2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayatımızın dönüm noktaları bunlar...

bence kimseyi takmadan olabildiğince dinlenip kendimize ve bebişlerimize zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum...a.s

kızlar işten ne kadar izin almak gerekiyor yaa < benim en çekindiğim konu oCADIARZU

Haklısın en zor olanı o oluyor, insanlar soruyor nereye nereye diye artık bişey uydurmaktan bahane kalmıyor. Bide doktorum randevuları daha çok akşam üstlerine denk getiriyordu. Bu da iyi oluyordu. İnşallah hayırlı haber alırımda bi daha o stresleride yaşamak zorunda kalmam. Bende hiç kimsede. Ama çalışanlar için en güzeli yıllık izinde bu işe başlamak. Çok rahat olur diye düşünüyorum.

Bende annem ve kardeşimle birlikte tefriciyeye başladık. Çok az kaldı bende ona inanıyorum. Hepimizinkini Allah kabul etsin. Hepimize Allah birer bebiş versin inşallah.

Bende annem ve kardeşimle birlikte tefriciyeye başladık. Çok az kaldı bende ona inanıyorum. Hepimizinkini Allah kabul etsin. Hepimize Allah birer bebiş versin inşallah.

inşşşşşşşşşşşşş CANIM
BENDE OKUDUM SAĞOLSUN ARKADAŞLARIMLA BERABER
RABBİM KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

merhabalr benımde pazartesı yumurtalarım toplanacak rabbım hepımızede versınnnn bızlerı bos cevırmesın
umarım çok güzel yumoşların olur.sizin sorun neydi?

çok güzelsin,yüreğine sağlık.ben de komedi filmleri alacağım bol bol.tavsiye edebileceğinz ilginç ,sürükleyici kitaplar var mı?

yeteeeer ben de 34 yaşındayım.umarım sonuçlarımız güzel olur.
buğün ben de doğum kontrol hapıyla başladım.uzun protokol olacak.mayısta yumurta toplama-transfer olsun da haziranın 2. haftası rapor alıp yatacağım.yani okulun son haftası,o da benim hakkım.çok yoğun çalıştım busene gerçekten,sağlık bu başka bir şey olsa almam da,benim için çok öenmli bir süreç.en azından tutmazsa yatmadığımdan demeyeyim 1. deki gibi.
doktorum da fizyolojik olarak olmasa da psikolojik olarak önemli ,istiyorsan dinlenmelisin dedi

of kızlar çok sinirliyim .
Bugün kan tahlilleri için taksim ilkyardıma gittim ama tahlillerin çoğunu onlar yapmıyormuş(
Bende yarın okmeydanı ssk dan randevu aldım umarım onlar yapıyordur herşeyim yavaş ilerliyor 1no2:

Neler yaptıracaksın...

ve sgk kullanarak özelde olsa kabul etmiyorlarmı...

belki bir şeyler yapabiliriz. ( indirim falan gibi)

avrupa veya anadolu yakası fark edermi...

Neler yaptıracaksın...

ve sgk kullanarak özelde olsa kabul etmiyorlarmı...

belki bir şeyler yapabiliriz. ( indirim falan gibi)

avrupa veya anadolu yakası fark edermi...

minik kuş günaydın
ya canım ben bunları geçen sene hamile kalmayı düşündüğüm zaman özel hastanede yaptırdım ve 450 tl verdim .
Şimdi ise özelde fiyatı 500 küsür.Sinir oldum devlette yaptırıcam diye inat ettim .Ama benim güzel ülkemin güzel hastanelerinde kadın doğum polikliniği var fakat hamilelik öncesi gereken tahliller yapılmıyor.:umursamaz:

o hastanenin kadındoğum doktoru istesedemi yapılmıyor...

nasıl bir uygulama

allah yardımcımız olsun
paran varsa tedavi ol (çocuk doğur )
yoksa öl
artık ülkemizin sağlık poltikası bunun üzerene kuru arkadaşlar

canım hayılı olsun tedavin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavin sana meleğini getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar merhaba hepinize
çok yorucu biliyorum ama yinede olumlu düşünmeye çalışın
bende bazen bunalıyorum ama sonu güzel olacak umuduyla katlanmalıyız
bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum
son altı tane kaldı cumartesi bitiyor 3-4 gün sonrada adet olurum
inşallah haftaya perşembe cuma gibide başlarım
3. denemem benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

yetercim belki bugün okursun diğe yazıyorum
birisinin fazladan ilacı varmış elinde satmak istiyormuş
belki uygun verir kk da topik açmış
özelden yazın diyor bana canım bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…