çalışan kadınların kabusu...geçen denememde doktor bana ertesi gün dinlen, istersen daha fazla rapor vereyim dedi, ben yok istemem millete laf anlatamam sonra dedim. sonuç mu --başarısız:sinifsinif: yine sorarsa büyük ihtimalle yine istemeyeceğimbilmiyorumkismile
kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa <benim en çekindiğim konu oCADIARZU
CANIM BENİM YAŞ 34 OLDU mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YUKARIYA YAZDIM YA DUALRIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM DİYE
BEN ÇOK İNANIYORUM BURADAKİ ARKADAŞLARIMIN DUALRINA
İNŞŞŞ RABBİM DUYACAK BİZLERİDE
İNŞŞŞŞ
BEN BAŞKA BİR FORMDA ÜYEYİM GEÇEN GÜN ORADA
SELETİ TEFRİCİYE
OKUMAK İSTEDİĞİMİ SÖLEDİM SAĞOLSUN ARKADALARLA PARLAŞTIK HEMEN BİTTİ
ŞİFASI HEPİMİZE OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Bende annem ve kardeşimle birlikte tefriciyeye başladık. Çok az kaldı bende ona inanıyorum. Hepimizinkini Allah kabul etsin. Hepimize Allah birer bebiş versin inşallah.
umarım çok güzel yumoşların olur.sizin sorun neydi?merhabalr benımde pazartesı yumurtalarım toplanacak rabbım hepımızede versınnnn bızlerı bos cevırmesın
monorosa başka şeylerle ilgilen dikkatini keyif aldığın şeyleri yap...
ben gaziosmanpaşa gop a gidiyorum...
doktorumla beraber çalışmıştım.. belki bu yüzden rahatım ve içimdeki his bunu bir kerede çözeceğimizi söylüyor..
doktorum transfer sonrası 2 gün dinlenmek yeter diyor ama ben 1 hafta evde kalmayı düşünüyorum... bol bol yazışırız...
unutma evrene pozitif elektirik gönderirsen olumlu şeylerle karşılaşırsın...
eğer olmazsa yine kendin için olumlu olanın bu olduğunu yani biraz kaderci olmak ve kötü şeylerden kendine mutlu olacak birşeyler bulmaktır...
of kızlar çok sinirliyim .
Bugün kan tahlilleri için taksim ilkyardıma gittim ama tahlillerin çoğunu onlar yapmıyormuş(
Bende yarın okmeydanı ssk dan randevu aldım umarım onlar yapıyordur herşeyim yavaş ilerliyor1no2:
Neler yaptıracaksın...
ve sgk kullanarak özelde olsa kabul etmiyorlarmı...
belki bir şeyler yapabiliriz. ( indirim falan gibi)
avrupa veya anadolu yakası fark edermi...
minik kuş günaydın
ya canım ben bunları geçen sene hamile kalmayı düşündüğüm zaman özel hastanede yaptırdım ve 450 tl verdim .
Şimdi ise özelde fiyatı 500 küsür.Sinir oldum devlette yaptırıcam diye inat ettim .Ama benim güzel ülkemin güzel hastanelerinde kadın doğum polikliniği var fakat hamilelik öncesi gereken tahliller yapılmıyor.:umursamaz:
o hastanenin kadındoğum doktoru istesedemi yapılmıyor...
nasıl bir uygulama
minik kuş günaydın
ya canım ben bunları geçen sene hamile kalmayı düşündüğüm zaman özel hastanede yaptırdım ve 450 tl verdim .
şimdi ise özelde fiyatı 500 küsür.sinir oldum devlette yaptırıcam diye inat ettim .ama benim güzel ülkemin güzel hastanelerinde kadın doğum polikliniği var fakat hamilelik öncesi gereken tahliller yapılmıyor.:umursamaz:
yeteeeer ben de 34 yaşındayım.umarım sonuçlarımız güzel olur.
Buğün ben de doğum kontrol hapıyla başladım.uzun protokol olacak.mayısta yumurta toplama-transfer olsun da haziranın 2. Haftası rapor alıp yatacağım.yani okulun son haftası,o da benim hakkım.çok yoğun çalıştım busene gerçekten,sağlık bu başka bir şey olsa almam da,benim için çok öenmli bir süreç.en azından tutmazsa yatmadığımdan demeyeyim 1. Deki gibi.
Doktorum da fizyolojik olarak olmasa da psikolojik olarak önemli ,istiyorsan dinlenmelisin dedi
allah yardımcımız olsun
paran varsa tedavi ol (çocuk doğur )
yoksa öl
artık ülkemizin sağlık poltikası bunun üzerene kuru arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?