Arkadaşlar ben HSG çektirdim :lepi::lepi:
Şunu size açıklamak istiyorum HSG çektiren bir çok arkadaşımın yazılarını okudum ve inanılmaz korktum hatta sabah randevumu bile iptal etmek istedim anestezi yapmıyorlar diye.Hatta sabah aradığımda bana hsg çekicek olan doktorla konuştum.Anestezi nedne yapmıyorsunuz dediğimde güldü doktor:dance: Siz gelin görüceksiniz dedi
Bende mecbur randevu aldığım anestezi yapmayan RADYOTOM-RADYOMAR a gitmek zorunda kaldım.Nasıl korktum anlatamam.Neyse uzatmayayım
Beni içeri aldılar Dr.Cevat BAYRAK (radiodiagnostik uzmanı) beni karşısına oturttu 15 dk sohbet ettik yapılacak işlemi özetledi.Ve işlem 2 dk sürdü adamcağız beni ikna etmek için 15 dk dill döktü ve işlem 2 dk sürdü.Kendi kendime çok kızdım ne bir acı hissettim ne bir sızı yattım ve kalktım.Hala şoklardayım yani
Kısacası HSG çekilacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Evet acı oluyor , kanama oluyor , 2 gün ilişki ve duş almak yasak oluyor amaaaaaaaaaaa bu eski sistem yöntem için geçerli. Radyotom-Radyomar Fındıkzade şubesinde son sistem acısız yöntem kullanılıyor ve anesteziyi bırakın ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor.Fiyatı ise 240 tl Şiddetle tavsiye ediyorum ve burdanda Dr. Cevat beye çok teşekkür ediyorum.Bıkmadan usanmadan bana işlem hakkında bilgi verdiği ve güler yüzünü eksik etmediği için.
Sonuçlarım çok iyi çıktı herşey yolunda çok şükür :dance:
herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın hihoyyyt
hadi geçmiş olsun canım ben hsg yi anestezi alarak çektirmiştim
sanada geçmiş olsun cnm nasıl sonuçların ??
tüplerim açık bi sorun yok benim eşimin sperm hareketi %10
hadi geçmiş olsun canım ben hsg yi anestezi alarak çektirmiştim
günaydın...herkese...
dün yumurta toplama işlemim vardı....
bu gün emryolog aradı dört taneside döllenmiş...
arkadaşlar bu aşamada sorun oluyormu???
tranfere kadar dört emryom var diye düşünebilirmiyim????
lütfen yardım...
herkeze slm bende ılk denememı 14 nısan da suha beyde bahcelıevler medıcana da yaptırdım.ekippp gercekten mükemmel. şimdi pazartesi sonuc alcam.hayırlısı ıns. ekip e ve doktoruma guvenıyorum. cok heycanlıyım
herkeze slm bende ılk denememı 14 nısan da suha beyde bahcelıevler medıcana da yaptırdım.ekippp gercekten mükemmel. şimdi pazartesi sonuc alcam.hayırlısı ıns. Ekip e ve doktoruma guvenıyorum. Cok heycanlıyım
günaydın...herkese...
Dün yumurta toplama işlemim vardı....
Bu gün emryolog aradı dört taneside döllenmiş...
Arkadaşlar bu aşamada sorun oluyormu???
Tranfere kadar dört emryom var diye düşünebilirmiyim????
Lütfen yardım...
bende sağlık personeliyim ama hep yöneticilik yaptım..diğer iki hamileliğimde kendi isteğimle sonlandırdım... sonra olmadı.. tüplerim açık..eşimin spermsayısı düşük ama tüp bebek için yeterli...
troid problemim var ama dr gebe kalmana engel değil dedi..4 tane
herkeze slm bende ılk denememı 14 nısan da suha beyde bahcelıevler medıcana da yaptırdım.ekippp gercekten mükemmel. şimdi pazartesi sonuc alcam.hayırlısı ıns. ekip e ve doktoruma guvenıyorum. cok heycanlıyım
yeter canım nasılsın ne zaman başlıyorsun bu aralar fazla takılamadım ama seninle benim ayşenin aynı zamanlara gelicek heralde inşallah bu hepimiz için son olur ve bebeklerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde alırız kucağımıza
kızlar yenı tup bebek yaasaları hakkında bır bılgınız varmı.bızımde sayımız yukselmemıs.artık arastırmaya gectım..1 yıllık evlıyım. Rapor nasıl cıkartılıyor fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?