işte olduğumdan geç geri dönüş yapabilirim.

Hayırlısı olsun canım :)) inşş bize müjdeli haberleri verirsin :))
Bende yarın ilk ön görüşme için gidicem. iştahım yok ,stres yaptım,dokunsalar ağlayacak durumdayım...Doktor olumsuz birşey söylerse diye korkuyorum.Nerde tedavi görüyorsun ?

benim merak ettiğim yumurtalar toplandıktan sonra ne kadar sürede içlerinde yumurta olup olmadığını bize bildiriyorlar. bileniniz varmı?

aynı gün sorduğumuzda cevap veremiyorlarmı ??? yumurta olup olmadığını ?? bana mikro enj yapacaklarını söylediler. yani kendileri dölleyeceklermiş.. peki buna rağmen bölünmeyebiliyorlarmı ???

banada mıkroenjeksıyon yöntemi uygulandı.opu işlemi sonrasında kaç yumurta toplandıgını söyluyorlar.24 saat bekletılmesı gerekıyormuş..olumsuz düşünme bölünüyorlar ama bazıları çok kalıtelı noluyor bazılarıda kalıtesız.kalıtesızler bölünüp ölebiliyorlar dışarda oyüzden erkenden anne rahmıne transfer işlemi yapılıyor..ama kalitelilerde 5 güne kadar dışarda bölünmesını bekliyebiliyorlar...

Bu güne kadar oldukça rahattım ama gün yaklaştıkça heyecanmı ?? korkumu ?? tarifedemediğim farklı bir duygu bu??

Galiba adı heyecan bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Ve Cuma sabahı st 08:00 hastanede olacağım esas start o zaman verilecek şimdiye kada sadece iğneni yap usg girden ibaretti...

Alahıma dua ediyorum... hepimize yardım etsin...

canım inşşşşşşşşşş
HER ŞEY YLUNDA İLERLER VE BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUN
CANIM HİÇ STRES HEYCAN YAPACAK BİR DURUM YOK ZATEN 25.30 DK ANESTEZİ ALTINDA KLIYORSUN UYANDIĞINDA HERŞ BİTTMİŞ OLUYOR

farklı tedavi sanırım allah kolaylık versın umudunu hiç yitirmemen çok hoşuma gıdıyor:))inş.bu sefer tedavin başarılı olur

canım dualrınız iyi dilekleiniz için allah razı olsun
bu sefer uzun protokol yapılacak bakalım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzümüze baksın

hani kimseyle konuşamamak varya ... işte en zoru bu kimse senin ne düşündüğünü anlayamıyor bile iş mgüç hak getire inş böyle devam etmez içim kıpır kıpır ...

peki bu başarısızlıklar nelerden kaynaklanıyor... bölünemiyorlar diyorsun ?? neden bölünemiyor... tutunamıyor neden tutunamıyor. ?? bunları açıklıyorlarmı ??? yoksa sadece söyleniyormu ...

peki bu başarısızlıklar nelerden kaynaklanıyor... Bölünemiyorlar diyorsun ?? Neden bölünemiyor... Tutunamıyor neden tutunamıyor. ?? Bunları açıklıyorlarmı ??? Yoksa sadece söyleniyormu ...

canım sanırımbana sormuşsun
bu sorunun cevabı yok en iyi sperm seçiliyor zaten toplana yumurtalala işlem görüyor ama bölünme yteri kadar olmuyor neden diye sorduğumda bunu açıklayamadıklarını söledi dr yani zaten biz erkek infertilitesiyiz ama
artık sadece erke değil kadın olarakta yumurta kalitesinde bir sorun olduğu açık ama bunun bir testi tetkiki yok diyorlar yaaaaaaaaaaaaa
anlamıyorum artık aklım çorbaya döndü valla yaaaaaaaaa

Arzu hastane ve doktorlarla ilgili ayrı bir topik var sorunun cevabını oradan bulabilirsin cnm ?
Bende İstanbul tüp bebek merkezi ve acıbademi düşünüyorum

Allahım Tüm İsteyenlere Hayırlısıyla Nasip Etsin..2010 Yılında Bizimde eşimle ilk tüp bebek denememiz olucak İnsallah...
Bismillahirrahmanirrahim...
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…