2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba,çok karışık ve karamsar bir ruh hali içindeyim ,ancak bu durumdan acilen kurtulacağım.Dün işe başladım, arkadaşlar sorunca herbirine maalesef tüp bebek denemesi negaif şeklinde açıklama yapmak ,kafamdan attığım konuyu tekrar tekrar hatırlamak ve yaşamak canımı çok sıktı.Şu an hayatta en çok istediğim şey bebeğimi kucağıma almak , ama nedendir bilmem sanki bu umut gitgide benden uzaklaşıyor gibi geliyor.Bu da beni mutsuzluğa sürüklüyor.Neden diyorum Allah'ım neden , bizim olmuyor.Eşimle bu kadar mutluyuz ve tek istediğimiz bir çocuk,neden?Sokaklarda onlarca doğurup atılan önemseyen şanssız çocukları düşününce hele , hayalkırıklığım ikiye katlanıyor.Ben ve eşim için bu kadar değerli olan bu bebek neden bize bağışlanmıyor?Allah'a olan inancım sonsuz,vardır bunda da bir hayır diyorum.Ancak 20 nisanda beri hergece rüyamda bile tüp bebekle uğraşıyorum.İlk denemede 8.000.-TL gitti , şu an bunu anca ödeyeceğiz.Gerçi Haznedar'da Kemal Beyi çok övdüler , o bana özel aşılama tekniği yapacakmış , 41 yaşında iki hastası da 5 ve 6 aylık hamileler ilk aşılamaları tutmuş , bakalım kısmet...

Kanbar ümitsizliğe kapılma lütfen.Biraz sabretmemiz lazım ben eminim ki birgün bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız.Olumlu düşünelim ki sonuçlarımız pozitif olsun di mi ??a.s.a.s.

Bende bugün tahlillerimi yaptırdım kızlar sonunda cuma günü sonuçları alıcam.Pazartesi akşam da doktora gidiceğim.:sinifsinif:

hayırlısı olsun kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın..

umarım bolbol kaliteli yumurtaların olmuştur...:ecrin_bebek:

26 yasındayım bu 3.denemem 5 yumurtamı toplamıslar 4 tanesını dollenmıs sımdı haber beklıorum nezaman transfer olacagını arayıp soyleyecekler

Bende bugün tahlillerimi yaptırdım kızlar sonunda cuma günü sonuçları alıcam.Pazartesi akşam da doktora gidiceğim.:sinifsinif:

İnşallah olumlu olur ve sizden gelecek güzel haberler , bana ve bizlere de umut olur..:dance:

26 yasındayım bu 3.denemem 5 yumurtamı toplamıslar 4 tanesını dollenmıs sımdı haber beklıorum nezaman transfer olacagını arayıp soyleyecekler

İnşallah güzel haberlerinizihihoyyyt alırız, bize de umut olursunuz..hihoyyyt

merhaba canım neden kendını bukadar karamsarlıga atıyosunkı herseyde bır hayır vardır evet bızler cok ıstıoruz bır bebegımızın olmasını ama olmuyor ama bunu hemen olumsuzluluga goturmemmeız lazım benım bu 3.denemem bende sene gıbı boyle kendı kendıme soylenıp duruyodum neden allahım dıodum ısmeyene gozunu sevdıgım verıo bızımgıbılerede aratıo dıodum ama ne yazıkkı hata yaptıgımı anladım oyle demıyecekmısım bılıomusun rabbım sevdıgını kullarına sıkıntı verırımıs bızde bu sıkıntının ıcındeyız ama suna ınanıyorumkı hepımız buradkı butun arkadaslar bıırgun bızde hamıleyız dıye yazacagız buna ıcımden gelerek ınanıyorum rabbım bızı cok sevıokı bu derdı vermıs bızde bunu kazanmalıyız bence hıcbır zaman ısyan etmememlıyız verıcı olan allah allahım bızede ver ne olur dıye dua edelım goreceksınızkı duamızı bos cevırmeyecek rabbım sımdı sende ısyan etme bence dua et hemde cok dua et ooo hayırlıysa zaten senın bızım ıcın nezaman olsada olur hayırsızkı olmuyo ıste bızler hep hayılısını ıstıoruz oyle degılmı canım sımdı uzulme lutfen ve hayatı yasamana bakkk guzel seylerle kusurabakam cok konustum ama ozurdılerımmm

