umarım arkadaşlar... ama 26.04.2010 da 3. gün transfer edildiler iki tane dün 05.05.2010 du ve sonuç bu...
daha sonradan pozitif çıkan varmı ????
lütfen yardım.. meraktan çatlayacağım...[/QUOTE
canım merhaba
benimde transferim 27 nisanda yapıldı. 10 mayısda test yapılacaktı ama dün akşam kanamam oldu.
regl kanaması gibi.Akşamdan beri ağlıyorum.
burda biraz kafamı dağıtım dedim ama olmuo,
sizlerden kanaması olan oldumu ?
canım stres yapma üzme kendını belkıde bebişlerin sendedir..düşme tehlıkesi olanlarda kanama olabiliyomuşşş...benim sonuç negatifti kanamam falanda olmamıştı tahlıl gununden 3 gün sonra regl olmuştum...
meraba arkadaslar bugun 4gunum transferden sonra insallah bebeklerim benimle benim icin dua edin arkadaslar
canım tüp bebkte DEVLETTEN YARALANACAKSAN ZATEN AŞILAMA YAPTIRMALISIN RAPOR İÇİN
MA BENCE DEĞLERİNİZ İYİSE AŞILAMA DENEYİN HEM AZ HORMON YÜKLENİYOR HEMDE DOĞALA YAKIN BİR TEDAVİ
ŞANS ÇOK FAZLA DEĞİL %15 GİBİ AMA OLURSA DOĞAL YOLDA GELMİŞ GİBİ OLUR
biz henüz hiç tedavi olmadık zaten tüp bebeği ücretli yaptıracaktık devlet aşılama zorunluluğu koyuyor biliyorsun.
Ama zaten 5 senedir bekliyoruz beklemeyelim hemen tüp bebekle başlayalım dedik, fakat hiç içime sinen bi hastane bulamadım ben enson gittiğim hastanede içime sinmiyor her gittiğinde başka bir doktor bakacak diyor fabrikasyon gibi bişey bu doktor hasta ilişkisi nerede? Bir hastanın bir doktoru olur güvenirsin alışırsın herşeyini bilir vs..
Bu şuna benziyor hani fabriklarda yürüyen bantlar olur ürün herkesin önünden geçer teker teker biri bi parçasını takar diğeri öbür parçasını he işte o misal :)
ben biraz sorunlu bi hastayım iğneler falan benim kabusum bi smear testi bile yaptıramıyorum düşünün
doktora tanımak amacı ile bir iki mail attım gelecek cvpları ilgilenip ilgilenmeyeceğini merak ettim sizlere bişey yazsam daha fazla ilgileniyorsunuz daha ayrıntılı cvp veriyorsunuz 2 satırlık yuvarlak cvplar verdi o da büyük ihtimalle nezaketen :)
merhaba arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememi yaptım şimdi bekliyorum merakla inş hamişimdir
canım sanırım istbldasn arkadalar sana yardımcı olurlar
tüp bebek pazarı çok ürkütücü bir pazar gerçekten, şikayetim var sitesinde onlarca şikayet var hastanelerle ilgili.. kime nasıl güveneceğiz şaşırdım
merhaba kızlar bu topiğe yazmamıştım umut olsun diye yazıyorum benim ilk tüp bebek denememdi 6 yumurtam vardı sdaece hiç sorun yokken yaşıma göre çok az sayı çok üzüldük 27 yaşındayım bu arada neyse 3 yumurtam döllendi 1i ilk başta çok güzeldi 3. gün hepsi 2. kalite oldu yasa gereği tek embriyo transferi yapıldı 3. gün 8 hücreli ve yüzde 5 fragmantasyon vardı bu da 2. kalite yapıyordu ve 8. gün idrarda silik çizgi ve 12. gün kan testim 195 2 gün sonra tekrarladım 372 bakalım devamı gelirse boş gebelik çıkmazsa çok mutluyuz umudunuzu yitirmeyin duacı olun rabbim dileyen herkese versin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar
benimde yarın 12.gunum ve test yaptıracağım 9.gün yaptırdığımda 93 cıkmıstı..inşallah katlanmaya başlamıştır değer im
:Saruboceq:
ınsalalh canım guzel degerler alırsın
benimde yarın 12.gunum ve test yaptıracağım 9.gün yaptırdığımda 93 cıkmıstı..inşallah katlanmaya başlamıştır değer im
:Saruboceq:
allahin yaninda olsun guzel haberler alirstn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?