2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hadi geçmiş olsun canım ben hsg yi anestezi alarak çektirmiştim

hadi geçmiş olsun canım ben hsg yi anestezi alarak çektirmiştim

evet bende anestezisiz çektirmiştim hatta dr bazıları acıya daynamaıkları için anestezi alıyırlarmış bu kadar zormu dedim onlarınki şımarklık dedi
zaten 2.3 dk bir işlem

günaydın...herkese...

dün yumurta toplama işlemim vardı....

bu gün emryolog aradı dört taneside döllenmiş...

arkadaşlar bu aşamada sorun oluyormu???

tranfere kadar dört emryom var diye düşünebilirmiyim????

lütfen yardım...

günaydın minik kuş
hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun
inşallah transfere kadar kalırlar canım
bazen hepsi kalıyor bazen de 1-yada 2si gelişimlerini durduruyor
kaç tane yumoşun toplanmıştı ki bu kaçıncı denemen
inşallah gelişimleri çok iyi gider ve transferin güzel geçer
sağlıklı ve hayrlı bebişin olur inşallah
dualarım seninle canım

Son düzenleme:
tşk ederim ben 40 yaşındayım daha önce kendiliğinden 2 defa hamile kaldım kariyer iş hedefler derken bir baktımki yaşım kırk. daha önce hamile almaman için sebep yok deniyordu.. enson acıbademde elimi çabuk tutmam gerektiğini yumurtalarımın azaldığın söylediler birkez aşılama denedik.. ilk tüp bebek denemem..ve bildiğim her şeyi unuttum diyebilirim.. bazen dr sorduğum soruya sonra beraber gülüyoruz...

bende sağlık personeliyim ama hep yöneticilik yaptım..diğer iki hamileliğimde kendi isteğimle sonlandırdım... sonra olmadı.. tüplerim açık..eşimin spermsayısı düşük ama tüp bebek için yeterli...
troid problemim var ama dr gebe kalmana engel değil dedi..4 tane

herkeze slm bende ılk denememı 14 nısan da suha beyde bahcelıevler medıcana da yaptırdım.ekippp gercekten mükemmel. şimdi pazartesi sonuc alcam.hayırlısı ıns. ekip e ve doktoruma guvenıyorum. cok heycanlıyım

Hayırlı olsun mervecim merakla bekliyoruz müjdeli haberi bizi habersiz bırakma sırnaşık şey

hayrılısla inşş pozitf alırsın canım

canım hayırlı olsun
evet sorun olabilir bölünmeyi durdurabilir ama sen hep iyi düşün
inşşşşşş

seninle olsun mekelerin
inşşşşşşşşşşşşşş

inşallah 4 yumurtada döllenir zaten 2 tane transfer edilecek yeterki iki tane kaliteli olsun bebeğin gelir inşallah bende sağlıkçıyım laborantım ama bazen bildiğim şeyleri bile doktora soruyorum ama bazı konularda pratikte nerdeyse doktor kadar oldum yani:))
35 yaşındayım bende 2 bebek kaybım var benim mayısta 3. denemem olacak inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

pazartesi inşallah bebişin merhaba der sana
sonucun pozitif olur inşallah da sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

yeter canım nasılsın ne zaman başlıyorsun bu aralar fazla takılamadım ama seninle benim ayşenin aynı zamanlara gelicek heralde inşallah bu hepimiz için son olur ve bebeklerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde alırız kucağımıza

kızlar yenı tup bebek yaasaları hakkında bır bılgınız varmı.bızımde sayımız yukselmemıs.artık arastırmaya gectım..1 yıllık evlıyım. rapor nasıl cıkartılıyor fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

canım şu anda doğum kontrol hapıyla başladım adetin 21 günü lukrin yapmaya başlayacağım sonrada adet olunca dr gideceğin pregonla devam edeceğiz

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
EYLÜLÜM
ARTIK ÇOK YORULDUM YYAAAAAAAAAA
RABBİM ÇIKIŞ YOLU GÖSTERSİN
HEPİMİZE
AMA BU İŞLER ÇOK ZOR
VALLA
HEM MADDİ HEMDE MANEVİ

canımher merkzin fiyatı değişiyor
rapor için evlşik şartı kalktı 2 kez ilaçlı tedavi 2 aşılama istiyorlar 5 yılıkda siğorta şatı var ve bazı tahliler
başkentte 1500 has 800 tl civarın dada ilaçlar tutuyor eğer rapor varsa raposuzda 2500tl has 2000 tl civarındada ilaçra tutyor

benim bilidiğim birde turan çatin tüp bebek var orada rapolu 400tl has 500 tl çivarındada ilçalar tutuyor
eğer özel gidersen 3500 tl has 2000 tl civarıdada ilaçlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…