canım 4. Denemem uzun protokol
mart ayında tüp bebk yaptırmıştım ama embiryolar kalitesiz olduğu için transfer edlmedi
canım 4. Denemem uzun protokol
mart ayında tüp bebk yaptırmıştım ama embiryolar kalitesiz olduğu için transfer edlmedi
İnanıyorum birlikte güzel haberler alıcaz.
Daha önce denemiş olan arkadaşlar, bel ve kasıktaki ağrılar normalmi acaba? İyi yemi işaret acaba? Bu arada göğüslerimdede hafif ağrı var.
CANIM BENİM YAŞ 34 OLDU mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenyeter kaç yaşındasın..
İnanıyorum birlikte güzel haberler alıcaz.
yumurta toplandığı günkü gibi bir ağrımı ...
ben o gün minoset içmek zorunda kaldım...
ama işlemden 1 st sonra kendi arabamla 40 km falan yol yaptım..( kendim kullandım.)
halletmem gereken bir iki iş vardı onları hallettim derken akşam ilaç almam gerekti..
daha önce denemiş olan arkadaşlar, bel ve kasıktaki ağrılar normalmi acaba? Iyi yemi işaret acaba? Bu arada göğüslerimdede hafif ağrı var.
yumurta toplandığı gün sadece kasıklarımda vardı şimdi ara ara belimde ağrıyor. Ama yatmaktandır diyorum ben. Ara sıra evin içinde dolaşmaktan başka sürekli yatıyorum. Artık yatmaktan yoruldum.
canım dolaş biraz evin içinde çok yatma
zaten kabızlık ve kan dolaşımı içinde hareket gerekiyor
tabi kendini yormadan
Bazen çok tuhaf hissediyorum. Gerçekten şu anda içimde mi diye? Hamile sayılırmıyız bu durumda sadece tutunmalarını beklediğimiz için :))
Bazen çok tuhaf hissediyorum. Gerçekten şu anda içimde mi diye? Hamile sayılırmıyız bu durumda sadece tutunmalarını beklediğimiz için :))
Zaten evde herkes öyle muamele ediyor bana hiçbirşey yaptırmıyorlar tadını çıkarmaya çalışıyorum :)) Birde zaman geçse...
ben birde komik film cd leri almayı düşünüyorum...
benim ve eşimin ailesinden kimse ne yaptığımızı bilmiyor..
benim müdürüm..o kadar oda izin kullanacağım işler çok fazla elaman eksik ve ben rapor alacağım...
kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa <benim en çekindiğim konu oCADIARZU
kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa <benim en çekindiğim konu oCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?