2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

MİNİK KUŞ ve SENSİZ HAYAT sizin merkezleriniz hangileri?ben çok gerginim şimdiden .neden böyle oldu anlamadım.arada saçma şeylerden eşimi de kırıyorum istemeden.siz nasıl geçirdiniz bu gerginlikleri?

ben devlet hastanesinde yaptırıyorum monarosa. vallahi bu sefer daha rahatım ben galiba ilkinde daha gergindim ki bu sefer daha başka sorunlarım var ailevi. eşim sağolsun çok destek oluyor bana hatta bi kere konuştuk bu tedaviyle ilgili bir dahada konuşmadık ilkinde aman bu şöylemi aman bu böylemi diye kafa yoruyoduk şimdi hastaneye gidiyoruz çıkıyoruz ve bidaha konuşmuyoruz bu konuyla ilgili çünkü doktorlarıma çok güveniyorum.ilkinde bu siteden çıkmıyordum şu aşamada bu bu aşamada şu diye ama artık bıraktım sadece kaç gün sürüyor onu merak ediyordum sağolsun minikkuş cvplamış. bence sende öyle yap rabbim ol derse oluyo biz ne yapsak faydasız işin tevekkül kısmındayız. işin özeti ben robota bağladım doktorlarım ne derlerse onu yapıyorum başkada bişey yapmıyorum. çünkü anladımki bazen cehalet mutluluk getiriyor.

merhabalr benımde pazartesı yumurtalarım toplanacak rabbım hepımızede versınnnn bızlerı bos cevırmesın

MİNİK KUŞ ve SENSİZ HAYAT sizin merkezleriniz hangileri?ben çok gerginim şimdiden .neden böyle oldu anlamadım.arada saçma şeylerden eşimi de kırıyorum istemeden.siz nasıl geçirdiniz bu gerginlikleri?

monorosa başka şeylerle ilgilen dikkatini keyif aldığın şeyleri yap...

ben gaziosmanpaşa gop a gidiyorum...

doktorumla beraber çalışmıştım.. belki bu yüzden rahatım ve içimdeki his bunu bir kerede çözeceğimizi söylüyor..

doktorum transfer sonrası 2 gün dinlenmek yeter diyor ama ben 1 hafta evde kalmayı düşünüyorum... bol bol yazışırız...

unutma evrene pozitif elektirik gönderirsen olumlu şeylerle karşılaşırsın...

eğer olmazsa yine kendin için olumlu olanın bu olduğunu yani biraz kaderci olmak ve kötü şeylerden kendine mutlu olacak birşeyler bulmaktır...

Allah isteyen herkese versin inş. Moralleri yüksek tutmak birinci şart bence. Ama beklemek çok zor. İlk denemem ve şu an transferimin üçüncü günü ama zaman hiç geçmiyor. Bana da kısa bir protokol uygulandı yani 12 14 gün sürdü ilaçları kullanmam.

Her yerden birbirimizi yakalıyoruz cancan topik topk dolaştığım için .Çalışıyor musun ?

yeteeeercim sen hangi aşamadasın ??

slm nasıl geçiyor biraz anlatırmısın kaç tane transfer ettiler.. kaçıncı gün...

ve bu üç gün neler yaptın ne yedin ağrın oldumu ... lütfen... banada pazartesi veya çarşamba benimde ilk denemem...

canım hayılı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişin annesine sımsıkı tutunsun
9 ay boyınca hep seninle olsun kuzun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İyi geçiyor ama arada kasıklarım ve belimde ağrı oluyor. Gerçi yumurta toplama işleminden beri bu ağrı var onun için neden ağrıdığını tam olarak ayırt edemiyorum. Bu ayın 19 unda yumurtalar toplandı ve üç gün sonra yani ayın 22 sinde tek embriyo transferim yapıldı. Sevgili Minik kuş inşallah senindetransferin başarılı bir şekilde gerçekleşir. Tabii en nihayetinde hepimiz hayırlı haberler alırız.:ecrin_bebek:

her yerden birbirimizi yakalıyoruz cancan :d topik topk dolaştığım için .çalışıyor musun ?

Yeteeeercim sen hangi aşamadasın ??

canım bu benim 4. Denemem
inşşşşşşşşşşşşşş
bu sefer olur inşşş
ben uzun protokoldeyim
şu anda doğum kontrol hapı kulanıyorum adetin 21 günü lukrin le devam edeceğim ve tekrar adet olunca gideceğim ve progon kulanmaya başlayacağım
kızlar birbirimize dua edelim
inşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimizi güldürsün
bu zorlu yolda
inşşşşşşş

Her yerden birbirimizi yakalıyoruz cancan topik topk dolaştığım için .Çalışıyor musun ?

yeteeeercim sen hangi aşamadasın ??

Haklısın canım bende öyleyim. Kim neler geçirmiş merakla takip eiyorum. Tabii güzel haberleri okumak çok moral verici oluyor. Evet çalışıyorum.

aminnnnnnnnnnnnnnn ya insan hakikaten her zaman ihtiyaç duyuyor ama böyle zamanlarda herkesin duasına ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Sen hangi aşamadasın sayfalar çok uzadığı için senin durumunu bilmiyorum.

canım inşşşşşşşşşşş
sonu güzel olsun
inşşşşşşşşşşş

haklısın canım bende öyleyim. Kim neler geçirmiş merakla takip eiyorum. Tabii güzel haberleri okumak çok moral verici oluyor. Evet çalışıyorum.

canım 4. Denemem uzun protokol
mart ayında tüp bebk yaptırmıştım ama embiryolar kalitesiz olduğu için transfer edlmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…