2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

meraba arkadaslar bugun 4gunum transferden sonra insallah bebeklerim benimle benim icin dua edin arkadaslar

bu mübarek günde duaların kabul olur inş.canım bebişlerin sımsıkı tutunmuşlardır sana inş..sıkma canını..tüp bebek yaptıran ve çocugu olmayan herkesi dualarıma eklıyorum..rabbim inş.bizimde yüzümüzü güldürecek...:Saruboceq::Saruboceq:

Bir kadın, yanlışlıkla başka kadının döllenmiş yumurtasıyla hamile bırakıldı.

Japonya'da tüp bebek tedavisi gören kadın başka bir kadının döllenmiş yumurtasıyla hamile bırakıldı. Devlet hastanesi yetkilileri, düzenledikleri basın toplantısında, başkent Tokyo'nun 530 kilometre güneybatısındaki Kagawa'da geçen yıl meydana gelen olayda, 20'li yaşlarındaki kadına, embriyoların karıştırıldığı olasılığının söylendiğini ve gebeliğin sonlandırıldığını bildirdiler.

Yetkililer, yanlışlıktan ötürü özür dilerken, hastanenin başhekimi Yuzo Matsumoto, "Böyle zorlu bir sürece girdikten ve hamile kaldıktan sonra çok mutluydu, ancak ne yazık ki bir hata yapıldı" dedi.

Hastanenin sözcüsü Hajime Morişita da, hastade çok uzun zamandır tüp bebek tedavisinin uygulandığını, böyle bir hatanın ilk kez yapıldığını kaydetti.

Basında çıkan haberlerde de, kadının, yerel hükümete 222 bin dolarlık tazminat davası açmaya hazırlandığı belirtildi.

biz henüz hiç tedavi olmadık zaten tüp bebeği ücretli yaptıracaktık devlet aşılama zorunluluğu koyuyor biliyorsun.

ama zaten 5 senedir bekliyoruz beklemeyelim hemen tüp bebekle başlayalım dedik, fakat hiç içime sinen bi hastane bulamadım ben enson gittiğim hastanede içime sinmiyor her gittiğinde başka bir doktor bakacak diyor fabrikasyon gibi bişey bu doktor hasta ilişkisi nerede? bir hastanın bir doktoru olur güvenirsin alışırsın herşeyini bilir vs..

bu şuna benziyor hani fabriklarda yürüyen bantlar olur ürün herkesin önünden geçer teker teker biri bi parçasını takar diğeri öbür parçasını he işte o misal :)

ben biraz sorunlu bi hastayım iğneler falan benim kabusum bi smear testi bile yaptıramıyorum düşünün

doktora tanımak amacı ile bir iki mail attım gelecek cvpları ilgilenip ilgilenmeyeceğini merak ettim sizlere bişey yazsam daha fazla ilgileniyorsunuz daha ayrıntılı cvp veriyorsunuz 2 satırlık yuvarlak cvplar verdi o da büyük ihtimalle nezaketen :)

canım sanırım istbldasn arkadalar sana yardımcı olurlar

merhaba kızlar bu topiğe yazmamıştım umut olsun diye yazıyorum benim ilk tüp bebek denememdi 6 yumurtam vardı sdaece hiç sorun yokken yaşıma göre çok az sayı çok üzüldük 27 yaşındayım bu arada neyse 3 yumurtam döllendi 1i ilk başta çok güzeldi 3. gün hepsi 2. kalite oldu yasa gereği tek embriyo transferi yapıldı 3. gün 8 hücreli ve yüzde 5 fragmantasyon vardı bu da 2. kalite yapıyordu ve 8. gün idrarda silik çizgi ve 12. gün kan testim 195 2 gün sonra tekrarladım 372 bakalım devamı gelirse boş gebelik çıkmazsa çok mutluyuz umudunuzu yitirmeyin duacı olun rabbim dileyen herkese versin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar

tüp bebek pazarı çok ürkütücü bir pazar gerçekten, şikayetim var sitesinde onlarca şikayet var hastanelerle ilgili.. kime nasıl güveneceğiz şaşırdım

Arkadaşım biz de ilk bebeğimizi İstanbulda iken tüp bebek yöntemi ile yaptık. Doktorumuz çok ama çok iyi idi. Biz tüm gelişmeleri klinikten bağımsız onunla genelde çalıştığı hastanede ya da bazen muaynehanesinde görüşerek takip ettik. Sadece yumurta toplanması ve transfer için güzel bir tüp bebek kliniğinin laboratuar ve ameliyathanesini kullandık. Çok güvenilir ve işinin ehli bir hoca. Gece gündüz hep yanımızdaydı. Hatta gebelik takibimi ve doğumumu da o yaptırdı. O dönem doç. tu şimdi Prof. olmuş. İnsan iyi doktorun kıymetini sonrasında başkaları ile karşılaşınca anlıyor. Ben şanslıyım ki çok aramadan onunla tanıştık. Tanışmamızın 3. ayında da hamile idim. Hala İst'da görev yapıyor. Eğer görüşmek istersen sana özelden telefonunu yazarım. Kolay gelsin.

hayırlı olsun alalh tamamına erdırsın ıns hayırlısıyla bızede nasıp etsın benım ransferın 5.gunu sen transferden sonra nelere dıkkat ettın ve ne belırtılerın oldu

benimde yarın 12.gunum ve test yaptıracağım 9.gün yaptırdığımda 93 cıkmıstı..inşallah katlanmaya başlamıştır değer im

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…