Karamsarlığımın sebebi yaşım.41 yaşımdayım , benim şansım yaş itibarıyla zaten düşüktü, bir de üstüne üstlük başarısız transfer yapıldı.Geç evlendim zaten ,evlendiğimde 35 yaşımdaydım.Evlenir evlenmez hamile kaldım , oğlumu doktor hatası sebebiyle kaybettim,birdaha da çocuğum olmadı.1,5 sene çocuğum olmayınca tüm araştırma ve tetkiklerimi yaptırdım ,sonra hemen Bahçeci Polikliniğine gidip gün aldım tüp bebek için , 3 sene üst üste başka rahatsızlıklar ve ameliyatlar olarak bugüne geldim.Bankadan onaylanmış olan 3 tüp bebek ödeme şansımı da yaş itibarıyla kaybettim.Ben bu nedenle 8.000.-TL tutan tedavimin hepsini cepten ödedim.Haliyle maaşlı çalışan insanlarız eşimle , ben.İkinciyi yapmaya para kalmadı , kaldı ki birincinin borcunu bile (kredi kartı) henüz ödeyemedik.Maddi zorluklar yüzünden maalesef birdaha deneyemeyebilirim.Oysa ki doktorlar bu senin son şansın 41 yaşında %20 olan şansın ;42 yaşında % 5 'e iniyor ve şansın pek kalmıyor demişlerdi.Ben şu kalan 7 ay aralıksız ki 3 ay dinlenme süresi veriyorlar , taş çatlasın 2 tüp bebek denemesi daha yapabilirim sene sonuna kadar.Yani son şansımı da yitirmek üzereyim , moralim en çok buna bozuk.eyvahedigeldismile

kusura bakma özurdılerım ozaman bılmıodum yasını ve yasadıklarını ama yınede dıebılırımkı umıtsızlıge kapılma belkıde kendılıgınden hamıle kalacaksın 2 3 ıcınde sımdı 43 yasında bıle hamıle kalan var canım sen moralını yınede yuksek tut derım uzulme allah buyuk

Arkadaşlar orada birilieri varmı acaba? Transferimin 5. günündeyim. Belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Bu normalmidir? Ayrıca daha önceki sayfalarda tutunma sırasında hafif pembelik geldiği gibi bişeyler okudum. Ama bende öyle bişey olmadı. Bu da olmalımı acaba? Offffff her zaman su gibi geçen zaman hiç geçmiyor sanki.

kendıne sıkıntı yapma canım olur oyle agrılar moralını yuksek tut leke bıle gelebılır doktorlar bunlar normaldır dıor canını sıkma sen rahat ol kactane transfer ettıler bıde nereye yaptırdın

olması iyi bişeymi acaba? Medical parkta oldu, tek.

valla benımde 2.denememde senınkı gıbı cok agrım vardı hatta demıstım adetım olacak herhalde dıye ama gebe cıktım allah buyuk canım rahat ol sen ınsallah bebegın senınledır

arkadaşlar
bir şey soracağım elinde tüp bebkten sonra ilaç kalan varmı yyaaaaaaaaaaa
benim biraz ilaca ihtiyacım olacakta

Arkadaşlar Bahçecide Tüp bebek 8.000.-TL ya maloldu.İkinciye bu parayı verecek gücüm yok.Sizlerin olumlu sonuçlanan ve çok daha uygun Tüp bebek tecrübeleriniz varsa,lütfen hastane ve doktor ismini benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…