2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Daha önce denemiş olan arkadaşlar, bel ve kasıktaki ağrılar normalmi acaba? ıyi yemi işaret acaba? Bu arada göğüslerimdede hafif ağrı var.

Daha önce denemiş olan arkadaşlar, bel ve kasıktaki ağrılar normalmi acaba? İyi yemi işaret acaba? Bu arada göğüslerimdede hafif ağrı var.

yumurta toplandığı günkü gibi bir ağrımı ...

ben o gün minoset içmek zorunda kaldım...

ama işlemden 1 st sonra kendi arabamla 40 km falan yol yaptım..( kendim kullandım.)

halletmem gereken bir iki iş vardı onları hallettim derken akşam ilaç almam gerekti..

yeter kaç yaşındasın..
CANIM BENİM YAŞ 34 OLDU mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
İnanıyorum birlikte güzel haberler alıcaz.

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YUKARIYA YAZDIM YA DUALRIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM DİYE
BEN ÇOK İNANIYORUM BURADAKİ ARKADAŞLARIMIN DUALRINA
İNŞŞŞ RABBİM DUYACAK BİZLERİDE
İNŞŞŞŞ
BEN BAŞKA BİR FORMDA ÜYEYİM GEÇEN GÜN ORADA
SELETİ TEFRİCİYE
OKUMAK İSTEDİĞİMİ SÖLEDİM SAĞOLSUN ARKADALARLA PARLAŞTIK HEMEN BİTTİ
ŞİFASI HEPİMİZE OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Yumurta toplandığı gün sadece kasıklarımda vardı şimdi ara ara belimde ağrıyor. Ama yatmaktandır diyorum ben. Ara sıra evin içinde dolaşmaktan başka sürekli yatıyorum. Artık yatmaktan yoruldum.

daha önce denemiş olan arkadaşlar, bel ve kasıktaki ağrılar normalmi acaba? Iyi yemi işaret acaba? Bu arada göğüslerimdede hafif ağrı var.

canımbunlar bence iyiye işaret
ama sakın kendini çok dinleme
rahat ol ve hep pozitif düşün
biz bebeklerimizi nekaar çok isretsek
metebolizmamız ona göre çelışıyormuş arkadaşlar
bunu unutmayın

yumurta toplandığı gün sadece kasıklarımda vardı şimdi ara ara belimde ağrıyor. Ama yatmaktandır diyorum ben. Ara sıra evin içinde dolaşmaktan başka sürekli yatıyorum. Artık yatmaktan yoruldum.

canım dolaş biraz evin içinde çok yatma
zaten kabızlık ve kan dolaşımı içinde hareket gerekiyor
tabi kendini yormadan

Bazen çok tuhaf hissediyorum. Gerçekten şu anda içimde mi diye? Hamile sayılırmıyız bu durumda sadece tutunmalarını beklediğimiz için :))

Bazen çok tuhaf hissediyorum. Gerçekten şu anda içimde mi diye? Hamile sayılırmıyız bu durumda sadece tutunmalarını beklediğimiz için :))

valla ben dr. ön görüşme yapmaya gittiğimde "bebekleri yerleştiriyoruz tutunup tutunmadıkları 12. gün bellii oluyor" dedi. Yani onlara göre bebek alkisalkisalkis

şu an tabiki hamilesin keyfini çıkart...

bitkisel çay içilebiliyomu bilmiyorum ama ıhlamur içilebilir diye düşünüyorum..

gazın içinde iyi gelir..

bağırsaklarınıda çalıştırır..

Zaten evde herkes öyle muamele ediyor bana hiçbirşey yaptırmıyorlar tadını çıkarmaya çalışıyorum :)) Birde zaman geçse...

Zaten evde herkes öyle muamele ediyor bana hiçbirşey yaptırmıyorlar tadını çıkarmaya çalışıyorum :)) Birde zaman geçse...

ben yemek menümü şöyle düşünüyorum..

taze fasulye ( lifli olduğundan tuv kolayca çıkabilirsin.)

ıspanak ( hem demir hemde lifli)

arada bol ıhlamur ve su.

böylelikle gaz ve tuv sorununu çözebilirm.

ve sabahları 2 tane kuru kayısı...

dr görüş okeylerse denersin

ben birde komik film cd leri almayı düşünüyorum...

benim ve eşimin ailesinden kimse ne yaptığımızı bilmiyor..

benim müdürüm..o kadar oda izin kullanacağım işler çok fazla elaman eksik ve ben rapor alacağım...

kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa < benim en çekindiğim konu oCADIARZU

kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa < benim en çekindiğim konu oCADIARZU

çalışan kadınların kabusu...geçen denememde doktor bana ertesi gün dinlen, istersen daha fazla rapor vereyim dedi, ben yok istemem millete laf anlatamam sonra dedim. sonuç mu --başarısız:sinifsinif: yine sorarsa büyük ihtimalle yine istemeyeceğimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…